Спецпрокуратурата ще поиска за трима от задържаните в акцията в Карнобат постоянен арест

Спецпрокуратурата ще внесе в Специализирания наказателен съд искане за „Задържане под стража“ на трима от обвинените за участие в организирана престъпна група за производство на цигари без бандерол, данъчни престъпления и пране на пари. Един от тях е..

публикувано на 08.09.18 в 09:21

Повдигат по-тежки обвинения на английския бияч, вилнял в „Слънчев бряг“

Обвинения за хулигански действия и нанесени леки телесни повреди на трима души е повдигнала Районната прокуратура в Несебър срещу британския турист Дани Джеймс Кнот . 27 – годишният мъж се е опитал да открадне алкохол от външен бар в хотел в..

публикувано на 07.09.18 в 13:33
Любомир Петров (вляво) и Калоян Калоянов

Арестуваха сериен изнасилвач на проститутки

43 - годишен мъж e задържан от бургаската полиция за извършени 11 тежки умишлени престъпления. Сред тях са отвличане, изнасилване и грабежи на три млади жени. Престъпленията са извършени с изключителен цинизъм, граничещ с нечовешко отношение,..

публикувано на 07.09.18 в 12:48

Издирват трима души след акцията във Винпром "Карнобат"

Двама от осемте обвинени по случая "Винпром-Карнобат" са обявени за общодържавно издирване, а трети е издадена европейска заповед за арест. Това съобщи ръководителят на Специализираната прокуратура Даниела Ненчева, която обяви подробности..

публикувано на 07.09.18 в 12:25

Започват следващата седмица стрелбите на военния полигон „Батмиш” край Сливен

По повод разпределението и реда за използване на учебните полигони и стрелбищата за подготовка на военните формирования, започват  планираните стрелби на Огневи комплекс „Батмиш" край Сливен. Те ще се провеждат и през септември, от 8.00 до 17 часа , на..

публикувано на 07.09.18 в 10:31

Англичанин нападна шотландец в Слънчев бряг

Пореден екшън с чужд турист в хотел в Слънчев бряг. 27-годишният англичанин Дани Джеймс Кнот  е задържан, след като е нападнал почиващ 68 –годишен шотландец, придвижващ се с помощта на бастун. Агресивният турист е направил опит да избяга от полицаите,..

публикувано на 07.09.18 в 09:52

Спецпрокуратурата дава подробности днес за акцията във фирмите на Миню Стайков

Специализираната прокуратура ще даде днес подробности за акцията във фирмите на собственика на „Винпром Карнобат“ Миню Стайков. В късния следобед вчера стана ясно, че обвинение за участие в организирана престъпна група за продажба на акцизни стоки без..

публикувано на 07.09.18 в 07:43

Собственикът на "Винпром" - Карнобат, синът му и още шестима души са обвинени за участие в организирана престъпна група

Собственикът на Винпром Карнобат Миню Стайков, синът му - Стайко  и  още шестима души са обвинени за за участие в организирана престъпна група за продажба на акцизни стоки без бандерол, извършване на данъчни престъпления и пране на пари,..

публикувано на 06.09.18 в 19:17

Борислав Сарафово в село Венец: Проверяват се 70 обекта при специализираната акция

70 обекта на фирмите „Сис индъстрийс“ и „Винпром Карнобат“ се проверят при специализираната акция на прокуратурата в страната. Това каза, в карнобатското село Венец, зам.-главният прокурор Борислав Сарафов. Той проследи на място проверката на..

публикувано на 05.09.18 в 16:19

10 души арестувани при акцията във Винпром „Карнобат“, най-вероятно – и Миню Стайков

Над 10 души са задържани при акция на специализираната прокуратурата във Винпром „Карнобат“ и още няколко фирми. Сред арестуваните най-вероятно е и собственикът им - Миню Стайков. Акцията започва в средата на юли, след като тогава, в..

публикувано на 05.09.18 в 13:47