НПО и експерти: В новите закони за пътищата няма нищо ново

Новите проекти на закони, които да регулират движението по пътищата, но и поведението на пешеходците и състоянието на автомобилите, не предлагат нещо иновативно. Мнението изказа по време на общественото им обсъждане в Бургас Михаил Попов от..

публикувано на 11.06.18 в 15:21

22 - годишната Симона вече е без опасност за живота

22-годишна Симона Тодорова, която беше простреляна в Слънчев бряг, вече е в съзнание, съобщиха от УМБАЛ-Бургас. Момичето е контактно и прави опити да говори. Опасност за живота й няма, допълниха от здравното заведение. Лекарите, обаче не се..

публикувано на 11.06.18 в 14:23

Изпращат Гюлсевен, крала дрехи от магазини, в психиатричното отделение на затвора в Ловеч

Районна прокуратура – Бургас приведе обвиняемата Гюлсевен Ш. в психиатричната болница, която се намира в гр. Ловеч. Там експерти ще изследват обвиняемата и ще изготвят съдебно – психиатрична и психологична експертиза, която ще определи дали..

публикувано на 11.06.18 в 12:15

Мъж от Видин е бил наръган в Слънчев бряг

40-годишен мъж от Видин, е прободен в областта на дясното бедро от непознат мъж, на който отказал да даде пари. Инцидентът е станал в района на изоставен строеж в близост до бистро в Слънчев бряг.  В резултат на бързите полицейски действия е установен..

публикувано на 11.06.18 в 10:53

Дете е паднало от петия етаж в Равда

Петгодишно момченце от Русия е паднало от петия етаж в Равда. Инцидентът е станал в к-с "Лайфстайл 3" в селото. Полицейските служители са констатирали, че то е останало без надзор в апартамента, докато 55-годишната му баба  отишла да пазарува Детето е..

публикувано на 11.06.18 в 10:23

Две катастрофи задръстиха изхода на Бургас към София

За две катастрофи на изхода на Бургас за София съобщават пътуващи в групата „Шофьори Бургас“ във Фейсбук. Задръстването започва още преди кръговото. Две коли са се ударили в района на бензиностанция „Ром петрол“. Още една катастрофа има след..

публикувано на 10.06.18 в 14:55

Няма сериозно пострадали от катастрофата край Слъчнев бряг

Няма сериозно пострадали от катастрофата край Слънчев бряг. За кратко трафикът по главния път между курортния комплекс и Ханска шатра се извършваше в едната лента, но нормалното движение е вече възстановено, посочиха от полицията в Несебър.

публикувано на 09.06.18 в 17:47

Катастрофа затруднява движението между Слънчев бряг и Ханска шатра

Катастрофа затруднява движението по път I-9, в участъка Слънчев бряг–Ханска шатра, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Трафикът в района   се осъществява в една лента поради катастрофа. Движението е сигнализирано и се контролира от служители..

публикувано на 09.06.18 в 17:11

Вътрешният министър определи като малшанс факта, че Пелов е убит преди да бъде задържан

Вътрешният министър Валентин Радев определи като малшанс за полицията факта, че избягалият затворник Владимир Пелов е бил убит в Ботевград преди да бъде задържан. В Бургас Радев каза, че полицейските служби са били много близо до разкриването..

публикувано на 08.06.18 в 15:54

Ремонт на магистрала Тракия от Карнобат до Ветрен

Движението днес по  магистрала  "Тракия" от км 325 до км 359, от пътен възел  Карнобат до пътен възел Ветрен, се осъществява в активната  и аварийната лента, съобщиха от Агенция Пътна инфраструктура". Причината са ремонтни дейности. Затворена е..

публикувано на 08.06.18 в 11:55