Полицията издирва мъж за извършено престъпление

Във връзка с извършено криминално престъпление ОД на МВР в Бургас издирва данни относно самоличността на лицето от снимката. От полицията призовават всички, които разполагат с някаква информация, да съобщят незабавно на тел. 112 или в..

публикувано на 22.11.18 в 15:47

Ученици до 6 клас в "Горно Езерово" си припомниха правилата за пътна безопасност

Бинарно интерактивно занятие с участието на ученици от 1-ви до 6-ти клас на училище «Васил Левски» - кв. «Горно Езерово» проведоха служители от Четвърто Районно управление – Бургас. Занятието бе посветено на Деня в памет на жертвите от пътно..

публикувано на 22.11.18 в 11:49

Задържаха двама мъже за кражба в Камено

Двама мъже са задържани за кражба в Камено. Те са от същия град,  криминално проявени на 36 и 22 години. Крадците  са взели  от дома на 52 -годишен мъж  златни накити, верижен моторен трион и два мобилни телефона, след което запалили  помещениeто.  Част..

публикувано на 22.11.18 в 09:36

Намалиха с 4 години присъдата на един от извършителите на убийството на Васил от с. Люлин

Апелативният  съд в Бургас намали наказанието на 28-годишният Станислав, признат за виновен за  убийство на възрастен мъж в ямболското село Люлин.Вместо 15 години, той ще лежи 11 години.Първоначалната присъда е на ямболския окръжен съд.  Според..

публикувано на 21.11.18 в 16:00

Мастара заплашвал жена заради билборд закриващ негова реклама

Конфликт преди повече от 16 години, между фирма извършваща рекламна дейност и Димитър Стаматов– Мастара е станал причина за промяна на мястото на билборд с реклама на национална телекомуникационна компания. Причината е в малкото разстояние от рекламната..

публикувано на 21.11.18 в 12:59

Светофар на пресечката на "Гладстон" със "Сан Стефано" иска общински съветник

Светофар да бъде монтиран на кръстовището на улиците „Гладстон“ и „Сан Стефано“ в Бургас предлага общинският съветник Ивайло Вагенщайн. Преминаването в района е опасно, в близост има и учебни заведения. Средствата за нея да се заложат в бюджета..

публикувано на 21.11.18 в 12:13
Снимката е илюстративна

Пловдивчанин взе 30 000 лв от глухоняма бургазлийка и избяга в Турция

25-годишна бургазлийка е била измамена и ограбена от 30-годишен мъж от Пловдив. Те са се запознали в социалните мрежи през лятото, но са комуникирали само онлайн. За първи път се виждат в началото на месеца, когато решили да купят апартамент в Турция и да..

публикувано на 21.11.18 в 08:45

Ученици от 12 - ти клас в Математическата гимназия присъстваха на открит съдебен процес в Окръжния съд

Окръжен съд – Бургас отново отвори вратите си за ученици, като част от Образователната програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“. Магистрати от Окръжен и Районен съд – Бургас ще продължат..

публикувано на 20.11.18 в 17:25

Потвърдена е присъдата за смъртта на 16 - год. Костадин, който загина блъснат на пешеходна пътека до с. Атия

Бургаският апелативен съд потвърди изцяло четиригодишната ефективна присъда на Кирил Г., който блъсна и уби на място 16-годишен ученик на пешеходна пътека до с. Атия. Шофьорът е лишен и от право да управлява автомобил за пет години, съобщиха от..

публикувано на 20.11.18 в 15:42

Възрастен мъж загина при пожар в карнобатското село Сигмен

 69-годишен мъж е загинал при пожар в дома си в карнобатското село Сигмен в неделя, съобщиха от полицията.  Сигналът за горящата къща постъпил в РУ - Карнобат около 17:10 часа. Огънят е потушен от един противопожарен..

публикувано на 20.11.18 в 11:44