Помогнете на Георги Узунов

Зов за помощ от Бургас. 75 годишният Георги Узунов се нуждае от преливане на кръв. Мъжът няма близки и е в тежко състояние настанен в ортопедичното отделение на бургаската болница със счупен крак. След извършена операция той се нуждае спешно от..

публикувано на 08.12.16 в 14:32

Цветът на българската естрада помогна на бургаски дом

Уред за рехабилитация на деца с детска церебрална парализа е закупен след благотворителен концерт. Средствата, които звездите на българската естрада събраха през юни на музикалното събитие в Летния театър на Бургас, са инвестирани в Дома за..

публикувано на 12.11.16 в 08:00

Ученици от няколко поколения молят за финансова подкрепа за болната си учителка

Няколко поколения ученици са обединили усилията си за да помогнат на любимата си учителка Надежда Райкова. Тя се нуждае от скъпоструващо лечение в чужбина и се е обърнала с молба за помощ в социалните мрежи. Диагнозата й е прогресиращ карцином..

публикувано на 31.10.16 в 15:01

Дарителска кампания събира средства за ремонт на читалището в с.Подвис

Необходим е авариен ремонт на покрива на читалище   „Христо Ботев“  в сунгурларското село Подвис, но за него обаче няма средства. Местните жители са създали инициативен комитет за спасяването на културната институция и са обявили дарителска кампания..

публикувано на 26.08.16 в 14:42
Малката Тани със своето семейство

Зов за помощ! Малката Тани има нужда от помощта ни

Тани е едно слънчево и усмихнато дете, което спешно се нуждае от подкрепа. Тя страда от герминативно-клетъчен тумор със злокачествен характер и състоянието й се влошава с всеки изминал ден. Надежда има и тя е спешна операция и химиотерапия в..

публикувано на 04.04.16 в 11:43

ПОМОГНЕТЕ ДА СПАСИМ ЖИВОТ!

Тодор Атанасов Топлев  е от Пловдив. Той е пожарникар повече от 25 години,  семеен, има две деца. Награждаван е многократно за работата си и е отличен спортист. Спасил е десетки животи. В края на месец ноември 2015 г. на Тошко е поставена диагноза..

публикувано на 11.02.16 в 15:34

Да спасим зрението на малката Ани

Този крехък организъм страда от Вроден хипотиреоидизъм, Сколиоза, Спина Бифида, Тежък хиперфлексибилитет, плоскъстъпие, скъсен десен крайник, Миопия, Страбизъм, Силен хоризонтален нистагъм и последната най-ужасна диагноза Атрофия на Лебер. (виж..

публикувано на 12.01.16 в 14:37

Майки от Бургас в подкрепа на малкия Павел

Бургаски майки организират благотворителен базар за събиране на средства за лечението на 6 - годишния Павел от Варна. Инициативата предстои в края на тази седмица и една от поредните в страната, която ще се проведе под мотото „Да помогнем на Павчо“...

публикувано на 30.09.15 в 10:11

Да помогнем на НОРА

Журналистката Елеонора Петрова се нуждае спешно от средства за да продължи лечението на коварно заболяване в рядко срещана форма. Продължителните опити с терапия в България не дават резултат. Надежда и шанс за Елеонора Петрова е да продължи лечението..

публикувано на 30.06.15 в 11:43

Да помогнем на 25-годишен млад баща в тежко състояние

25-годишният мъж, баща на 6-месечно бебе, страда от раково заболяване и се нуждае спешно от средства за операция в чужбина.  Молим Ви за помощ в набирането на нужните средтсва.  Можете да се присъедините към благотворителната кауза с каквото и..

публикувано на 25.06.15 в 16:06