БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за предстоящите почивни дни около 3 март

За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак по време на почивните дни около Националния празник – 3-и март, от днес (18-и февруари) „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД въвежда предварителна продажба на билети за всички бързи..

публикувано на 18.02.19 в 17:17

Магистрат, полицейски служител и абитуриенти от ПГЧЕ „Васил Левски” в дискусия за наркотиците

При изключителен интерес и ангажираност по темата „Наркотици – видове, въздействие върху човешкия организъм и наказателна отговорност” протече първата по рода си за учебната 2019 година съвместна превантивна среща на магистрат, полицейски служител и..

публикувано на 18.02.19 в 16:45

Чадърът на БНР - Бургас тази седмица отива при…

Навън времето може да е слънчево, но един чадър винаги може да влезе в употреба. Особено, ако е медиен чадър. Пази от лоши новини и от лоша музика. Служи и като амулет против дъжд - носите ли го, значи няма да вали. Тези, които участваха..

публикувано на 18.02.19 в 16:30

32 дами кандидатстват до момента за "Мисис Бургас 2019"

32 са дамите, които до момента са се записали за участие в конкурса „Мисис Бургас 2019“. Сред тях има омъжени жени с много интересни биографии, съобщи Ваня Кирова, лицензиант на конкурса, която  гостува в предаването „Ева в неделя“ на БНР – Бургас:..

публикувано на 18.02.19 в 15:49

Автотехническа експертиза за джип, движил се на заден по магистралата

Бургаският окръжен съд прие автотехническата експертиза   за катастрофа на магистрала Тракия от есента на 2016 година. Изслушани бяха вещите лица и свидетелите по делото срещу шофьора на джип Дойчин Миневски. След като е пропуснал отбивката за..

публикувано на 18.02.19 в 15:08
Георги Данчов – Портрет на Васил Левски

"Булевард Демокрация" - на 18 февруари

„ГЕРБ вдигнаха летвата за преференциите – ГЕРБ връщат летвата за преференциите. БСП напускат парламента. Мъж с дебело криминално досие уби друг мъж в Кюстендил. Лекари от ТЕЛК – арестувани с подкуп. Влак с газ дерейлира. Бареков се отказва от..

публикувано на 18.02.19 в 14:59

До неделя проверяват товарните автомобили и автобусите

От днес до 24 февруари се провежда операция на Пътна полиция за контрол на товарните автомобили и автобусите. Тя е част от календара на TISPOL – Европейската мрежа на службите на Пътна полиция и подобни действия има на територията на всички..

публикувано на 18.02.19 в 14:29

Разкриването на мобилни аптеки ще осигури по-лесен достъп до лекарства в община Болярово

Снабдяването на населението с лекарства е един от нерешимите проблеми за община Болярово през годините. Разкриването на мобилни аптеки ще даде възможност за по - лесен достъп, е мнението както на жителите, така и на общинското ръководство, но се..

публикувано на 18.02.19 в 13:44

Българово обявява конкурс "Жива вода" по повод Световния ден на водата

И тази година Българово се готви да посрещне Световния ден на водата. За шести път градчето ще отбележи датата 22-ри март с конкурс. Темата през 2019-а е “Жива вода”. Тя е свързана с българските корени, водата вплетена..

публикувано на 18.02.19 в 13:20

Не трябва да се спира продажбата на лекарства на блистери, коментират бургазлии

Бургазлии не одобряват идеята да спре продажбата на  лекарства на блистери. Това е по-евтиният и удобен вариант за хората, коментираха участници в анкета на БНР Бургас. Ако се купуват само в опаковки, много често ще се хвърлят хапчета, твърдят те:  "Ние..

публикувано на 18.02.19 в 12:24