Две осъдителни и три оправдателни присъди по делото "Гранити"

Три оправдателни и две осъдителни присъди постанови преди минути Бургаският окръжен съд по делото „Гранити“ - за убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов. Окръжният прокурор Ангел Георгиев заяви, че за първи път в неговата практика, без мотив и..

публикувано на 23.06.14 в 14:28

В прощално турне "Буена виста соушъл клъб" се сбогува с публиката

На възраст, на която повечето изпълнители са се оттеглили от сцената и близо две десетилетия, след като стават лицето на кубинската музика пред света, останалите членове на "Буена виста соушъл клъб" тръгват на прощално световно турне, след което ще..

публикувано на 23.06.14 в 13:19

Най-красивите паркове ще гостуват в Бургас

Най-красивите паркове, градини и зелени градски простраства идват в Бургас. През август в Морската градина ще гостува откритата пътуваща изложба „Ландшафтната архитектура в България – минало, настояще, бъдеще”. Изложбата е създадена по..

публикувано на 23.06.14 в 11:11

Пиян буйства в Спешно отделение

48-годишен водач, пострадал при пътен инцидент, е потърсил лекарска помощ в Спешно отделение. Пациентът, с близо 3 промила алкохол в кръвта, е буйствал, счупил е прозорец в отделението, за да скача от там. Той отказал лечение, въпреки, че..

публикувано на 23.06.14 в 10:47

Кристалина Георгиева с шанс за поста на баронеса Аштън

Парижкият в. "Монд" сложи българската еврокомисарка по бедствията и авариите Кристалина Георгиева сред възможните кандидати за върховен представител на ЕС за външната политика на мястото на британката Катрин Аштън. Според изданието това..

публикувано на 23.06.14 в 10:35

Бъщеият Спешен център получи имот от община Бургас

Община Бургас предостави сграда за нуждите на бъдещия модерния център за Спешна помощ. Това съобщи  зам. - кметът по здравеопзване д-р Лорис Мануелян. Помещението до сега се е ползвало за нуждите на лекарския съюз. С д-р Мануелян разговаряхме още за..

публикувано на 23.06.14 в 10:05

Алжир е първият отбор от Африка с четиир гола на световно

С гол на Орижи в 88-ата минута Белгия спечели с 1:0 двубоя си от група Н и на практика се класира за 1/8-финалите. Сборная" задължително трябва да спечели срещу Алжир на 26 юни и да се надява на благоприятен развой в останалите мачове, за да може да..

публикувано на 23.06.14 в 09:34

Втори опит за смяна на борда на „Слънчев бряг“ АД

Общо събрание на „Слънчев бряг” АД ще се проведе днес и за втори път ще се направи опит да се смени ръководството на борда на директорите. Това са Златко Димитров, Иво Маринов, Константин Лефтеров, Соня Енилова и Мариела Павлова.  На..

публикувано на 23.06.14 в 08:48

България е в траур в памет на жертвите

Днес е ден на национален траур като знак на солидарност към трагедията във Варна и Добрич. По този повод националните знамена на всички държавни институции са свалени наполовина. В днешния Ден на национален траур в катедралния..

публикувано на 23.06.14 в 08:44

БЕДСТВИЕ

Десет човешки живота угаснаха в мътните кални потоци във варненския квартал Аспарухово. Поредната трагедия сполетя България. Стотици доброволци безвъзмездно тръгнаха да помагат. Червеният кръст отвори запасите си за бедстващите. Градове от..

публикувано на 20.06.14 в 19:55