ГЕРБ продължават с втори тур консултации

Реформаторският блок, БСП, АБВ и Патриотичният фронт са четирите политически сили, с които ГЕРБ ще проведе още един кръг консултации тази седмица за формиране на правителство. Това съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след заседанието на партията в..

публикувано на 20.10.14 в 16:16

Карнобатлия се заби в дърво

24- годишен мъж от Карнобат е с опасност за живота след катастрофа, съобщават от МВР-Бургас. Около 03.00 ч. на карнобатската улица „Москва“, поради движение с несъобразена скорост по мокър участък от пътното платно, самостоятелно катастрофира, блъскайки се..

публикувано на 20.10.14 в 15:10

Сергей Бубка стана патрон на европейското в Бургас през 2019г.

Eмблемата на световния спорт Сергей Бубка гостува в Бургас по покана на кмета Димитър Николов и Българска федерация лека атлетика. Олимпийският и световен шампион участва в символичната първа копка на проекта "Арена Бургас"...

публикувано на 20.10.14 в 14:13

Показват проекта за немската болница

Седем идейни предложения се състезаваха  за преобразяване на сградата на бившата Немска болница на ул. "Кирил и Методий" в Музей на съвременното изкуство и библиотека.  Предложението на победителя в конкурса официално ще бъде представено днес в община..

публикувано на 20.10.14 в 09:31

Реформаторите умуват за коалиционен кабинет

Лидерите на партиите в Реформаторския блок ще се съберат и ще решат какви ще са следващите стъпки спрямо ГЕРБ и вариантите за съставяне на правителство, заяви пред БНТ председателят на "Движение България на гражданите Меглена Кунева. Лидерът на една от..

публикувано на 20.10.14 в 09:28

Излиза одитът на КТБ

Окончателният одит на КТБ ще е готов днес и ще бъде внесен в БНБ. Централната банка трябва да вземе решение в зависимост от доклада и от наличието на легитимни предложения от акционери или инвеститори. Източници от БНБ прогнозираха, че ако отнемането на..

публикувано на 20.10.14 в 09:25

Топло ще бъде през зимата в бургаските училища

Бургаските училища са напълно подготвени да посрещнат новия отоплителен сезон. От няколко години на територията на общината се реализират проекти свързани с енергийната ефективност, подмяна и реконструкция на енергийните им инсталации. Там, където е било..

публикувано на 20.10.14 в 09:05

До 2 хиляди лева за генетични изследвания за ин витро ще дава община Бургас

Нова процедура ще финансира програмата за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми към община Бургас. Това съобщи общинският съветник и завеждащ родилното отделение в МБАЛ Бургас доктор Антонио Душепеев. От създаването на програмата преди 5 години..

публикувано на 20.10.14 в 08:59

ПРЕФЕРЕНЦИЯ

Дали България ще има правителство в обозримото бъдеще все още е под въпрос. Трудно, много трудно може да се постигне някакъв консенсус и това е видно от досегашните напъни на политконструкторите и техните наставници. Но пък със сигурност големите..

публикувано на 19.10.14 в 08:10

Районен съд - Малко Търново навършва 100 години

Районен съд – Малко Търново бе удостоен днес с „Почетения знак на община Малко Търново” за „принос за съхраняване и развитие на ценностите на демократичното общество и за повишаване доверието в съдебната система в общината”...

публикувано на 17.10.14 в 14:58