Фестивал на усмивките

Карикатуристите Чавдар Николов и Анатолий Станкулов пристигат в Бургас за Smile art fest. Стартът на инициативата ще бъде даден на 19 август /петък/ от 19:00 часа в галерия "Георги Баев" със Smile Art Happening. Чрез иновативната технология на..

публикувано на 19.08.16 в 09:38

Задържаха англичани буйствали в Поморие

В Районното управление на Поморие е получено съобщение за скандал, възникнал между персонала на хотел, разположен на поморийската улица «Яворов» и английски туристи – установено е, че 44 годишния Р.Б. и 25 годишния О.Г., след употреба на голямо..

публикувано на 19.08.16 в 09:28

Костадин Марков: Президентът трябва да запази евроатлантическата ориентация на България

Ген. Румен Радев е интелигентен човек, но не е достатъчно познат. Не мисля, че е фигура, която може за два месеца да събере необходимата подкрепа. Едва ли това ще е един от участниците в балотажа за президент, какъвто ще има, каза за радио Бургас..

публикувано на 18.08.16 в 15:25

Съдят търговец на плодове за подкуп на полицаи

Бургаската прокуратура повдигна обвинение  за подкуп, предложен от  незаконен търговец на плодове. Мъжът е познат на полицаите в Слънчев бряг като кошничар, често  санкцониран за нарушения на наребата при търговия на открито.  Той  решава да позвъни на..

публикувано на 18.08.16 в 15:15

Телефонните измамници са много добри манипулатори

Несигурната социална среда и доверчивостта на българина помага на телефонните измамници, посочва психологът Ивайло Димитров. Манталитетът на задружното семейство подтиква пенсионерите към абсурдни решения при боравенето с пари, добавя той: Точно..

публикувано на 18.08.16 в 15:06

Мотористите на втори протест пред Съдебната палата

Втори протест срещу съдебната система организират мотористи в Бургас. Недоволството е провокирано от решението на столичен съдия, който освободи под домашен арест турския гражданин Фарук Бехташ след като при катастрофа на пътя уби семейство рокери...

публикувано на 18.08.16 в 13:17

Миньорите очакват полагащите им се обезщетения

В деня на миньора, съкратените близо 280 души от мина „Черно море“ все още чакат част от заплатата си за последния месец април и обезщетенията, които им се полагат. В момента се изплащат някакви пари само на около 20 души, които останаха за..

публикувано на 18.08.16 в 11:47

Георги Първанов: Генерал Радев може да обедини голяма част от българското общество

Имаме всички аргументи да подкрепим генерал Радев, защото той е една силна убедителна кандидатура. Това заяви непосредствено преди заседанието на Национални съвет на партията председателят на ПП АБВ Георги Първанов. „Генерал Радев е убедителна..

публикувано на 18.08.16 в 11:35

Концесионерите настояват да падне монопола при водното спасяване

Промяна на наредбата за водно-спасителната дейност, която да позволи   и на други организации освен БЧК, да обучават спасители, искат от Асоциацията на концесионерите на морски плажове, съобщи един от членовете на асоциацията Владимир Кисьов: Има..

публикувано на 18.08.16 в 11:10

Дарин Ангелов и Нети с мюзикъл в Летния театър на Бургас

Летният театър на Бургас ще се  превърне в кабаре за премиерата на Любов и смърт в Мулен Руж на 19 август от 20.00 часа. Главните роли в мюзикъла са поверени на Антоанета Добрева – Нети и Дарин Ангелов. Благодарение на техните гласове, красивата музика..

публикувано на 18.08.16 в 10:53