Предавания


Пламен Янев: Не знаехме за преговори с десни партии

Решение за преговори с десните партии е взето от националния съвет на "България на гражданите", който по принцип е в оставка, каза областният лидер на партията в Бургас Пламен Янев. Припомняме, че от ръководството на партията обявиха, че започват..

публикувано на 27.06.13 в 16:36

Очаквайте в събота първото издание на „Виа понтика“

В предаването отново ще следваме пътя по проекта „Виа понтика‘, който,  както вече знаете е един от най-големите правени до сега у нас в сферата на културния туризъм , и за неговата дейност, оценка и акценти, ще ни представи виждането си проф. Божидар..

публикувано на 27.06.13 в 14:52

„Незабравимите – Великите българи на Велика България“ – новата рубрика в предаването „Фолклорно утро“ по Радио Бургас.

  Тази събота -04.05.2013г. стартира новата рубрика в която ще ви представяме личностите на България , които никога не трябва да забравяме! Това са хора дали с делото и живота си много, за нашата страна ,дух и култура, исторически личности и герои , с..

публикувано на 01.05.13 в 15:56

Лазаровден във „Фолклорното утро“ на радио Бургас

      В съботното празнично утро, събудете се с пъстрия фолклорен концерт на радио Бургас, а след новините в осем – научете повече за древният и съхранен до днес обичай ‚Лазаруване“. А с какво той е по-различен в село Козичино /Еркеч/, ще чуете от..

публикувано на 26.04.13 в 13:49

Международният ден на джаза - в турския мегаполис Истанбул

Международният ден на джаза събира музиканти и слушатели от цял свят, за да ги срещне под звуците на музиката в турския мегаполис. На 30 април, под опеката на ЮНЕСКО, за втора поредна година ще се отпразнува Международен ден на джаза. Неговите организатори..

публикувано на 26.04.13 в 11:42