Предавания


Торта направена от Златина Люис

Очаквайте в предаването „Ева в неделя“ на 02.04:

-   „Ева“ днес ще бъде една от най - добрите декоратори в сладкарското изкуство Златина Люис. Тя е бургазлийка, която от 25 години живее в Южен Уелс , Великобритания, но поне два пъти в годината си идва в родния град. Вълшебницата прави..

публикувано на 02.04.17 в 12:53

От Изворите на Младежко до минералното богатство на с.Шипково – непознатите перли в туризма ни!

Поредните красиви, уникални и целогодишни дестинации, които знаете,но слабо познавате ви очакват тази събота в предаването за туризъм „Виа Понтика“.Това е една поредица от предложения както за предстоящите празници, така и целогодишно, защото в..

публикувано на 27.03.17 в 13:55

Изберете България за Великден и празнувайте в красивия и уникален район на Ивайловград!

На фона на всички примамващи със своите снимки и оферти реклами за Великденските празници, в чужбина за поредна година в предаването за туризъм „Виа Понтика“ преоткриваме за вас нови или малко познати, но изключително богати на красота, история и..

публикувано на 17.03.17 в 14:54

Обзор с актуалното в туризма с Георги Николчев в предаването „Виа Понтика

“ След повече от месец работа на служебния кабинет и ресорно министерство в предаването за туризъм „Виа Понтика“на радио Бургас, направихме обзор на някои от важните и актуални теми в сферата на туризма с Георги Николчев , който е съветник на..

публикувано на 16.03.17 в 16:26

Зелена улица за туризма по програмите на ЕС – Но, ако знаете и сте информирани

Така на кратко можем да заключим след срещата в ефира на радио Бургас и предаването за туризъм „Виа Понтика“ с един от дългогодишните специалисти и консултант в сферата на туризма – Димитър Семерджиев. Оказва се,обаче, че много малко..

публикувано на 06.03.17 в 16:06

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 5-ТИ МАРТ:

Красиви и емоционални или усмихнато слънчеви – такива са дните през най-женския месец от годината – март. Прегръщаме идеята за чувственото женско сърце и в минутите за уикенд релакс „Ева в неделя“. Обещаваме горещи клюки, свежи събеседници и..

публикувано на 05.03.17 в 08:49

На „Шипка“ за 3-ти март, и в с.Бачево на Тодоровден - с „Виа Понтика“

Наближава националният ни празник 3 ти март, който е един от най-почитаните в нашата памет , а също така и първата поредица почивни дни за тази година! За това и ще ви предложим една радио-навигация в предаването за туризъм „Виа Понтика“,..

публикувано на 24.02.17 в 14:58

На духовна прошка и благотворителна кауза в Троянския манастирна Сирни заговезни

С голям празник , благотворителна кауза и с духовна прошка ви каним с игумена на троянския манастир „Успение Богородично“ – епископ Сионий на 25 и 26 февруари, в едно от най-светите места у нас, и в заобикалящата красива природа на Троянския..

публикувано на 18.02.17 в 15:47

Сийка Кацарова: – „Имаме кауза – българските минерални води“

Дни преди началото на най-голямото туристическо изложение у нас „Ваканция и Спа-експо“в гр.София, ви предлагаме среща в предаването за туризъм с един от основните организатори и участници на форума – Българския съюз за балнео и спа, представен от..

публикувано на 13.02.17 в 14:49

"Мисис Баба" 2017 Лариса Иванова: Животът не свършва на 50

Най-красивата баба на България, избрана в единственият по рода си международен консурс, Лариса Иванова се е запознала с мъжа си в Коми. "Историята ни е абсолютната класика руско-българска любов", казва 49-годишната Лариса, която по професия е брокер на..

публикувано на 01.02.17 в 15:44

На открит дебат с темите и проблемите в туризма – в предаването за туризъм „Виа Понтика“

Предаването за туризъм на радио Бургас на БНР – „Виа Понтика“, дава начало на един открит дебат по проблемите в туризма, и по-конкретно по  промените в закона за туризма, който в момента е качен за обсъждане в сайта на министерството. Ще се..

публикувано на 30.01.17 в 14:37

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 15 ЯНУАРИ:

Звездните ни срещи днес: Как певицата Мая Нешкова написа най-големия си хит, без който не минава личен празник на българин „Честит рожден ден”. След турне в Германия, Франция и Испания група „Сигнал” се готви за голям концерт у нас, разбрахме..

публикувано на 15.01.17 в 12:37

На Боровец и Разлог , или тук на морския бряг – нашите предложения за новогодишните празници.

Ски сезона е открит, а коледните и новогодишни празници вече настъпват ! След като ви представихме новите акценти в зимните програми на курорта Пампорово, в селския и еко туризъм и ви разкрихме още интересни варианти за туризъм в Унгария, ето и..

публикувано на 22.12.16 в 15:02

Новата „Мис Бургас“ ще става биотехнолог

22-годишната Галина Иванова, която стана „Мис Бургас“ учи в У „Проф.д-р Асен Златаров“. Специалността е нова ипрестижна, има допирни точки с генетиката и фармацията, разкри блондинката в предаването „Ева в неделя“. Догодина й предстои дипромиране..

публикувано на 18.12.16 в 15:18

ОЧАКАВЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 18 ДЕКЕМВРИ:

Люси Дяковска е специалната ни Ева днес. През изминалата седмица певицата за първи път стъпи на морска сцена с мюзикъл, зад кулусите обаче ни сподели своите празнични планове, семейни коледни ритуали и увлеченията си по дизайна на мебели..

публикувано на 18.12.16 в 12:54