Предавания


ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 9 ОКТОМВРИ:

Д-р Стилиянова от хитовия сериал „Откраднат живот“ е нашата специална Ева днес. Извинете, всъщност Ралица Паскалева, актрисата, която играе ролята на амбициозната лекарка, озовала се бременна и с амнезия във втория сезон. Препитахме я за всичко..

публикувано на 09.10.16 в 10:53

Трети конгрес и 10 години БСБСПА – с вицепрезидента на ЕСПА и заместник председателя на съюза – Сийка Кацарова ,във „Виа Понтика“!

10 години успешна работа за това отново да сме една от топ-дестинациите на Балнео и Спа картата на Европа и света ! Тази събота ви очаква интересна среща в предаването за туризъм на радио Бургас, с вицепрезидента на ЕСПА и заместник..

публикувано на 21.09.16 в 16:07

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 18 СЕПТЕМВРИ:

Актрисата Аглика Бояджиева говори за новата си роля на бургаска сцена в пиесата „Квартет”, съкровените загуби и есента в живота, обсебена от модата: модният блогър Тереза Восканян разказва за личния си стил и как градският пейзаж може да стане моден..

публикувано на 18.09.16 в 10:23

В навечерието на новата учебна година - инж. Виолета Илиева пред "Гларуси и шамандури

Дами и господа, учебната 2016-2017 година ще стартира с нови наредби, нов учебен план и нови програми за учениците в I и V клас, промени в оценяването на учениците, които сега ще са в I и в V клас, и в графика на учебното време. Новите документи са..

публикувано на 09.09.16 в 10:00

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 4 СЕПТЕМВРИ:

Уж е септември, а лятото още е тук двойно по-цветно и пълно със събития, като за последно. Посоките, в които тръгваме и ние днес: Дами с бензин в кръвта от цялата страна си дадоха среща край морския бряг за първи път, ще ги чуем след минути. В..

публикувано на 04.09.16 в 11:00

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 21 АВГУСТ:

Д нес отиваме в Жеравна, където продължава тридневния фестивал на носията за едно интервю с холуведската звезда Бен Крос, част от ВИП гостите на фестивала. Оказа се, че те са много - не всеки ден може да се види министъра на туризма Николина..

публикувано на 21.08.16 в 12:53

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 14 АВГУСТ:

Днес ще се къпем в звезден блясък заедно с телевизионната водеща и ловец на интервюта с кино знаменитости Стаси Кара. Тя е общувала отблизо с най-големите в шоу бизнеса като Сара Джесика Паркър, Никол Кидман, Ема Томпсън и Чарлийз Терон, затова..

публикувано на 14.08.16 в 11:47

На празника на остров Св.Анастасия – тази събота във „Виа Понтика“ и в анонс за фестивала „ Жеравна“ – 2016!

Един морски уикенд в акваторията на Бургаския залив ви предлагаме в предаването за туризъм на радио Бургас, само 2 дни преди големия християнски празник Успение на пресвета Богородица, на който празнува и остров св.Анастасия ! Защо именно тогава..

публикувано на 12.08.16 в 14:48

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 31 ЮЛИ

Eдно издание с песните победители в конкурса „Бургас и морето” ни предстои днес. Ще чуем бисерите на семейния тандем водещи Екатерина Евро и Сашо Кадиев, ще ви разкажем как се справиха бургазлиите сред участниците и защо дрескодът на дамите на сцената..

публикувано на 31.07.16 в 11:05

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 24 ЮЛИ:

Днес ви срещаме с 16-годишната Янита Димитрова, която е новата „Мис Созопол“.   Ще разберем за какво спорят у дома Миро и Мери Мутафчиеви от група „Мери бойс бенд“, защо бургазлията Владо Димов реши да участва за първи път соло в конкурса „Бургас..

публикувано на 24.07.16 в 12:45

СР Виетнам – екзотична, достъпна и спокойна дестинация, в среща с Н.Пр. Nguyen Thi Hong Oanh,тази събота във „Виа Понтика“

Такана кратко я описа посланикът на СР Виетнам в България – Н.Пр. Нгуен Тхи Конг Оайн, но не си мислете, че това е всичко, защото Виетнам е с огромен потенциал в туризма, съперничещ си по красота, възможности и форми  с така популярните..

публикувано на 08.07.16 в 17:39

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 3 ЮЛИ:

Тони Димитрова откри изложба на екзотични папагали в мола. С пъстрото пернато нашествие в Бургас ще ни запознае управителят и дресьор на сбирката Калин Влаев. Две звезди ни гостуват днес - латино музикантът Калин Вельов и оперната певица Весела Нейнски...

публикувано на 03.07.16 в 12:50

Голямо признание получи българския спа-туризъм с избирането на новия зам.- председател на Европейската Спа асоциация – Сийка Кацарова !

България и българския спа туризъм получиха това високо признание на 21 –ви конгрес на Европейската Спа Асоциация, която се проведе преди седмица във  Виши – Франция. Нашата делегация се състоеше от 11 представители на най-добрите ни спа-центрове..

публикувано на 24.06.16 в 10:06

С „Виа Понтика“ – посрещаме лятото и новия сезон в Резово, Синеморец,Ахтопол и Лозенец!

… И лятото дойде ! Осезаемо е присъствието вече на повече туристи от миналия летен сезон, а дали сме готови за повече , и какво очаква почиващите в по-малките ни курортни селища на южното Черноморие – можете да чуете в обзора , който ви..

публикувано на 24.06.16 в 09:52

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 19 ЮНИ:

Победителите от музикалния формат „Игра на хорове“ „Фортисимо“ ще са днес при нас заедно с техния ръководител Милена Добрева. Ако  таланта, борбеността и нестандартните им изпълнения са ви допаднали и имате въпрос към тях или просто искате да ги..

публикувано на 19.06.16 в 10:33