Предавания


СР Виетнам – екзотична, достъпна и спокойна дестинация, в среща с Н.Пр. Nguyen Thi Hong Oanh,тази събота във „Виа Понтика“

Такана кратко я описа посланикът на СР Виетнам в България – Н.Пр. Нгуен Тхи Конг Оайн, но не си мислете, че това е всичко, защото Виетнам е с огромен потенциал в туризма, съперничещ си по красота, възможности и форми  с така популярните..

публикувано на 08.07.16 в 17:39

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 3 ЮЛИ:

Тони Димитрова откри изложба на екзотични папагали в мола. С пъстрото пернато нашествие в Бургас ще ни запознае управителят и дресьор на сбирката Калин Влаев. Две звезди ни гостуват днес - латино музикантът Калин Вельов и оперната певица Весела Нейнски...

публикувано на 03.07.16 в 12:50

Голямо признание получи българския спа-туризъм с избирането на новия зам.- председател на Европейската Спа асоциация – Сийка Кацарова !

България и българския спа туризъм получиха това високо признание на 21 –ви конгрес на Европейската Спа Асоциация, която се проведе преди седмица във  Виши – Франция. Нашата делегация се състоеше от 11 представители на най-добрите ни спа-центрове..

публикувано на 24.06.16 в 10:06

С „Виа Понтика“ – посрещаме лятото и новия сезон в Резово, Синеморец,Ахтопол и Лозенец!

… И лятото дойде ! Осезаемо е присъствието вече на повече туристи от миналия летен сезон, а дали сме готови за повече , и какво очаква почиващите в по-малките ни курортни селища на южното Черноморие – можете да чуете в обзора , който ви..

публикувано на 24.06.16 в 09:52

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 19 ЮНИ:

Победителите от музикалния формат „Игра на хорове“ „Фортисимо“ ще са днес при нас заедно с техния ръководител Милена Добрева. Ако  таланта, борбеността и нестандартните им изпълнения са ви допаднали и имате въпрос към тях или просто искате да ги..

публикувано на 19.06.16 в 10:33

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ” НА 12 ЮНИ:

Страхотната Севда, която спечели „Мастър шеф”, е специалната ни Ева днес. 39-годишната бургазлийка стана първата вегетарианка победител в историята на шоуто. С наградата от 100 000 лева тя иска да отвори собствен ресторант и да сбъдне мечтата си..

публикувано на 12.06.16 в 10:24

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 29 МАЙ:

Специалната ни Ева днес е прима балерината Веса Тонова, която посрещаме часове преди премиерата на „Лебедово езеро“ в Бургас. Потапяме се в магията на Чайковски, за да разберем от нея какво е повече от 300 пъти да умираш на сцената, преживявайки..

публикувано на 29.05.16 в 12:22

70-ти Национален туристически поход ‚По пътя на Ботевата чета“-Козлодуй-Околчица- 27.05 -02.06.2016г.

Тази събота в предаването за туризъм „Виа Понтика“ ви очаква една изключителна, патриотична, родолюбива и поклонническа възможност за всички вас, които обичате туристическите походи и желаете да отдадете почит към героите жертвали се за..

публикувано на 27.05.16 в 14:51

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 22 МАЙ:

„Ще ти купя колкото искаш токчета, късай мойте нерви, но и мойте копчета“ изпя Шкумбата на Нели Рангелова. Освен за песента, която събра певицата и актьора, с двамата си говорим за предстоящите абитуриентски балове и летните им планове. В рубриката..

публикувано на 22.05.16 в 12:45

Начало на летния сезон в КК“Слънчев бряг“ – тази събота във „Виа Понтика“ с директора на „Слънчев бряг“ АД - Златко Димитров.

Ще дадем официален старт на сезона тази събота в предаването за туризъм на радио Бургас, не само защото курорта вече започна да се пълни, но и защото по предложение на директора на акционерното дружество Златко Димитров официално празнично..

публикувано на 20.05.16 в 15:27

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 17 АПРИЛ:

Едно бургаско момиче в седмицата на модата в Ню Йорк. За кои марки дефилира Александрина Цветкова и кои звезди срещна ще разберем от нея. Дизайнерът София Борисова ще ни разкаже кои са актуалните пролетните цветове, тенденциите в абитуриентските..

публикувано на 17.04.16 в 15:05

Как „сухите теории“ могат да намерят ползотворно практическо приложение в хотелиерския бизнес ?

На този и още много актуални въпроси отговарят и представят двама млади професионалисти и преподаватели във висшия институт по мениджмънт –гр.Варна и създатели на фирма за обучение, анализи и маркетинг в туризма – Мая и Станислав Иванови...

публикувано на 12.04.16 в 15:19

„Корабен дневник на книжната лодка“ и нейният капитан в "Гларуси и шамандури" в неделя

Почитаеми, на трети април – неделя, гост  на предаването „Гларуси и шамандури“ ще бъде младия поет Георги Гаврилов. Георги е носител на една специална награда за млад автор, която тази година бе дадена за първи път на Националният конкурс за поезия на..

публикувано на 01.04.16 в 11:47

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 27 МАРТ:

Първата „Мисис Бургас” Мая Велкова, избрана този уикенд, ще ни бъде на гости. Заедно с Валя Жекова, която отива международния конкурс „Мисис Юнивърсъл“ на о-в Тенерифе, ще си говорим затова откъде идва красотата и самочувствието на българката. С Женя..

публикувано на 27.03.16 в 12:52

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 20 МАРТ:

Сваляйте мартениците! Освен че видяхме първите щъркели, днес пролетта настъпи. Е, не гола, нахална и млада, а мокра, хладна и сива, но както женското настроение, надяваме се и това бързо да се промени. Посвещаваме това издание на „Ева в неделя“ на..

публикувано на 20.03.16 в 14:57