Апелативният съд остави в затвора убиец

След протест на Окръжна прокуратура –Бургас, Апелативният съд в града отмени акт на Окръжния съд, съгласно който осъденият за две престъпления – убийство на мъж, извършено по особено мъчителен за умъртвения начин и за блудство с едно от децата си - Иван Петров, трябваше да бъде освободен предсрочно.

  За горепосочените две престъпления, на Петров е било наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от 20 г., като до момента затворникът е изтърпял общо 17г. 3м. и 5д. от наказанието.


print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Излъгаха престаряла жена за 5 500 лева

82 годишна бургазлийка, живееща в к-с «Братя Миладинови» станала жертва на измама, осъществена от непознати мъж и жена, които я пресрещнали и заявили, че неин роднина спешно се нуждае от пари за животоспасяващо лечение. Пенсионерката поканила непознатите в дома си, като им дала сумата от 5 500 лв. Работата по случая продължава от служители на Второ..

публикувано на 24.02.17 в 07:30

Няма пострадали при аварията на автобус край Средец

Автобус с пътници аварира на пътя Средец - Бургас, край с. Дебелт. Техническа неизправност е причинила повреда в двигателя на превозното средство, а след появата на пушек от предната част на автомобила, пътниците са изведени от него. Няма пострадали хора, уточняват от полицията в Бургас. 

публикувано на 23.02.17 в 16:05

Бургазлии се биха в Ново Паничарево с местни хора

27 годишен бургазлия, живеещ от известно време в селото Ново Паничарево, нанесъл побой на мъж от селото, с когото имал вражда. По първоначални данни близките на потърпевшия реагирали остро, като бургазлията повикал на помощ свои приятели на възраст между 21 и 51 години / повечето от Бургас/, които се придвижили до с. Ново Паничарево и спрели с..

публикувано на 23.02.17 в 09:37

Заловиха непълнолетен крадец на кафе-машини

В резултат на полицейските действия на служители от Участък «Победа» към Първо Районно управление – Бургас е задържан криминално проявен 16 годишен от Бургас, който откраднал общо три кафе-машини, 1 00 лв., хранителни стоки и печка за отопление от частен дом в кв. «Победа» Крадецът е направил пълни самопризнания. 

публикувано на 23.02.17 в 09:12

Глухоняма се опита да ограби мъж в центъра на Бургас

61 годишен бургазлия бил застигнат в гръб  от непозната жена пред «Новата поща»  която издърпала от врата му кожена чантичка. Жената побягнала, но е догонена от бургазлията, който я задържал и алармирал полицейските органи. Констатирано е, че извършителката на деянието е  без документи за самоличност, глухоняма и неграмотнa. Задържана е за срок от..

публикувано на 23.02.17 в 08:59

Мъж опита да се самоубие в Сливен

Въоръжен с нож психично болен мъж се опита да се самоубие в центъра на Сливен днес около обед. Той нахлул с колата си в пешеходната зона до община Сливен. Няма пострадали граждани. 40-годишният мъж от село Гергевец навлиза в с автомобила си на площада пред общината и спира до символа на града „Стария бряст“. От колата е извадил резачка за дърва и въже...

публикувано на 22.02.17 в 14:16

Горя автомобил в "Изгрев"

Горя лек автомобил «Опел Астра», с бургаска регистрация, ползван от 44 годишен бургазлия, паркиран пред блок 15 в к-с «Изгрев». Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и петима огнеборци. По данни на експертите  няма данни за умишлен палеж. В резултат на пожара обгорял двигателния отсек на автомобила.

публикувано на 22.02.17 в 08:36