Апелативният съд остави в затвора убиец

След протест на Окръжна прокуратура –Бургас, Апелативният съд в града отмени акт на Окръжния съд, съгласно който осъденият за две престъпления – убийство на мъж, извършено по особено мъчителен за умъртвения начин и за блудство с едно от децата си - Иван Петров, трябваше да бъде освободен предсрочно.

  За горепосочените две престъпления, на Петров е било наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от 20 г., като до момента затворникът е изтърпял общо 17г. 3м. и 5д. от наказанието.


print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Огнеборци гасиха пожар край Атанасовското езеро

Пожар e  възникнал в землището на кв. «Черно море» между пътя Бургас - Каблешково и квартала. Установено е, че пожарът тръгнал в района на северната дига на Атанасовско езеро / местността «Сладката вода»/, като изгоряла ивица с тръстика, суха трева и храсти с площ около 5 декара. Поради трудния достъп пожара е локализиран и изгасен няколко часа по-късно...

публикувано на 24.04.17 в 08:34

Горя ресторант в Слънчев бряг

Пожар е избухнал в ресторант "4 you" в Слънчев бряг, в който миналото лято беше прострелян Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, съобщи ха от бургаската полиция.  Установено е, че обгоряла дървената конструкция / тип „параван”/, с който е защитено неработещото през зимните месеци заведение. При извършения първоначален оглед не са намерени следи..

публикувано на 21.04.17 в 08:40

Пътен инцидент изпрати мъж в сливенската болница

61-годишен мъж от Нова Загора е пострадал при пътен инцидент. Тази сутрин е транспортиран в Спешното отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен. В момента се извършват необходимите изследвания, след което пациентът ще бъде приет в болницата. Той е с фрактура на лицев череп, с травми на главата и едното рамо.  През изтеклото денонощие в Сливен...

публикувано на 20.04.17 в 10:33

КАТ днес контролира скоростта

От днес  „Пътна полиция“ повежда специализирана полицейска операция за контрол на скоростта. Операцията е организирана по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция (TISPOL) и носи името „24 часа контрол на скоростта“. Целта е намаляване на пътнотранспортните произшествия, предизвикани от  бързото шофиране. В рамките й екипите на „Пътна..

публикувано на 19.04.17 в 12:09

Сливенската прокуратура се самосезира за падналата козирка

 Районна прокуратура – Сливен се самосезира, след публикувани материали в интернет пространството, относно срутена 30 метрова козирка на бл.28 в кв.“Даме Груев“ в Сливен ( на 10.04.2017г.).   Наблюдаващият прокурор е възложил проверка за установяване на собственика и отговорния за поддържането на козирката, полагани ли са дължимите по закон грижи за..

публикувано на 18.04.17 в 16:31

Нападнаха лекарка от Бърза помощ в Котел

Лекарка от екип на Центъра за спешна медицинска помощ- Котел е била нападната и удряна от мъж от селоТича. Нападателят е задържан.  Екип на Центъра за спешна медицинска помощ се отзовава на телефонно повикване за припаднала жена от село. След прегледа в дома на пациентката, лекарката установява, че няма нужда жената да бъде откарана с линейката в..

публикувано на 18.04.17 в 11:47

Четирима в Сливенската болница след катастрофи

Четирима са пострадали при катастрофи в Сливенско през почините дни, съобщават от Областната дирекция на полицията. Тази сутрин в болницата е доведен за преглед  21-годишен младеж  с травма на главата, получена в катастрофа.  В пътните инциденти през почивните дни най-тежко пострадал е 32-годишен мотоциклетист. Той се е ударил в електрически стълб по..

публикувано на 18.04.17 в 11:02