Апелативният съд остави в затвора убиец

След протест на Окръжна прокуратура –Бургас, Апелативният съд в града отмени акт на Окръжния съд, съгласно който осъденият за две престъпления – убийство на мъж, извършено по особено мъчителен за умъртвения начин и за блудство с едно от децата си - Иван Петров, трябваше да бъде освободен предсрочно.

  За горепосочените две престъпления, на Петров е било наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от 20 г., като до момента затворникът е изтърпял общо 17г. 3м. и 5д. от наказанието.


ВИЖТЕ ОЩЕ

От 20 чифта защитни ботуши имат нужда бургаските огнеборци

От 20 чифта защитни ботуши имат нужда бургаските огнеборци. Началникът на Районната служба гл. инспектор Николай Николаев е поискал финансова помощ от Общинския съвет в размер на 6 400 лева. „ Имайки предвид, че дежурят в Бургас около 80 човека в двете служби или общо това е ¼ от състава. Имаме нужда и от три броя електрични ножици...

публикувано на 23.10.17 в 14:24

Опитаха се да подкупят полицай

28-годишен мъж от котленското село Градец се опита да подкупи полицай с 20 лева, задържан е за едно денонощие, информира полиция та. Мъжът е шофирал без задължително включени къси светлини, не е спрял на знак «СТОП» и не носел шофьорска книжка и контролен талон. С цел да осуети съставянето на акт той е подхвърлил в служебния автомобил на полицаите парите...

публикувано на 23.10.17 в 11:58

Откриха трупа на изчезналия мъж от Планиница

Открит е трупът на издирван 77 годишен мъж от руенското село Планиница, съобщават от полицията. Тялото е намерено в отводнителен канал, на около 150 м. извън Камено като не са установени видими следи от насилие . Мустафа Исмаилов напусна дома на дъщеря си в Камено на 16 октомври и от тогава бе в неизвестност. 

публикувано на 23.10.17 в 09:42

Задържаха 14-годишен с 30 грама марихуана

В парк „Изгрев“ задържаха 14-годишен с 30 грама марихуана. В момчето от Айтос са открити и иззети пликчета със зелена тревна маса и съцветия от глави на марихуана, както и 20 топчета със зелена тревна маса. Той е установен в резултат на специализирана полицейска операция по противодействие на престъпления, свързани с държане, разпространение и..

публикувано на 23.10.17 в 08:37

Мъж се опита да подкупи полицаи с 20 лева

28-годишен мъж от котленското село Градец се опита да подкупи полицаи с 20 лева, задържан е за едно денонощие, информира полицита. Той е шофирал без задължително включени къси светлини, не е спрял на пътен знак "СТОП" и не носел шофьорска книжка и контролен талон. С цел осуетяване съставянето на актове е подхвърлил в служебния автомобил на..

публикувано на 23.10.17 в 07:43

Откриха трупа на издирван мъж от руенското село Планиница

Открит е трупът на издирван 77-годишен мъж от руенското село Планиница, съобщават от полицията. Тялото е намерено в отводнителен канал, на около 150 м. извън Камено като не са установени видими следи от насилие. Мустафа Исмаилов напусна дома на дъщеря си в Камено на 16 октомври и от тогава бе в неизвестност. Тялото е предадено за аутопсия.

публикувано на 23.10.17 в 07:38

Голям пожар в блок на бул. Христо Ботев/ ОБНОВЕНА/

 Към 8 часа тази сутрин жителите на входа  на бл.50 на бул. "Христо Ботев", който бе обхванат от пламъци , бяха допуснати до апартаментите си. Близо три часа  те изкараха навън, след като около 5 часа е пламнал апартамент на третия етаж. Огънят е обхванал много бързо всички мебели, жилището е изгоряло напълно. Там живее сам мъж, който според съседите..

обновено на 22.10.17 в 09:37