Нарколаборатория във вилната зона на Сливен откри полицията

Двама мъже са задържали сливенските антимафиоти, в момент на производство на наркотични вещества. Разбитата нарколаборатория се е намирала във вилната зона край Сливен. 
В импровизираната нарколаборатория полицаите са открили 50 грама метамфетамин и съдове за производство на наркотични вещества. Иззети са колби, изпарители и везни.В последващо претърсване в апартамента на един от задържаните в кв. „Българка“ са открити 2 грама амфетамин, 2 грама метамфетамин и около пет грама марихуана.  Двамата са от Сливен и са на възраст  41 и 36 години.  Работата по доказване на цялостната им  престъпна дейност  продължава. По случая е образувано досъдебно производство.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Бременна жена почина след скок от втория етаж в Бургас

 33-годишна жена, бременна в осмия месец, е скочила от втория етаж на жилищна сграда в Бургас. Екип на спешна медицинска помощ и полицейските служители дошли на място само са констатирали смъртта си. Минути по-рано жената била заедно с майка си и приятеля си. Те останали на улицата, а тя влязла е дома си, след което скочила във вътрешния двор на..

публикувано на 20.08.19 в 13:59
Георги Дракалиев

ВМРО поставят дебата за химическата кастрация и намаляването на присъдите

Дебатът за химическата кастрация на насилници и педофили е закъснял. Това коментира пред БНР-Бургас областният координатор на ВМРО Георги Дракалиев. От партията инициират законови промени, след изнасилването и убийството на седемгодишното момиче в Сливенско. „Тука, в случая, не е ние да направим нещо веднага, а по темата за химическата..

публикувано на 20.08.19 в 12:44

Полицията задържа муле на телефонни измамници, търсят собственичката на парите и бижутата

Бургаската полиция е задържала "муле" помагало за осъществяването на телефонни измами. В него са били открити  банкноти от различни валути и бижута.  От ОД на МВР Бургас информират, че с ъществуват данни, че те са отнети чрез измама от възрастна жена. От там призовават който разполага с информация относно самоличността на възрастната жена,..

публикувано на 20.08.19 в 11:59

Полицията издирва 22-годишна жена с умерена умствена изостаналост

Бургаската полиция издирва 22-годишната Виолета Тодорова Стоилова. Тя е напуснала Дома за лица с умствена изостаналост в с. Факия на 18 август, като и до момента е в неизвестност. Момичето е с диагноза "умерена умствена изостаналост" и от месец юни 2018 год. е настанена в дома. Описание на лицето : жена на видима възраст 20-25 год...

публикувано на 20.08.19 в 11:42

Полицията задържа отново джебчийка от Средец

Задържана  е 40-годишна криминално проявена жена от Средец, която в един и същи ден е успяла да открадне  в Бургас от магазин за дрехи на ул. «Възраждане» мобилен телефон на стойност 250 лв., собственост на 34-годишна жена.  О т бар по  «Богориди», откраднала оставен без надзор мобилен телефон на стойност 2000 лв., собственост на 19-годишна..

публикувано на 20.08.19 в 09:35

Задържаха в Слънчев бряг мъж за търговия с фалшиви здравни книжки

Служители от «Икономическа полиция» - Несебър са задържали 59 годишен мъж от петричкото с.Габерне веднага след продажба на фалшиви  здравни документи на работещи в питейни и увеселителни заведения на територията на курортния комплекс Слънчев бряг.  При извършения личен обиск в мъжа  в района на дискотека "Баунс" са намерении и иззети 17 лични здравни..

публикувано на 20.08.19 в 09:28

Двама криминално проявени мъже са задържани за производство и продажба на синтетична дрога

35-годишен криминално проявен от Бургас е бил задържан след като полицаи са извършили проверка в жилището му на ул. «Места» № 40.  Те са намерили и иззели множество прекурсори за производството на синтетични наркотици – «пико», бутилки с фосфорна киселина, натриева киселина, разредители, кислол, толуол, червен фосфор, йод, две колби, термометър,..

публикувано на 20.08.19 в 09:02