Ограбиха две пациентки на поморийската болница

Две жени са били обрани докато лежат в болница, съобщиха от полицията. 

49-годишна поморийка e информирала полицията за това, че от болничната стая на поморийската болница, й е извършена кражба на портмоне, съдържащо лични документи, сумата от 20 лв. и дебитна карта. Констатирано е, че от болничната стая е извършена и втора кражба на още едно дамско портмоне, собственост на 58-годишна поморийка, съдържащо три дебитни карти и лична карта. От една от дебитните карти е извършено непревомерно теглене на сумата от 60 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Поморие.

ВИЖТЕ ОЩЕ
Петър Низамов

Районният съд в Бургас попари Перата – отхвърли иска му срещу e-burgas

Районният съд в Бургас не уважи поредния иск на Петър Низамов – Перата срещу бургаска медия за „обезщетение за нанесените му неимуществени вреди, изразяващи се в унизяване на честта, опозоряване, обида, потъпкване на достойнството, смущение, нервност, стрес“ . В делото срещу e-burgas.com Низамов е оценил нанесените му травми на 20 000 лв...

публикувано на 23.02.18 в 18:05

Ямболий е осъден на 18г затвор за убийство и опит за убийство

Минчо Янков от Ямбол получи 18 години затвор за убийство на мъж и опит за убийство на жена в Ямбол. Той е признат за виновен за това, че на 20.09.2015 г. около 22.30 ч., в частен дом в Ямбол, умишлено умъртвил мъж и направил опит да умъртви умишлено жена. Деянието е останало недовършено поради независещи от него причини. Наказанието трябва..

публикувано на 23.02.18 в 16:33

Съдът задържа под стража 35-годишен мъж, обвинен в заплашване на полицай

На 19 февруари в Тополовградското село Орешник мъжът стрелял във въздуха с огнестрелно оръжие и насочвайки го към полицейски служител и кмета на селото. Целта била да не снемат сведения от обвиняемия и да му съставят протокол за предупреждение. Той е обвинен и за това, че държал взривни вещества, оръжия и боеприпаси - 3бр. ръчни гранати, барут,..

публикувано на 23.02.18 в 16:20

Охранителите напълниха кутия от торта само с „обещано“

С празна кутия от торта, в която бяха събрани обещанията на Министерството на финансите и на Министерството на правосъдието към сектор „Охрана“, почерпиха днес надзирателите на бургаския затвор. Те направиха генерална репетиция за националния протест, който ще се проведе утре в София. „Тази празна кутия ще бъде занесена утре на жълтите павета, но..

публикувано на 23.02.18 в 14:07

"Булфарма" ще съди Константин Бачийски и Георги Дражев

Дружеството "Булфарма", което закупи поликлиниката в "Меден рудник", изпрати своя позиция относно изнесените от общинските съветници Георги Дражев и Константин Бачийски твърдения за сделката . Публикуваме я без редакторска намеса: Изнесените факти и информация за продажбата на „Медицински център 3“ в кв. „Меден рудник“ са неверни и подвеждащи..

публикувано на 23.02.18 в 12:35

Разкриха оранжерия за отглеждане на канабис в Черноморец

Целогодишна оранжерия, специално оборудвана за отглеждане и обработка на канабис в домашни условия, разкриха бургаски полицаи. При претърсване на частен имот, разположен на ул. „Димо Николов” в Черноморец, обитаван от 39 годишен мъж от морския град, е намерено помещение, пригодено за отглеждане на конопени растения и последващата им обработка...

публикувано на 23.02.18 в 10:42

Бургаските надзиратели излизат на пореден протест

Бургаски надзиратели и служители от синдикат "Охрана" ще протестират за пореден път. Днес   те се събират в 12 часа пред затвора в Бургас. В  събота ще участват в националните протестни действия в София. Надзирателите протестират срещу несправедливото, според тях заплащане в сектор "Сигурност", обясни Валентин Маринов, член на управителния..

публикувано на 23.02.18 в 07:53