"Празнувайте с нас" изненада Аглика Бояджиева

Радио Бургас изненада  отново  поредния бележит рожденик.  Кампанията  „Празнувайте с нас“ е част от самия рожден ден на радиото, което става на 5 години, а този път изненадана беше актрисата  от бургаския театър  Аглика Бояджиева
Какво сподели тя и кой и честити празника по време на предаване в ефир, чуйте в репортажа на Свобода Атанасова.
print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Радио Бургас засади поредното дръвче в СУ "Св. св. Кирил и Методий"

Средно училище „Кирил и Методий“ в Бургас е третото учебно заведение, което  може да се похвали с новопосадено дръвче от кампанията на радио „Бургас“ „Стара хартия за живо дърво“.   С общите усилия на Радио Бургас, на възпитаниците и на учителите то училище "Св. св. Кирил и Методий" петгодишното яворово дърво беше засадено в двора: "За да..

публикувано на 30.03.17 в 18:25

"Празник на етносите" ни очаква на Флората през уикенда

Тази събота и неделя /1 и 2 април/ в Експо център "Флора Бургас" ще се проведе пъстър и пролетен "Празник на етносите". В събитието участниците ще се представят с фолклорна програма, обичаи, традиции, култура и етно трапеза със специалитети от кухнята на етносите и народностите, живеещи на територията на България - българи, турци, арменци,..

публикувано на 30.03.17 в 13:27

Младежи поставиха началото на "Бургас харесва младите"

Ученици от 15 бургаски училища и представители на студентските съвети на двата университета взеха участие в кръгла маса на тема "С какво можем да си бъдем полезни". По време на форума, който се проведе в Бургаския свободен университет, младежите се обединиха около инициативата "Бургас харесва младите". На срещата присъства и Мартина Куцарова - старши..

публикувано на 30.03.17 в 11:50

Първа донорска ситуация в Бургас за 2017 г. даде шанс за живот на трима

53-годишен мъж от Бургас стана донор и спаси трима тежко болни пациенти, съобщава на сайта си Изпълнителната агенция по трансплантация /ИАТ/. На 22 март вследствие на мозъчен кръвоизлив мъжът изпада в мозъчна смърт, близките му вземат благородното решение да дарят органите му. Бъбреците са трансплантирани в столичната УМБАЛ „Александровска”,..

публикувано на 30.03.17 в 10:40

Част от Бургас без вода до късния следобед

Днес до 17 часа, във връзка с извършване на строително – монтажни дейности ще бъде спряно водоподаването за следните райони в ЦГЧ гр. Бургас: ул. „Богориди” в участъка между ул. „Александровска” и ул. „Цар Симеон І”; ул. „Лермонтов” в участъка между ул. „Алеко Богориди” и ул. „Георги Кирков”; ул. „Константин Фотинов” в участъка между ул. „Алеко Богориди”..

публикувано на 30.03.17 в 09:48

Отмениха окончателно пръстовия отпечатък в болниците

Петчленен състав на Върховния административен съд окончателно отмени пръстовия отпечатък в болниците. Припомняме, че той бе въведен от Петър Москов като метод за регистрация в лечебните заведения.  Д-р Мирослав Обрейков, изп.-директор на УМБАЛ-Бургас е категоричен, че нито една болница от града не се е оплакала от въвеждането на пръстовия..

публикувано на 30.03.17 в 09:18

Вдигат цената на парното в Бургас от 1-ви април

С малко над 25% поскъпва парното за бургазлии от 1-ви април. Причината за готвеното увеличение е намерението на Комисията за енергийно и водно регулиране да увеличи цената на природния газ с 29.6% от началото на следващия месец. Въпреки това жителите на Бургас ще продължат да ползват най-евтиното парно в страната, посочи директорът на бургаската..

публикувано на 30.03.17 в 08:33