Пътен инцидент изпрати мъж в сливенската болница

61-годишен мъж от Нова Загора е пострадал при пътен инцидент. Тази сутрин е транспортиран в Спешното отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен. В момента се извършват необходимите изследвания, след което пациентът ще бъде приет в болницата. Той е с фрактура на лицев череп, с травми на главата и едното рамо. 
През изтеклото денонощие в Сливен. спешна помощ са потърсили 51 души. В болницата са настанени 27 от тях. Извършени са 14 операции и 5 раждания. 

ВИЖТЕ ОЩЕ

Окръжен съд – Бургас остави в ареста обвинен за кражба в големи размери

Съдът установи, че обвиняемият вече е осъждан за подобно престъпление, а обирът, за които сега е подсъдим е извършил докато бил в изпитателен срок. Според съдебният състав има данни за съучастническа дейност, която предстои да бъде изяснявана. Предвид многократните осъждания на помориеца, налице е извода за една личност със завишени престъпни..

публикувано на 16.03.18 в 17:37

Пешеходка пострада блъсната от автобус в Бургас

Жена е пострадала след като автобус Б12 на "Бургасбус“ я е блъснал. Управителят на дружеството Петко Драгнев каза, че инцидентът станал след като автобусът тръгвайки от начална спирка, правейки ляв завой на кръстовището с новия буклевард „Коджакафалията“ е блъснал жената, която пресичала. Тя е била откарана в болницата, в контактно състояние. Шофьорът..

публикувано на 16.03.18 в 16:30

Хванаха 19-годишна от Бургас за интернет измами

Служители от сектор „Икономическа полиция” при ОД МВР - Бургас задържаха извършителката на измами в интернет,  чрез публикуване на обяви за продажба на стоки и в последствие изпращане на стоки без стойност. 19-годишната  бургазлийка е направила пълни самопризнания и е обяснила механизма за извършване на престъпната дейност. Жената ползвала няколко..

публикувано на 16.03.18 в 11:28

Два автомобила се удариха челно тази сутрин пред бургаската болница (обновена)

Пътен инцидент е стана рано тази сутрин около 6:30 часа,  на булевард „Стефан Стамболов“  на светофара пред бургаската болница в посока центъра и затрудни движението за близо 2 часа.  Два автомобила са се ударили челно поради неспазване на предимство, при  неработеща  светофарна  уредба към този момент, информираха от Пътна полиция.  7 са били общо..

публикувано на 16.03.18 в 08:24

Двама мъже са били осъдени за изнудване

Двама мъже на 22 и 25 години са били осъдени за изнудване в Приморско. До задържането на мъжете се стигнало, след 22-годишен мъж от Приморско заявил, ме петима мъже са го заплашили, че им дължи сумата от 4 000 лева. В резултат на бързите полицейски действия, предприети от служителите на Районно управление – Приморско са задържани петимата..

публикувано на 15.03.18 в 09:37

Съдът задържа под стража 21-годишен помориец за кражба в големи размери

По искане на Районна прокуратура – Поморие, съдът задържа под стража 21-годишен помориец, обвинени в кражба на движими вещи на стойност 35 965 лв. и 1 300 евро от владението на немска гражданка. Той е обвинен за това, че за периода от 05.12.2017 г. до 30.12.2017 г. от няколко апртамента в Поморие, е отнел компютри, телефони, електроуреди,..

публикувано на 14.03.18 в 16:38

Трима са се самопростреляли от началото на годината с ловни пушки, правят засилени проверки

От началото на годината в Бургаско вече има трима души, които са се самопростреляли с огнестрелно оръжие. За сравнение за миналата година подобни случи е нямало. Контролът на специализирана служба към полицията е засилен. Именно тя издава разрешителни за притежания на огнестртелните оръжия, но и следи за начина на съхранение на оръжието, как се..

публикувано на 14.03.18 в 16:15