Очаквайте новите фактури за ток

EVN България е готова с първата група фактури след влизането в сила на новите цени на електроенергията от 7 април 2017 г. Това каза за радио Бургас Крум Косев, говорител на електроразпределителното дружество EVN.

"Досега не е имало неясноти по съответните фактури. Във всяка от тях клиентът може да види своето потребление по дата. Конкретните стойности  съвсем ясно са описани."

Косев припомни, че от 7 април цената за електроенергията на клиентите на EVN са повишени с 0,95% за кв/ч за дневната тарифа и 1% за кв/ч при нощната тарифа. 

Чуйте в звуковия файл интервюто на Ивайло Пеев:

print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Не е ясно кога ще заработи бившият Военен санаториум в Поморие

Няма яснота кога ще започне работа бившия Военен санаториум в Поморие и кога ще бъде назначен обратно целият персонал. Въпреки че днес бе представено като клон на държавната болница „Вита“ Велинград, лечебното заведение не може да започне работа. Болницата в Поморие бе извадена миналата година от активите на военномедицинската академия..

публикувано на 28.06.17 в 16:18

Общински съветници доволни, че всеки може да участва за концесията на тенис кортовете срещу Морската администрация

Концесията на тенис кортовете срещу сградата на Морската администрация в Бургас продължава да е трън в очите на патриотите. Въпреки, че докладната беше приета от местния парламент, според общинските съветници от НФСБ и Средна европейска класа, Общината ще спечели повече, ако разработи терена. Проблемът е, че параметрите, заложени в предложението за..

публикувано на 28.06.17 в 15:16
Полк. Шанън Джонсън и кметът Димитър Николов прерязаха лентата

Старите казарми се превърнаха в Дневен център

Център за деца и младежи със специални потребности  отвори врати в обновената сграда на старите казарми на 24-ти черноморски пехотен полк в Приморския парк.  В него са вложени 250 хиляди долара  от американска страна, посочи ръководителката на проекта Весела Терзиева. Съвместният проект на Община Бургас и посолството на САЩ се финансира..

публикувано на 28.06.17 в 13:51

Ретро парад за десети път в Бургас

В Десетото юбилейно издание на ретро парада в Бургас ще се включат близо 200 класически автомобила и 20 мотоциклета от България, Сърбия, Хърватска, Словения, Русия, Чехия. Събитието ще се проведе пред Пантеона в Морската градина и се организра от Автомото клуб "Ретро", който тази година също отбелязва десет години от създаването си. Специално за юбилея..

публикувано на 28.06.17 в 11:33

Спасиха живота на бременна жена след десетчасова операция в Сливен

Екип от специалисти в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен се пребори за живота на 34-годишна бременна жена, пострадала при катастрофа. Гинеколози, ортопеди и неврохирурзи  са извършили  операцията, продължила повече от 10 часа.  Пациентката е получила тежки травми на глава и крайници. Наложило се е извършването на секцио. Бебето е момиченце, тежи 2,8..

публикувано на 28.06.17 в 09:34

Двадесет фирми ще търсят работници на трудова борса в Сливен

Тридневна трудова борса на открито стартира днес в Сливен. Около фонтана „Кълбото“ ще бъдат разположени шатрите за фирмите, които ще участват в проявата. Официалното откриване е от 10.00 часа.  Двадесет фирми,  с различен предмет на дейност ще търсят да наемат нови работници, чрез лични срещи с тях. Борсата се организира от община Сливен, след като..

публикувано на 28.06.17 в 08:51

„Малко българско училище“ от Чикаго провежда дарителска кампания

„Малко българско училище“ в чикагското предградие Ел Гроув провежда дарителска кампания за да събере средства за закупуването на собствена сграда. В него учат 600 деца и то е най - голямото от 11 - те български училища, които съществуват в Чикаго. Учебните занимания се провеждат в помещения, за които се плаща наем от 10 хиляди долара на месец, за..

публикувано на 28.06.17 в 08:46