Бургаско лято - 2017г- Какво? Къде? Кога? - във „Виа Понтика“


В предаването за туризъм „Виа Понтика“ ви представяме  акцентите и голяма част от богатата програма на община Бургас - за вашето поредно интересно лято тук ,в областният център, заедно с директора на ОП“Туризъм“ - Росалина Димитрова .

Осезаем е вече туристопотокът в града и сезонът е в разгара си, а фактът, че Бургас е посещаван от туристи по цялото ни Черноморие , е красноречив за неговата притегателна сила на туристическа дестинация с многото си вече популярни атракции,места и културни мероприятия , говори за ползотворната и отлична работа на община Бургас. Резултатите са вече видими - с постоянно растящият брой на туристите всяка година.

Какво ще ги привлича през това лято и какво разнообразие е включила в програмата си общината за този летен сезон можете да чуете във звуковия файл и разговора с директора на ОП“Туризъм“ в община Бургас - Росалина Димитрова - гост в предаването за туризъм „Виа Понтика“, а през цялото лято слушайте БНР-Бургас , за да сте информирани с провежданите мероприятия в града.ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 16 ЯНУАРИ:

ДОБРО УТРО С БНР – БУРГАС! От малките радости в живота, човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...Какво ще кажете да започнем деня с чаша любимо кафе, хубава музика и топли ръкавици. И трите ще са ви нужни в днешната сутрин на 16 януари! Ето и акцентите в сутрешната ни програма: - В рубриката ни „Тема на деня“ ще научим повече..

публикувано на 16.01.19 в 06:49

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 15 ЯНУАРИ:

Днес не си позволявайте лошо настроение - то е неприлично, грешно и вредно за здравето. В студеното утро е време за хубавоооо кафе – ароматно, с канела и малко мляко. Добавете му и кроасан с шоколад и няма да сбъркате! Ето и акцентите в сутрешната ни програма на 15 януари: - Ще ви кажем повече за времето, преглед на печата, хороскоп - В..

публикувано на 15.01.19 в 06:49

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 14-ти януари

-   Какъв е мотивът ви да искате увеличение на работната заплата?, пита шефът. -   Падна ми се паричката от баницата… Мотивираме утрото на понеделник 14-ти януари с добрата новина, че температурите леко се повишават, което автоматично сваля сметките надолу… На добър час в новата седмица ви пожелаваме и от ефира на БНР –..

публикувано на 14.01.19 в 06:56

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 13-ТИ ЯНУАРИ

Мъжете обичали красиви и недостъпни жени…Ами тогава мили дами, гримирайте се и се заключете у вас…И разбира се усилете радиото, започва „Ева в неделя“   - времето за сладки приказки и уикенд релакс, което днес посвещаваме на модата. До три следобед очаквайте: Обличаме неделния следобед в най-красивите му дрехи. Гостува ни един от топ..

публикувано на 13.01.19 в 09:01

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 11-ти януари

- Какво се е случило? - попита Спящата красавица. - Една вещица Ви прокле преди 100 години и оттогава спите. - Кой ме събуди? Вие принц ли сте? - Не. Аз съм Иван от мобилната компания и искам да Ви продам електронна винетка… Шегата на страна, но независимо вие колко часа сте спали и дали вече можете да се похвалите с винетка,..

публикувано на 11.01.19 в 06:57

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 10-ти януари

Проучвания показват, че прекарваме повече време на работното си място, отколкото където и да било другаде. Няма как, ако имате усет към финикийските потоци, ще трябва и днес да пръскате чар в службата.   Добро утро в четвъртък на 10-ти януари, ако все още не ви е дошъл блясъкът в очите, свежо събуждане и динамична музика предлагаме за отскок в..

публикувано на 10.01.19 в 07:08

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 9-ти януари

Замръзнало утро наднича през прозорците. Ако не беше толкова студено, щеше да е дори красиво…Сряда 9-ти януари стопляме с няколко ката дрехи, шал, шапка, ръкавици и всичко изплетено от баба, с любов. Макар, че моите са в подкрепа на българската икономика, с една дума купени от МОЛ-а…   Още безценни съвети, свежо събуждане и динамична..

публикувано на 09.01.19 в 06:57