Орлин Павлов за посланията във филма „All she wrote”

Ники Илиев и Орлин Павлов
Снимка: БГНЕС

Орлин Павлов е сред главните герои в новия филм „Нокаут или всичко, което тя написа“. Той си партнира със Саня Борисова и Gary Dourdan /актьор от сериала “От местопрестъплението“/.

„All she wrote” през годините си проправя път като израз за „Това е краят”. Спортните коментатори започват да го използват в ситуации на нокаут на ринга. Филмът залага на любовната история и на спортния елемент.

Режисьорът Ники Илиев често успява да привлече чуждестранна звезда във филмите си. До този момент в негови проекти са участвали Кристоф Ламбер в „Чужденецът“, Микеле Плачидо в „Живи легенди“.  Сега Гари е боецът, който трябва да слезе от ринга и да се завърне към музиката. Той  среща красива българка, чийто брат близнак е Орлин Павлов. Героинята на Саня и героят на Гари са странни, асоциални, забавни, това още по- силно ги привлича един към друг.

В началото българският екип си избира друг чуждестранен актьор, той обаче  се оказва със здравословен проблем и лекарска забрана да се бие.  Агентът, който е агент и на Gary Dourdan казва, че той е по-подходящ, абсолютна машина- по 12 часа всеки ден записва песни в студио, репетира бойни сцени,  готов е да снима денонощно.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Читалище "Св.св Кирил и Методий" в Меден рудник пази традициите и е в крак с новите технологии

Вече 33 години читалището в комплекс "Меден рудник", което носи името на светите братя Кирил и Методий, изпълнява своите учебно - просветителски функции и развива самодейност. В него има библиотека, предлагат се различни видове курсове. Институцията организира изложби и интересни събития за различните празници. Към читалище има и детски фолклорен състав..

публикувано на 24.05.18 в 15:31

Владимир Палев получи наградата "Млад художник на годината"

За поредна година в изложбената зала на ул. "Александровска" бе връчена наградата "Млад художник на годината", носеща името на знаковия бургаския творец Руси Стоянов. С обявяването на името на победителя бе открита и традиционната празнична изложба на бургаските художници. Тазгодишният победител се казва Владимир Палев. Негови подгласници са..

публикувано на 24.05.18 в 14:36

М. Николов, директор на РИМ - Бургас: Българинът се връща към корените си и иска да знае повече за миналото си

Музеите са институциите, които съхраняват паметта за миналото. Те не просто са пазители на историята, но и имат образователна функция, която във всяко време има своето огромно значение за съхраняването на националния дух и идентичност. В Регионалният исторически музей в Бургас упорито работят в тази посока. „За нас е важно да се спечели..

публикувано на 24.05.18 в 10:55

Освещават нова църква в карнобатското село Искра

Изцяло обновената църква „Св. Св. Кирил и Методий“ беше  открита  тази сутрин в карнобатското село Искра. Тя беше възстановена от строителния предприемач Турхут Исмаил, който е родом от селото.Това е вторият храм,който той вдига в бургаски регион. Преди няколко години Исмаил, заедно със свои съмишленици и след проведена дарителска кампания, възстановява..

публикувано на 24.05.18 в 08:58

Поставят „Графиня Марица“ в Бургаската опера

Една от перлите в оперетната класика според критиците – творбата на Имре Калман „Графиня Марица“, ще зарадва публиката на Бургас в петък вечер на сцената на операта. Постановката на Марио Николов ще събере най-забавните оперетни звезди, а в роля ще видим и самия режисьор. На сцената ще му партнират Валентина Корчакова, Мария Цветкова, Петър..

публикувано на 23.05.18 в 16:41

Милен Николов: Наградата „Златен век“ е огромно признание и чест, но и отговорност

Почетният знак “Златен век“, който получих от Министерството на културата е признание за работата свършена през последните години в Регионалния исторически музей в Бургас, коментира наградата си директорът на културната институция Милен Николов: „За тази награда бях номиниран от Националното сдружение на музеите. Не съм очаквал да я..

публикувано на 23.05.18 в 16:37

Мария Бенчева: "За нас е важно, когато работим с желание, да имаме и признание"

Отличиха с почетен знак "Златен век" и грамота за принос в развитието и утвърждаването на българската култура и национална идентичност и по повод 24 май, бургаската регионална библиотека "Пейо Яворов". Отличието бе връчено на специална церемония от министъра на културата Боил Банов на директора на библиотеката Мария Бенчева. " Благодаря на министър..

публикувано на 23.05.18 в 11:44