Два автомобила се сблъскаха на пътя Бургас-Каблешково

БГНЕС

Тежка катастрофа между два автомобила е станала по пътя Бургас-Каблешково, в близост до разклона за кв. "Черно море", съобщиха от полицията. Сблъсъкът е челен, а на-вероятната причина е отнемане на предимство от страна на 53-годишния шофьор на единия от автомобилите. При катастрофата има пострадали, но няма загинали. Движението в района вече е нормално.  

ВИЖТЕ ОЩЕ

Адвокатска кантора изгоря в Карнобат

На 22.09.т.г. около 03.20 ч. в Районно управление - Карнобат е получено съобщение за горяща адвокатска кантора, разположена на карнобатската улица „Тодор Каблешков”, собственост на 36 годишен карнобатлия. От инцидента изгоряло помещението, заедно с намиращото се в него обзавеждане. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в..

публикувано на 25.09.17 в 09:16

Изгоря заведение в несебърски квартал

На 22.09.т.г. около 05.00 ч. в Районно управление - Несебър е получено съобщение за горящ търговски обект - заведение за бързо хранене/, разположен в несебърския квартал „Черно море”. От инцидента заведението изгоряло напълно. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление -..

публикувано на 25.09.17 в 09:14

Труп на мъж изплува в Поморийския залив

На 24.09.т.г. около 13.20 ч. в Районно управление - Поморие е получено съобщение за това, че на около половин морска миля от брега в Поморийския залив, срещу комплекс «Сънсет Резорт», в морето е открит труп на мъж на видима възраст от около 55 години. При извършения оглед видими следи от насилие не са констатирани. Самоличността на мъжа е в процес..

публикувано на 25.09.17 в 09:11

Спречкване в дискотека в Слънчев бряг без сериозно пострадали

За спречкване между младежи в дискотека   в Слънчев бряг, съобщават от полицията. Няма сериозно пострадали   сред посетителите на увеселителното заведение. Разпитани са свидетели, иззети са охранителни камери. Образувана е предварителна проверка.

публикувано на 24.09.17 в 19:19

Полицай пострада в Айтос в ромската махала

Полицай е нападнат снощи в ромската махала в Айтос. При задържането на двама души след сигнал за битов инцидент, единият от тях оказал съпротива като ударил с дървена дъска полицая. Началникът на областната дирекция на полицията в Бургас старши комисар Калоян Калоянов обясни, че полицаят е преглед в болница и състоянието му е добро. По случая е образувано..

публикувано на 21.09.17 в 12:35

Таен склад с наливен алкохол откриха митнически служители в Бургас.

543,2 литра наливен алкохол в бидони и пластмасови бутилки откриха митнически служители от отдел „Митническо разузнаване и разследване" /МРР/ към Митница Бургас. Митничарите са извършили проверка в регистриран специализиран малък обект за дестилация /СМОД/ на територията на  Бургас.  По време на проверката те установяват, че частният имот на..

публикувано на 21.09.17 в 11:20
Петр Низамов - Перата

При закрити врата разпитаха свидетели по делото на Низамов срещу бургаски медии

След като бе отказано споразумение, Районният съд в Бургас даде ход на делото на Петър Низамов за клевета срещу два бургаски информационни сайта - Бургаснюз и Бургасинфо. На първото Низамов се опита да представи още една статия,  но без да става ясно дали наистина е била публикувана от медията. На заседанието не присъства вещото лице, което..

публикувано на 20.09.17 в 16:42