Очаквайте в предаването "Ева в неделя" на 17.09:

Прекрасният септември продължава да ни радва със слънце и високи температури! Денят днес си е истинско откровение на лятото, не пропускайте да се порадвате на неделята. Тя ще е по приятна ако я споделите с приятели, с близките си или дори само с любимия си човек.  Вие избирате дали ще е романтична, приключенска или спокойна, а защо не просто … мързелива. Ние ще и прибавим приятна компания и интересни събеседници в следващите два часа в предаването ни „Ева в неделя“!

-  Ева в предаването ни днес е Мис Бургас 2017 Йовита Георгиева. 17 годишната зеленооока бургазлийка ще разкаже за любовта си към спортните танци, за емоциите от конкурса, който се проведе наскоро в града ни и за това какво и предстои!

-  Само няколко дни след празника на пожарникарите ще ви запознаем с единствената жена – огнеборец, която работи в бургаската пожарна. Тя се казва Станислава Тодорова, на 25 години и за нея мъжката професия е не само предизвикателство, а сбъдната мечта!

-  След 14 ч. ще ви представим и още една дама, влюбена в това коeто прави – младата учителка 

-  И още интересни срещи – с Васил Тосев, единственият дервиш в България, който се е посветил на търсенето на божествения покой.

-  Как се прави вкусна баница ще разберем от Джена Димитрова, една от победителките от конкурса „„Баница вита, два пъти превита“, който се проведе вчера в Елхово.

-  Ще добавим и светски новини, хубава музика и седмичен хороскоп!


ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 13-ти ноември

Хладното утро си има и своите предимства. Мирисът на зима навежда на асоциации за кафе с  канелени сладки, облечени в червено и зелено витрини на магазини - цветовете на Коледа, лека полека се настаняват в ежедневието ни - глътка магия в обикновения делник… Добро утро във вторник 13-ти ноември, украсяваме го с важното и любопитното, зареждаме го със свежа..

публикувано на 13.11.18 в 06:48

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 11-ТИ НОЕМВРИ

Почитаме Свети Мина, като закрилник на семейството днес. Уютно да ви е в неделя, сладки приказки предлагаме и в ефира на БНР Бургас. Това е времето за уикенд релакс „Ева в неделя“. До три следобед днес очаквайте: С уникален моден календар събиращ в общ проект 7 от топ моделите на Бургас, единствената модна агенция в морския град отбелязва..

публикувано на 11.11.18 в 12:30

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 9-ти ноември

Петък сутрин е по-добрата сутрин! В очакване на уикенда дори неща, като фалшиво сирене на закуска или салам с цялата менделеева таблица спират да те дразнят. Така, че да ни е от добро по-добро утрото на 9-ти ноември. В ритъма на новинарския потк сме и в ефира на БНР Бургас. Акцентите ни до 10: До къде стигна идеята къщата, в която е живял..

публикувано на 09.11.18 в 06:49

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 8-ми ноември

Добро утро в деня на Свети Архангел Михаил, символ на властта, реда и законността. И до колкото е закон да посегнем към кафето сутрин, в компанията на свежа музика и с темпото на новинарския поток, правим го и в ефира на БНР Бургас. Започваме с честитките - над 50 красиви български имена празнуват днес, да не забравим да ги поздравим, а те пък..

публикувано на 08.11.18 в 06:54

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 6-ти ноември

Пурпурните храни и продукти дават енергия, сила и великолепно настроение през есента, твърдят експерти. Специалистите са доказали, че лилавият цвят е физиологически по-силен от всеки друг цвят. Освен това пробужда интуицията, увеличава работоспособността и стимулира потребностите от духовно развитие… Е, не му мислете много тогава, слагайте..

публикувано на 06.11.18 в 06:56

Очаквайте в "Акценти" на 5 ноември!

ДОБРО УТРО С БНР – БУРГАС! Когато спреш да се взираш в лошите неща, ще имаш възможност да забележиш хубавите. Хубав ноемврийски понеделник ви пожелаваме от сърце. Време за разсънване с ароматно кафе с мляко и лека закуска! Ето и акцентите в сутрешната ни програма: -   БНР – Бургас продължава кампанията си за пътна безопасност...

публикувано на 05.11.18 в 06:57

Очаквайте в "Акценти" на 2 ноември!

ДОБРО УТРО С БНР - БУРГАС! Навън е нова сутрин, нов ден с нови надежди... все хубави неща! Порадвайте им се , заслужава си! Каним ви на чаша силно кафе с малко канела, за да започнем подобаващо днешния петък! Ето и акцентите в сутрешната ни програма на 2 ноември: -   В рубриката ни „Тема на деня“ – ще ви разкажем за проблеми на..

публикувано на 02.11.18 в 06:46