Очаквайте в предаването "Ева в неделя" на 17.09:

Прекрасният септември продължава да ни радва със слънце и високи температури! Денят днес си е истинско откровение на лятото, не пропускайте да се порадвате на неделята. Тя ще е по приятна ако я споделите с приятели, с близките си или дори само с любимия си човек.  Вие избирате дали ще е романтична, приключенска или спокойна, а защо не просто … мързелива. Ние ще и прибавим приятна компания и интересни събеседници в следващите два часа в предаването ни „Ева в неделя“!

-  Ева в предаването ни днес е Мис Бургас 2017 Йовита Георгиева. 17 годишната зеленооока бургазлийка ще разкаже за любовта си към спортните танци, за емоциите от конкурса, който се проведе наскоро в града ни и за това какво и предстои!

-  Само няколко дни след празника на пожарникарите ще ви запознаем с единствената жена – огнеборец, която работи в бургаската пожарна. Тя се казва Станислава Тодорова, на 25 години и за нея мъжката професия е не само предизвикателство, а сбъдната мечта!

-  След 14 ч. ще ви представим и още една дама, влюбена в това коeто прави – младата учителка 

-  И още интересни срещи – с Васил Тосев, единственият дервиш в България, който се е посветил на търсенето на божествения покой.

-  Как се прави вкусна баница ще разберем от Джена Димитрова, една от победителките от конкурса „„Баница вита, два пъти превита“, който се проведе вчера в Елхово.

-  Ще добавим и светски новини, хубава музика и седмичен хороскоп!


ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 21-ви февруари

„Може да виждате живота в розово, но само не носете този цвят!“, казваше модният диктатор Карл Лагерфелд, с когото наскоро се разделихме…Е, дизайнерът имаше и мнение за анцуга, но по-добре да не ви го споделям…Всъщност както и да се облечете, по-важното е да усмихнем четвъртъка от сутринта. Свежо и приятно събуждане предлагаме в ефира на БНР -..

публикувано на 21.02.19 в 06:50

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 19-ти февруари

Добро утро на 19-ти февруари! Вторник нахлува с пролетни температури. Свежо и приятно събуждане предлагаме в сутрешния ефир на БНР - Бургас.   Акцентите до 10.00 ч.: В рубриката ни днес „Чуй Европа – предизвикай промяната“ се фокусираме върху образователната програма Еразъм +. По-добра защита за жертвите на произшествия гарантират..

публикувано на 19.02.19 в 07:07

Очаквайте в „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ от 13 – 15 ч.:

Неделното кафе трябва да е леко, с малко мляко и канела и много  добро настроение за щастлив ден! Радвай се, дишай свободно и знай, че всичко е точно така, както трябва да бъде, беше казал някой и е прав! Каним ви да останете през следващите 2 часа с нас , защото е време за релакс и сладки приказки! -   Ева в предаването ни днес ще е..

публикувано на 17.02.19 в 11:30

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 15-ти февруари

Добро, следпразнично утро! Добрата новина ще е ако сте си взели чадърите, иначе прогнозата за времето никак няма да ви хареса. Е, най-хубавото, като за начало на 15-февруари е да си кажем – честит ни петък! Свежо и приятно събуждане предлагаме в сутрешния ефир на БНР - Бургас.   Акцентите до 10.00 ч.: В темата ни днес - Представители на..

публикувано на 15.02.19 в 07:02

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 13-ти февруари

Зимата на напомня за себе си и 13-ти февруари идва с жълт код за силен и ураганен вятър – „казаха го по радиото“! Е, добро утро на 13-ти февруари, световният ден на радиото – медията, с най-високо доверие, защото от как съществува, се знае, че щом е казано по радиото, значи е истина! За свежо и приятно начало на сряда, ето какво предлагаме..

публикувано на 13.02.19 в 07:00

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 11-ти февруари

Успешна нова седмица и лек старт в понеделник! Добро утро и ставайте, за да не пропуснем нито минутка от пролетта през февруари! А дали рекордите днес ще са само температуни зависи и от нашите творчески планове за деня. За по-голямо вдъхновение предлагаме свежо и приятно начало   в сутрешния ефир на БНР - Бургас.  Ето и акцентите до 10.00 ч.:..

публикувано на 11.02.19 в 07:02

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 10-ТИ ФЕВРУАРИ

Две блондинки се разхождат и едната пита другата: - Муцка, какво да му взема на моя за Свети Валентин? - Ми, вземи му джипа! Здравейте в неделя, оставете всички грижи и задачи и бъдете с ефира на БНР – Бургас! Започва времето за сладки приказки и уикенд релакс - „Ева в неделя“. До три следобед днес очаквайте: Вече са ясни част от..

публикувано на 10.02.19 в 12:30