Очаквайте в предаването "Ева в неделя" на 17.09:

Прекрасният септември продължава да ни радва със слънце и високи температури! Денят днес си е истинско откровение на лятото, не пропускайте да се порадвате на неделята. Тя ще е по приятна ако я споделите с приятели, с близките си или дори само с любимия си човек.  Вие избирате дали ще е романтична, приключенска или спокойна, а защо не просто … мързелива. Ние ще и прибавим приятна компания и интересни събеседници в следващите два часа в предаването ни „Ева в неделя“!

-  Ева в предаването ни днес е Мис Бургас 2017 Йовита Георгиева. 17 годишната зеленооока бургазлийка ще разкаже за любовта си към спортните танци, за емоциите от конкурса, който се проведе наскоро в града ни и за това какво и предстои!

-  Само няколко дни след празника на пожарникарите ще ви запознаем с единствената жена – огнеборец, която работи в бургаската пожарна. Тя се казва Станислава Тодорова, на 25 години и за нея мъжката професия е не само предизвикателство, а сбъдната мечта!

-  След 14 ч. ще ви представим и още една дама, влюбена в това коeто прави – младата учителка 

-  И още интересни срещи – с Васил Тосев, единственият дервиш в България, който се е посветил на търсенето на божествения покой.

-  Как се прави вкусна баница ще разберем от Джена Димитрова, една от победителките от конкурса „„Баница вита, два пъти превита“, който се проведе вчера в Елхово.

-  Ще добавим и светски новини, хубава музика и седмичен хороскоп!


ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ С БНР-БУРГАС от 7 до 09 часа на 20-ти август

Цветовете на късмета в понеделник са сребристо, перлено или седефено, казват специалистите. Ако се облечем с тях, ще сме защитени от неприятности. Бялото в понеделника, ще ни помага в работата...Добро утро и успех в ширналата се, като бял лист   хартия нова седмица! Историите си върху нея започваме да разказваме още сега… 20-ти август..

публикувано на 20.08.18 в 06:55

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 ч:

Наскоро в социалните мрежи ми попадна един цитат – „Много хора все още не са се научили, че една от основните цели на живота е, да му се насладиш." Не помня на кого е, но съгласете се има много истина в него! Насладете се на днешния ден, където и да се сте и бъдете в нашата компания, защото е време за релакс и сладки приказки с „Ева в..

публикувано на 19.08.18 в 10:18

ОТВОРИ ОЧИ С БНР-БУРГАС от 7 до 09 часа на 17-ти август

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година да стане лято и цял живот да са щастливи..." Използвам това прозрение на Умберто Еко, зада ви кажа: Ами петък е, лято е, бъдете щастливи! Добо утро на 17 –ти август! Вдишваме от свежия му въздух и събираме добри идеи за събуждане в сутрешния ефир на БНР Бургас - акцентите ни до 9.00..

публикувано на 17.08.18 в 06:50

В „Живея в град невероятен“на 16-ти август очаквайте:

„От Мърквичка до Минотавъра“ е поредното гмуркане на Митко Новков в света на изкуството. Гмуркане, което ни повлича към галерия от образи, създадени от знакови творци като Иван Мърквичка, Иван Милев, Сирак Скитник и още много други от света на българското изобразително изкуство. Най-новата творба на писателя беше представена на четвъртото..

публикувано на 16.08.18 в 09:55

"Репортер 5" на 15 август

Ето акцентите в днешното издание на "Репортер 5": -   Ново голямо количество контрабандни цигари откриха в София. Случаят е идентичен с този в Бургас. Цигарите отново са влезели в страната ни от Русия през бургаското пристанище и отново са намерени в дървени дъски. -   Коментарът на Александър Инджов е за потърпевшите, сключили..

публикувано на 15.08.18 в 15:49

В „Живея в град невероятен“на 15-ти август очаквайте:

Морето е най-голямото събитие през август… А на голяма Богордица празнува заобиколения от море остров Света Анастасия. Детска творческа работилница за изработване на сувенири, Островно хоро с фолклорен ансамбъл "Странджа", празничен водосвет и концерт – островът ще предложи на своите посетители за всекиго по нещо. "Часът на поета" с Бургаска..

публикувано на 15.08.18 в 09:58

В „Живея в град невероятен“на 14-ти август очаквайте:

Лекият бриз и соленият полъх разказват морските си истории през август. Лятото е достигнало онзи момент от апогея си, в който уханието на плажно масло се смесва аромата от диня, докато мидените черупки подрънкват от вятъра…Поетично започваме вторник, за да анонсираме и предстоящите празници на изпятата поезия, които традиционно превземат летните..

публикувано на 14.08.18 в 09:49