Тонрежисьор представя дебютния си рап албум

Синеокият тонрежисьор  и рап изпълнител Георги Киров,  популярен като D-ZastA , записа чисто нов албум. За него са валидни  сърцатите текстове на български език, без цинични  и евтини рими. Композициите му, този път четиринайсет на брой,  преливат от по-лиричното,  по-клубно звучене към такива с градация в  смисъла и  по-твърд саунд, обединени в подходяща комбинация. Изпълнителят отбелязва, че  ги е подредил след като си  е представил как ще изглеждат финалните надписи на гърба на диска.

D-ZastA определя заглавието на проекта „Пробивен“  като мотивиращо, защото му отива на един дебютен албум да тръгне с такова послание. Категоричен е, че  рапът, който  сега се прави  в България, не е онзи,  пускан преди  време.

В тази музика няма ограничения. В нея може да пееш за любов , за предателство,  за приятелство, за готините моменти , за тежките моменти, посочва D-ZastA .

Една от песните му е посветена на красиво момиче. Песента е за всеки един, който харесва момичето до себе си и го уважава. Реших да не правя този тъжен рап за чувствата,  но пак да я има емоцията, макар и  не в такава форма.

Друго от заглавията, „ Схемите им“,  разказва за хората, които понякога  идват при тебе, за да  те занимават с  разни неща без да ги е грижа дали  наистина   това те интересува.

Стига ми само да усещам  ритъма в сърцето, се пее в песента  “До небето“.  Според D-ZastA,  тя  определено е  подходяща за радиостанциите. Не е от музиката, която да си пуснеш в клуба и да се „изкъртиш“ на нея.  В  новия албум  „До небето“ обаче  си има  алтернативен ремикс , който е с други вибрации, различни от първоначалния замисъл.

 И след като толкова време  Георги  работи в професионално студио като реализира продуктите и мечтите  на десетки други музиканти, време  е самият  той да чуе: Момче, ти наистина си добър!


ВИЖТЕ ОЩЕ

Мелина от „Гримейз“: Метъл музиката, която правим ми носи много радост и мир

Тя се казва Мелина Крумова, завършила е финанси в Лондон, но се завръща обратно в България, за да осъществи една своя мечта - създава рок училище. Всичко, с което се занимава е свързано с музика - ръководи социална платформа за музиканти, има звукозаписно студио, а с групата си „Гримейз“ вече работят по втория си албум. „Не аз избрах..

публикувано на 22.10.17 в 15:32

Мисис Бургас с благотворителна кампания за лечение на деца в барокамера

Кампания за подпомагане на деца с редки заболявания инициира Мисис Бургас Надя Недялкова заедно с „Барокамера Бургас“. Тя ще участва с дарение за процедури, лице е на инициативата и помага с идеи за реализирането й в помощ на нуждаещи се деца. „Това е инициатива в няколко посоки. От една страна ще популяризираме възможността човек да се..

публикувано на 22.10.17 в 15:10

Ути кръсти бургаски деца и им подари книги с рецепти

Ути Бъчваров въведе в християнската вяра бургаските деца, чиито семейства се включиха в кампанията „Направи го за България“. Той стана кръстник на пет от общо 23 бебета като им приготви дарове и книги с рецепти. Кръстникът е един вид наставник,  „светник“ за това в лоши и хубави моменти човек каква стъпка да предприеме. Надявам се, че тези деца..

публикувано на 22.10.17 в 14:06

Деси Моралес: Моите чудеса се случват в България

Актрисата Деси Моралес е красива, усмихната и много позитивна. Помним я от ролята й на разследващата журналистка Мария Чилева от филма „Четвърта власт”. Екзотичната й фамилия е от съпруга й режисьора Джоел Моралес. Двамата имат две прекрасни деца, които също вече се снимат в киното. „От дете мечтаех да се снимам в киното, театралната сцена..

публикувано на 19.10.17 в 14:33

Джазовите портрети на Тодор Динев в БНР Бургас

Фотографът Тодор Динев подари на БНР Бургас джазови портрети от изложбата му, която бе представена   на фестивала „Жълтите павета“ в София. Радиото е подходящото място за тези   музиканти, това е институцията, която ги излъчва. Представил съм  български, млади и утвърдени автори, защото трябва да си ги уважаваме. Световни звезди съм..

публикувано на 17.10.17 в 13:59

Радко Петров, АСК "Вромос": По време на състезание, като сложиш каската и коланите, забравяш за проблемите си

Автомобилният ас на клуб „Вромос" - Радко Петров се занима с този спорт още от 2 - ри клас. По професия е пожарникар, но признава, че "бензинът му е в кръвта". Увлечението му по високите скорости е още от дете, започнал е като картингист, а после сяда и зад волана на високоскоросните коли. Участвал е в десетки състезания, поне по 7 са те на година...

публикувано на 15.10.17 в 14:18

Гримираната жена винаги изглежда по-секси, смята професионалният гримьор Теодора Калчева

Казват за нея, че може да преобрази всяко лице, за да изглежда неповторимо и красиво. Много капризни звезди настояват именно Теодора Калчева да бъде техният гримьор в Бургас. Теди не само има огромен талант, но и огромно сърце. Известната гримьорка ще се включи с благотворителен грим семинар на 14 октомври във Флора Бургас от 13 до 19 часа, в..

публикувано на 09.10.17 в 15:59