Катастрофа затрудни пътя до Айтос

За катастрофа на входа на Айтос съобщава една от специализираните групи във Фейсбук . Образувала се е километрична опашка от автомобили, така че водачите трябва да бъдат внимателни.

ВИЖТЕ ОЩЕ

От 20 чифта защитни ботуши имат нужда бургаските огнеборци

От 20 чифта защитни ботуши имат нужда бургаските огнеборци. Началникът на Районната служба гл. инспектор Николай Николаев е поискал финансова помощ от Общинския съвет в размер на 6 400 лева. „ Имайки предвид, че дежурят в Бургас около 80 човека в двете служби или общо това е ¼ от състава. Имаме нужда и от три броя електрични ножици...

публикувано на 23.10.17 в 14:24

Опитаха се да подкупят полицай

28-годишен мъж от котленското село Градец се опита да подкупи полицай с 20 лева, задържан е за едно денонощие, информира полиция та. Мъжът е шофирал без задължително включени къси светлини, не е спрял на знак «СТОП» и не носел шофьорска книжка и контролен талон. С цел да осуети съставянето на акт той е подхвърлил в служебния автомобил на полицаите парите...

публикувано на 23.10.17 в 11:58

Откриха трупа на изчезналия мъж от Планиница

Открит е трупът на издирван 77 годишен мъж от руенското село Планиница, съобщават от полицията. Тялото е намерено в отводнителен канал, на около 150 м. извън Камено като не са установени видими следи от насилие . Мустафа Исмаилов напусна дома на дъщеря си в Камено на 16 октомври и от тогава бе в неизвестност. 

публикувано на 23.10.17 в 09:42

Задържаха 14-годишен с 30 грама марихуана

В парк „Изгрев“ задържаха 14-годишен с 30 грама марихуана. В момчето от Айтос са открити и иззети пликчета със зелена тревна маса и съцветия от глави на марихуана, както и 20 топчета със зелена тревна маса. Той е установен в резултат на специализирана полицейска операция по противодействие на престъпления, свързани с държане, разпространение и..

публикувано на 23.10.17 в 08:37

Мъж се опита да подкупи полицаи с 20 лева

28-годишен мъж от котленското село Градец се опита да подкупи полицаи с 20 лева, задържан е за едно денонощие, информира полицита. Той е шофирал без задължително включени къси светлини, не е спрял на пътен знак "СТОП" и не носел шофьорска книжка и контролен талон. С цел осуетяване съставянето на актове е подхвърлил в служебния автомобил на..

публикувано на 23.10.17 в 07:43

Откриха трупа на издирван мъж от руенското село Планиница

Открит е трупът на издирван 77-годишен мъж от руенското село Планиница, съобщават от полицията. Тялото е намерено в отводнителен канал, на около 150 м. извън Камено като не са установени видими следи от насилие. Мустафа Исмаилов напусна дома на дъщеря си в Камено на 16 октомври и от тогава бе в неизвестност. Тялото е предадено за аутопсия.

публикувано на 23.10.17 в 07:38

Голям пожар в блок на бул. Христо Ботев/ ОБНОВЕНА/

 Към 8 часа тази сутрин жителите на входа  на бл.50 на бул. "Христо Ботев", който бе обхванат от пламъци , бяха допуснати до апартаментите си. Близо три часа  те изкараха навън, след като около 5 часа е пламнал апартамент на третия етаж. Огънят е обхванал много бързо всички мебели, жилището е изгоряло напълно. Там живее сам мъж, който според съседите..

обновено на 22.10.17 в 09:37