Катастрофа затрудни пътя до Айтос

За катастрофа на входа на Айтос съобщава една от специализираните групи във Фейсбук . Образувала се е километрична опашка от автомобили, така че водачите трябва да бъдат внимателни.

ВИЖТЕ ОЩЕ
Един от подстъпите към

Не е ограничен достъпът до "Корал"

Не е ограничен достъпът до плаж „Корал“, въпреки твърдения на почиващи на ивицата. Частна фирма е оградила терени с колове, тел, дори и изсипана пръст на един от подходите към ивицата, но се възпрепятства единствено преминаването на автомобили. Поне няколко възможности има човек, за да стигне до плаж „Корал“, но без автомобил. Още първата..

публикувано на 20.06.18 в 16:02

Заловиха серийни крадци в община Несебър

Двама криминално проявени мъже на 22 г. и 24 г. от София са задържани заради извършването на кражби в района на община Несебър, съобщиха от полицията. От апартамент в Слънчев бряг те са откраднали два дамски портфейла, мобилен телефон, лаптоп, таблет, фотоапарат и сребърни дамски бижута. От хотелска стая, намираща се отново в курортния комплекс,..

публикувано на 20.06.18 в 10:39

Задържаха мъж заради изстрелване на сигнална ракета по сграда

34-годишен мъж е задържан заради изстрелване на сигнална ракета, която се забила в сградата на очната в комплекс „Славейков“.  Нанесени са материални щети по изолация на част от външната фасадата на четвъртия етаж от северната стена на сградата, съобщиха от полицията. Намерени са веществени доказателства и са разпитани свидетели. 

публикувано на 20.06.18 в 10:24
Снимката е илюстративна

Пожар около „Капчето“ унищожи около 60 дка от нива

Около 60 дка от нива са изгорели в района на ж.к. „Меден рудник“, съобщиха от полицията. Първият сигнал за запалени треви е подаден вчера около 16.00 ч. в района на „Капчето“. Пожарът е потушен от три противопожарни автомобила и девет огнеборци. При прибирането на екипа в базата е получен нов сигнал за пожар на същото място. Огънят е обхванал част..

публикувано на 20.06.18 в 10:17

Оставиха в ареста Теньо Енчев, обвинен за убийството на приятелката си в Айтос

Обвиненият за убийството на приятелката си в Айтос Теньо Енчев остава в ареста. Пред Бургаския окръжен съд той посочи, че иска най-тежката мярка, защото съжалява за случилото се. 27-годишният мъж беше задържан, след като нанесе побой на 19-годишната Ивета в дома, където двамата са живеели на семейни начала. По време на заседанието стана ясно, че..

публикувано на 19.06.18 в 17:02

Окръжна прокуратура протестира присъда за убийство в Несебър

Окръжна прокуратура – Бургас протестира наложеното наказание от общо 7 години, при първоначален „строг“ режим за убийство извършено в Несебър преди 2 години. На 17.04.2016 г., около 20.30 часа, подсъдимият, извършил непристойни действия, като грубо и дръзко нарушил обществения ред. Той стрелял с огнестрелно към палмово растение в присъствието на..

публикувано на 19.06.18 в 12:48

Окръжната прокуратура поиска „задържане под стража“ за убиеца на жена в Айтос

Окръжна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Теньо Енчев, обвинен за убийството на жената, с която живеел в Айтос. С особена жестокост умишлено е умъртвил жената в събота вечер, като й нанесъл множество удари с юмруци и ритници в областта на главата, следствие на..

публикувано на 19.06.18 в 11:48