Очаквайте в "Ева в неделя" на 15 октомври:

В днешната усмихната неделя – есента ни намигва с топло време, жълто – оранжев листопад и леко слънчево присъствие! Не знам за вас, но моят ден стоплих с чаша мляко с какао. Днес има време за всичко – почивка, домашни задължения, разговор с приятели и интересни срещи. Няколко такива ще ви предложим и в предаването „Ева в неделя“ от 13 до 15 ч.!

Две актриси ще напълнят денят ни с позитивно присъствие, лично очарование и мъдрост:

– Деси Моралес е русата чаровница, която помним я от ролята й на разследващата журналистка Мария Чилева от филма „Четвърта власт”. Какво е да познаваш Жан Клод Ван Дам, Крисчън Слейтър и Морган Фриймън, защо се увлича от „кабала“ и какво я прави щастлива в живота ще чуем след 13 ч.

- Цветана Манева е гранд дамата на българското кино и театър, която през тази седмица гостува в Бургас. В откровения ще я чуем за какво мечтае и защо казва за себе си, че „остарява като мавзолей“!

- Мъжкото присъствие днес в предаването ще е автомобилният ас на клуб „Вромос" - Радко Петров! Какво е да имаш бензин в кръвта, защо скоростта на пистата е неописуема емоция, която заразява хиляди, очаквайте след 14 ч.

- И още в рубриката ни „Сготвено с любов“ ще ви кажем какви са кулинарните тайни при приготвянето на сафрид и странджански зелник! В „Дрескод“ ще ви кажем каква е модата при ...чорапите, не пропускайте и светските ни новини! ,


ВИЖТЕ ОЩЕ

В „Живея в град невероятен“на 14-ти август очаквайте:

Лекият бриз и соленият полъх разказват морските си истории през август. Лятото е достигнало онзи момент от апогея си, в който уханието на плажно масло се смесва аромата от диня, докато мидените черупки подрънкват от вятъра…Поетично започваме вторник, за да анонсираме и предстоящите празници на изпятата поезия, които традиционно превземат летните..

публикувано на 14.08.18 в 09:49

В „Живея в град невероятен“на 13-ти август очаквайте:

Алек Попов писал „Сестри Палавееви по пътя към новия свят“ в Бургас. Това издаде самият автор при представянето на новия му роман в морския град, в рамките на инициативата „С книга на плажа“.Интервю с популярния български писател ще ви представим днес. Ще ви разкажем и за една нова форма на изкуство, която се наложи паралелно с издаването..

публикувано на 13.08.18 в 09:55

Очаквайте в "Акценти" на 13 август!

ДОБРО УТРО С БНР – БУРГАС! Понеделникът е тук – слънчев, летен и забързан. Не му се сърдете, че заменя обичания уикенд. Времето лети и пак е време за нова седмица, започва я 13 август. Всичко ,което ни прави щастливи е простичко, като чаша ароматно кафе в приятната сутрин. Добавете му малко канела и шоколадова бисквита и ще видите, че денят ви..

публикувано на 13.08.18 в 06:57

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 12-ТИ АВГУСТ:

Август е и всички пътища водят към плажа….През следващите два часа обаче не ви трябват   чадър и слънчеви очила, а само няколко бучки лед в питието и честотите на БНР Бургас. Започва времето за уикенд релакс, с любопитен привкус и дъх на море – „Ева в неделя“! И…Ева влиза в ролята на Ева! Срещаме се с младата и талантлива Ева Пармакова,..

публикувано на 12.08.18 в 12:06

"На море с БНР Бургас" беше в Обзор

Здравейте от слънчев Обзор! Тук плажовете са златисти, морската вода кристална, а бризът са го пуснали на промоция! На 10 август бе големият финал - последната спирка от лятното турне „На море с БНР Бургас“ . Нашето открито студио бе в една от беседките до амфитеатъра, точно между парка и морето. В двучасовото предаване разбрахме, че местните..

публикувано на 10.08.18 в 15:00

Очаквайте в "Акценти" на 9 август!

ДОБРО УТРО С БНР – БУРГАС! Свежа, морска, лятна сутрин ви очаква днес! Започна с червен изгрев и обещава много слънце, високи температури и малко дъжд за прохлада на места в следобедните часове! Ще и добавим ароматно кафе и приятна компания в следващите два часа. Ето и акцентите в сутрешната ни програма на 9 август: -   В..

публикувано на 09.08.18 в 06:57

„На море с БНР Бургас“ днес е в Поморие

На 20 километра от Бургас продължава лятната ни кампания от един от най–древните градове, построени някога по днешните българските земи. Със сигурност и хората от древността са се възползвали от хубавите плажове тук. Сега обаче те са още по –облагородени и атрактивни за всички, които решат да събират тен, да се забавляват и изобщо да си..

публикувано на 08.08.18 в 15:10