Мъгла ограничава видимостта на пътя Слънчев бряг-Обзор

БГНЕС

Проходими при зимни условия са пътищата в региона. Само мъгла има на прохода Слънчев бряг-Обзор и там видимостта е ограничена до 150м. Навсякъде температурите са положителни, само слаб сняг е валял на Ришки проход. Силният вятър, който духа от североизток не е създал проблеми през денонощието нито в Бургас, нито в останалите населени места от областта.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Пристанище Бургас е затворено заради силен вятър

Пристанище Бургас е затворено за маневриране на всякакви плавателни съдове заради силен вятър. Скоростта на вятъра е променлива, но поривите достигат дo 16-17 метра в секунда. В Бургаско  е в сила жълт код за силен вятър.

публикувано на 18.01.18 в 13:10
Десетки дървета са нападали по пътното платно на пътя за връх Бузлуджа.Участъкът е проходим при зимни условия. От агенция

Сняг превалява на пътя Слънчев бряг-Обзор

Почти навсякъде в Бургаска област вали дъжд, съобщиха от Пътното управление. Настилките са мокри. Духа силен вятър, който за момента не създава проблеми в региона. Сняг превалява на прохода Слънчев бряг-Обзор. Пътя се почиства от дежурните екипи. Времето е ясно навсякъде. И утре по Черноморието ще е облачно, със слаби превалявания, предимно от сняг...

публикувано на 13.01.18 в 17:48

Бургаското пристанище е затворено заради силен вятър

Бургаското пристанище е затворено заради силен вятър. Забранено е маневрирането на плавателни съдове във всички портове на града. Поривите на вятъра достигат до 13.5 м/сек. По данни на НИМХ вълнението е 4-5 бала. Летище "Сарафово" работи нормално. Кацнали са два полета по-рано днес - от Москва и Лондон.

публикувано на 13.01.18 в 15:42

Затварят за движение ул "Лермонтов" идния вторник

От  08:00 ч. на 16 януари ще бъде затворена за движение ул. "Лермонтов", в участъка от ул. "Славянска" до ул. "Георги Кирков". Причината за това е извършването на строително - монтажни дейности. Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита на бургазлии да се съобразяват с въведената временна организация на..

публикувано на 12.01.18 в 16:39

Двама души са пострадали при катастрофа между лек автомобил и автобус в Бургас

Двама души са пострадали при катастрофа между лек автомобил и пътнически автобус на бул "Стефан Стамболов" к-с "Славейков" в Бургас. Това са шофьорът на леката кола и неговия спътник, като състоянието им се изяснява. Причина за инцидентът, който затрудни движението, е че водачът на колата при опит да направи десен завой не се е уверил, че в бус лентата е..

публикувано на 12.01.18 в 16:27

Мъгла ограничава видимостта по АМ "Тракия" в Сливен и Стара Загора

Мъгла ограничава видимостта до 50 м по АМ "Тракия" в областите Сливен и Стара Загора. От Агенция Пътна инфраструктура съветват шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Заради мъглата все още е затворено за маневриране на плавателни съдове и бургаското пристанище.

публикувано на 26.12.17 в 10:26

Проходими при зимни условия са пътищата в Бургаско

Проходими при зимни условия са пътищата в Бургаско, слаб дъжд вали в региона, информират от Пътната агенция. Няма ограничение за движение по АМ Тракия, а през Дюлинския проход е забранено движението на превозни средства над 3,5 тона. От Агенция пътна инфраструктура предупреждават шофьорите да се движат с повишено внимание по  пътя  Бургас - Слънчев бряг,..

публикувано на 19.12.17 в 07:38