Мъгла ограничава видимостта на пътя Слънчев бряг-Обзор

БГНЕС

Проходими при зимни условия са пътищата в региона. Само мъгла има на прохода Слънчев бряг-Обзор и там видимостта е ограничена до 150м. Навсякъде температурите са положителни, само слаб сняг е валял на Ришки проход. Силният вятър, който духа от североизток не е създал проблеми през денонощието нито в Бургас, нито в останалите населени места от областта.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Автогара "Юг" удължава работното си време

Автогара "Юг" в Бургас удължава работното си време от 04.45 часа до 01.45 часа.Това се налага, заради нов курс на една от фирмите, опериращи на територията на автогарата с час на потегляне 01:30. Промяната е свързана с желанието на ръководството на компанията да осигурява удобство и повече възможности за транспортни връзки от Автогара "Юг

публикувано на 21.02.18 в 14:36

И днес спират водата на "Богориди"

От 9:00ч до 16:00ч ще бъде спряна водата по ул "Богориди" , в участъка от ул."Славянска" до бул."Константин Фотинов". От ВиК дружеството в Бургас съобщават, че ще бъдат извършвани строително - монтажни работи. Реконструкцията на ул "Богориди", която включва и подмяна на подземната инфраструктура, налага спиране на водоподаването в района. От дружеството..

публикувано на 31.01.18 в 07:39

Протест срещу хотел до Яворовите скали в Поморие

Жители на Поморие изразиха днес  възмущението си от инвестиционен проект за строителство на хотел до Яворовите скали. Проектът предвижда още градинката до паметника на Яворов да стане паркинг.  Заради грипната епидемия община Поморие забрани на организаторите от гражданската инициатива „Да спасим Яворовите скали“ да проведат протест. От..

публикувано на 27.01.18 в 15:42

Пристанище Бургас е затворено заради силен вятър

Пристанище Бургас е затворено за маневриране на всякакви плавателни съдове заради силен вятър. Скоростта на вятъра е променлива, но поривите достигат дo 16-17 метра в секунда. В Бургаско  е в сила жълт код за силен вятър.

публикувано на 18.01.18 в 13:10
Десетки дървета са нападали по пътното платно на пътя за връх Бузлуджа.Участъкът е проходим при зимни условия. От агенция

Сняг превалява на пътя Слънчев бряг-Обзор

Почти навсякъде в Бургаска област вали дъжд, съобщиха от Пътното управление. Настилките са мокри. Духа силен вятър, който за момента не създава проблеми в региона. Сняг превалява на прохода Слънчев бряг-Обзор. Пътя се почиства от дежурните екипи. Времето е ясно навсякъде. И утре по Черноморието ще е облачно, със слаби превалявания, предимно от сняг...

публикувано на 13.01.18 в 17:48

Бургаското пристанище е затворено заради силен вятър

Бургаското пристанище е затворено заради силен вятър. Забранено е маневрирането на плавателни съдове във всички портове на града. Поривите на вятъра достигат до 13.5 м/сек. По данни на НИМХ вълнението е 4-5 бала. Летище "Сарафово" работи нормално. Кацнали са два полета по-рано днес - от Москва и Лондон.

публикувано на 13.01.18 в 15:42

Затварят за движение ул "Лермонтов" идния вторник

От  08:00 ч. на 16 януари ще бъде затворена за движение ул. "Лермонтов", в участъка от ул. "Славянска" до ул. "Георги Кирков". Причината за това е извършването на строително - монтажни дейности. Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита на бургазлии да се съобразяват с въведената временна организация на..

публикувано на 12.01.18 в 16:39