Пристанище Бургас е затворено заради силен вятър

БГНЕС
Пристанище Бургас е затворено за маневриране на всякакви плавателни съдове заради силен вятър. Скоростта на вятъра е променлива, но поривите достигат дo 16-17 метра в секунда. В Бургаско  е в сила жълт код за силен вятър.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Няколко блока в "Меден рудник" и "Лазур" ще са без вода утре

Спират водата в два жилищни блока в к-с "Лазур" утре от 08 ч до 17 ч , информират от ВиК дружеството в Бургас. Вода няма да имат в бл. 52 и бл. 57, заради извършване на строително-монтажни работи. От 10 до 16ч водата ще е спряна и в к-с "Меден рудник" в блоковете от 90 до 98, както и за 116 блок и новите кооперации срещу бл.9.

публикувано на 14.03.18 в 16:54

Затварят за два дни пътят от „Долно Езерово“ за ремонт

В петък и събота от  08.00 до 18.00 ч. ще бъде частично затворен в двете посоки за движение пътя от кв. "Долно Езерово" до база "Деспред". Ограничението се налага заради извършването на строително-ремонтни дейности. Шофьорите могат да използват като алтернатива бул. "Захари Стоянов"-  разклон за кв. "Г.орно Езерово", посока с. Братово, с. Полски..

публикувано на 07.03.18 в 17:11

Автогара "Юг" удължава работното си време

Автогара "Юг" в Бургас удължава работното си време от 04.45 часа до 01.45 часа.Това се налага, заради нов курс на една от фирмите, опериращи на територията на автогарата с час на потегляне 01:30. Промяната е свързана с желанието на ръководството на компанията да осигурява удобство и повече възможности за транспортни връзки от Автогара "Юг

публикувано на 21.02.18 в 14:36

И днес спират водата на "Богориди"

От 9:00ч до 16:00ч ще бъде спряна водата по ул "Богориди" , в участъка от ул."Славянска" до бул."Константин Фотинов". От ВиК дружеството в Бургас съобщават, че ще бъдат извършвани строително - монтажни работи. Реконструкцията на ул "Богориди", която включва и подмяна на подземната инфраструктура, налага спиране на водоподаването в района. От дружеството..

публикувано на 31.01.18 в 07:39

Протест срещу хотел до Яворовите скали в Поморие

Жители на Поморие изразиха днес  възмущението си от инвестиционен проект за строителство на хотел до Яворовите скали. Проектът предвижда още градинката до паметника на Яворов да стане паркинг.  Заради грипната епидемия община Поморие забрани на организаторите от гражданската инициатива „Да спасим Яворовите скали“ да проведат протест. От..

публикувано на 27.01.18 в 15:42
Десетки дървета са нападали по пътното платно на пътя за връх Бузлуджа.Участъкът е проходим при зимни условия. От агенция

Сняг превалява на пътя Слънчев бряг-Обзор

Почти навсякъде в Бургаска област вали дъжд, съобщиха от Пътното управление. Настилките са мокри. Духа силен вятър, който за момента не създава проблеми в региона. Сняг превалява на прохода Слънчев бряг-Обзор. Пътя се почиства от дежурните екипи. Времето е ясно навсякъде. И утре по Черноморието ще е облачно, със слаби превалявания, предимно от сняг...

публикувано на 13.01.18 в 17:48

Бургаското пристанище е затворено заради силен вятър

Бургаското пристанище е затворено заради силен вятър. Забранено е маневрирането на плавателни съдове във всички портове на града. Поривите на вятъра достигат до 13.5 м/сек. По данни на НИМХ вълнението е 4-5 бала. Летище "Сарафово" работи нормално. Кацнали са два полета по-рано днес - от Москва и Лондон.

публикувано на 13.01.18 в 15:42