Труп на мъж е открит в крайпътен канал в "Зорница"

Мъжко тяло в напреднал стадий на трупно разложение е открито в крайпътен канал, разположен на околовръстния булевард „Димитър Димов”, в района срещу бл. 28 в к-с „Зорница”, съобщиха от бургаската полиция. 
Към мястото на инцидента своевременно се отправили служители, както от полицейското управление, така и от звено „Пожарна безопасност и защита на населението”, които около 15.15 ч. въпреки затруднения терен извадили от водата откритото тяло.
Към момента е извършен първоначален оглед от следствено-оперативната полицейска група, като видими следи от насилие не са констатирани. Предстои аутопсия на трупа, която да даде повече данни относно самоличността и възрастта на мъжа, както и да изясни причините и приблизителното време за настъпване на смъртта.
Работата по случая продължава.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Четирима са ранени при катастрофа на пътя Карнобат - Айтос

Четирима души, сред които и 12 годишно момиче са пострадали при катастрофа между две коли на пътя Карнобат - Айтос вчера, информираха от полицията. Не са установени причините за инцидента. Двамата шофьори са леко ранени. 12-годишно момиче е с луксация на коляното, а 46-годишен мъж е в отделението по  "Неврохирургия" на Бургаската болница. Всички..

публикувано на 28.05.18 в 08:08

Окръжният съд ще гледа делото за трудова злополука в Канално-помпената станция на Поморие

Заседание по делото за трудова злополука преди повече от 5 години в Канално-помпената станция на Поморие ще се гледа днес в Бургаския окръжен съд. Обвиняем по делото е Манол Загорчев, управител на фирмата, която извършва ремонтните дейности през лятото на 2012г. Тогава по непредпазливост загива работникът Добрин Клинчаров, а други трима са..

публикувано на 28.05.18 в 07:38

Ришкият проход е затворен за движение

Ришкият  проход е затворен за движение.Причината е самокатастрофал снощи  молдовски тир. На остър завой  той се е наклонил, полягайки странично на крайпътен скат, съобщиха от бургаската полиция.От снощи се правят опити камионът да бъде изтеглен, но без успех. Към момента е започнало  претоварване на стоката  в друг тир ,след това първата машина ще бъде..

публикувано на 26.05.18 в 16:25

14 пакета с канабис в тайници намериха на ГКПП Лесово

14 пакета с канабис, укрити в тайници на лек автомобил с българска регистрация откриха при съвместна проверка гранични и митнически и служители на ГКПП Лесово, съобщават от МВР.   Лекият автомобил, управляван от български гражданин,  пристигнал на пункта вчера, около 8,30 часа, на трасето за излизащи леки автомобили от България към Турция. По постъпило..

публикувано на 26.05.18 в 11:08

Оставиха в ареста стрелеца от Свети Влас

Оставиха в ареста 54-годишния стрелец от Свети Влас Кирил Атанасов, който простреля с газов пистолет бившата си приятелка, а след това се опита да се самоубие. Заседанието се проведе днес в Бургаския окръжен съд. Кирил Атанасов е обвинен в тежко умишлено престъпление. По време на заседанието защитата поиска по-лека мярка с оглед на..

публикувано на 25.05.18 в 17:12

Маскиран мъж е извършил обир в игрална зала в к-с "Зорница"

Служител в игрална зала е пострадал при опит за грабеж, извършен рано тази сутрин в Бургас. Мъжът е с рана на главата и е настанен в лечебно заведение. Малко след 3 часа тази сутрин маскиран мъж е влязъл в игрална зала в комплекс „Зорница“ и е поискал оборота от служителят в нея, съобщиха от полицията. Той отказал да го предаде и между..

публикувано на 24.05.18 в 11:01

Отново ще се гледа мярката за неотклонение на стрелеца от Свети Влас

Отново ще се гледа мярката за неотклонение на Кирил Атанасов, който се опита да застреля бившата си приятелка в Свети Влас, а след това и да се самоубие.  Окръжната прокуратура в Бургас поиска в срок Атанасов да бъде задържан за постоянно, но съдът не насрочи заседание.  Според апелативните магистрати по този начин е нарушен законът. В мотивите им..

публикувано на 23.05.18 в 16:42