Търсят учители по информационни технологии за новата гимназия

Най-новата гимназия в Бургас пусна обява за учители по информационни и комуникационни технологии. От тях ще се изисква да внедряват нови технологии в образователния процес, да разработват материали и помагала като наръчници, онлайн представяния и демонстрации, да планират и провеждат допълнителни обучения на учениците по програмиране и комуникационни технологии и др.

Задължителните документи, които кандидатите следва да представят са - диплома за завършено висше образование и придобита квалификация „Учител“, заявление за заемане на длъжността до Директора на гимназията, професионална автобиография, трудова книжка, мотивационно писмо, учителско портфолио, документ за владеене на поне един от езиците за програмиране - C, C#, Java, Java Script и HTML, CSS, да познават облачните услуги на Microsoft и GOOGLE и декларация за съгласие за обработка на лични данни по образец.

Предимство на кандидатите ще носят владеене на английски език на ниво В2, С1 или С2 от Общата европейска езикова рамка, опит като преподавател по информационни технологии, компютърни науки и други дигитални технологии, опит в разработването на учебни материали, документ за поне една от технологиите C#, Java, HTML, CSS и др. основни езици за програмиране, опит в използване на локална мрежа, участие в национални и международни проекти и програми.

Гимназията предлага на кандидатите работа чрез използване на иновативни подходи в обучението, работно място в модерно обзаведени и технологично оборудвани кабинети, добро заплащане и поощрения за работа с дигитален учебник и онлайн учебно съдържание, подготовка и проверка на изпитни материали, възможности  за участие в обучения на учители в страната и в чужбина. Преподавателите, които ще бъдат назначени на работа ще могат да ползват още ученическия автобус и ученическия стол на училището.

За работа могат да кандидатстват и хора, които не са от Бургас, стига да отговарят на останалите условия. За тях високотехнологичната гимназия ще осигури апартаменти за преподаватели в ученическото общежитие.

Кандидатстването ще се осъществява изцяло по електронен път, чрез формата Кандидатствай за работа на сайта на гимназията. Подаването на документите ще се извършва в срок от 16.05.2018 г. до 16.06.2018 г.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Длъжници се разделиха с оборота си от заведения по морето

Екипи на бургаското звено „Фискален контрол“ и публични изпълнители от териториалната структура на НАП в морския град извършиха изненадващи проверки на търговски обекти по Южното Черноморие, които се стопанисват от фирми неплащащи просрочените си задължения към приходното ведомство. Същевременно формират  всекидневни обороти и приходи. Мярката..

публикувано на 17.07.18 в 19:02

До петък пръскат срещу комари

На 18.07.2018 г. /сряда/, 19.07.2018 г. /четвъртък/ и 20.07.2018 г. /петък/ ще бъдат извършени  въздушни обработки срещу ларви на комари с моторен делтапланер. Целта са водните площи и крайбрежните тръстикови масиви по обходния канал на Атанасовско езеро и крайбрежния район на езерото Вая, в посока кв. "Лозово", кв. "Долно Езерово", "Горно Езерово" и..

публикувано на 17.07.18 в 17:40

Животновъди от с.Воден настояват за преизчисляване на обезщетенията (обновена)

 Въпреки първоначалният отказ да получат обезщетения за умъртвените си животни, към 16,30 часа, всички животновъди от Воден приеха предвидените средства. В края на юни заради огнище на чума в селото бяха евтанизирани 1284 овце и кози. Парите във Воден пристигнаха малко преди 14.00 часа, въпреки официално обявения час 12.00. Чакането изнерви стопаните,..

публикувано на 17.07.18 в 16:46

Държавата ремонтира язовири в Сливенска област

Седем от общо 109 язовира общинска собственост в Сливенска област, за които общините не могат да отделят пари за поддръжка, ще бъдат ремонтирани за сметка на държавата. Това съобщи заместник-областният управител Камен Костов. Очаква се Държавната консолидационна компания  да определи фирмите, които ще извършват дейностите. Проблемните язовири са край..

публикувано на 17.07.18 в 16:34

Репортер 5 на 17 юли

По-малко от 4 месеца след скандалния случай на летище София, при който половината пасажери на полет от Париж влязоха в България без паспортна проверка, МВР е установило подобен гаф, но с частен самолет кацнал от Габрово и отлетял впоследствие за Солун, пише Медиапул. Грешката не била на Гранична полиция, подчерта главният секретар на МВР. Става..

публикувано на 17.07.18 в 15:44

Въпреки малкото туристи в момента, в Несебър очакват силен сезон

Община Несебър очаква след слабото начало на летния сезон заради Световното първенство по футбол, което е накарало туристите за предпочетат Русия, тази ситуация да се промени  до 10 дни. Това се усеща и по инвеститорския интерес към морската община с хилядолетна история.  През лятото интересът от страна на туристите към всички морски общини..

публикувано на 17.07.18 в 15:08

Созопол празнува света Марина

Созопол отбелязва днес своя празник с разнообразни събития. Плувен маратон, народно веселие, тържествена литургия поставиха началото на честванията по повод света Марина, закрилницата на града. Празничните прояви започнаха още от вчера и продължават 3 дни. 64 смелчаци преплуваха разстояние от близо 3 км във водите на созополския залив...

публикувано на 17.07.18 в 14:51