Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гард на НСО е намерен мъртъв на плажа край Бургас

Снимка: Сияна Спиридонова

Гард на НСО е намерен мъртъв на плаж Отманли край Бургас. Тялото на 37-годишния мъж е открито в 09.05 часа тази сутрин, от случайно преминаващ летовник, който е сигнализирал веднага в полицията, съобщиха от ОД на МВР в Бургас. Първоначалният оглед на трупа е потвърдил, че смъртта е настъпила заради удавяне. На брега са намерени от разследващите личните му вещи и дрехите, с които е отишъл по-рано на плаж.
Тялото е откарано в отделението по Съдебна медицина в УМБАЛ Бургас.

Откритият мъртъв служител на НСО не е бил на работа към момента на инцидента, съобщиха от Националната служба за охрана. По случая вече е образувано досъдебно производство. При извършения оглед на местопроизшествието не са открити следи от насилие.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44