БСП – Бургас: Постъпления от дарения на Бенчо Бенчев в партията не са правени

Автор:
Снимка: БГНЕС

Постъпления от дарения на общинския съветник Бенчо Бенчев в Общинския съвет на БСП – Бургас не са правени. Това съобщиха от пресцентъра на местната структура на партията.

От там посочват, че единствено ежемесечно, като всички общински съветници, Бенчев внася по 70 лв. членски внос. БСП – Бургас допълва, че ако някой е получавал дарения от Бенчо Бенчев, то е било в лично качество.


ВИЖТЕ ОЩЕ

БСП одобри Никодим Стоянов за Поморие, Цветомир Петров- за Камено

Стойко   Танков от левицата информира: Всички кандидати са добре познати в общините, с авторитет, разчитаме да бъдат подкрепени като една сериозна алтернатива на досегашното управление. "За Поморие е утвърден Никодим Стоянов, председател на общинския съвет на БСП, офицер от армията, работил е в Генералния щаб, той беше кандидат и..

публикувано на 15.09.19 в 14:04

"Движение България на гражданите" се регистрира за участие в местните избори през октомври

"Движение България на гражданите” се регистрира в Общинската избирателна комисия за местните избори, които ще се проведат на 27 октомври. Документите за явяване на изборите подадоха общинският председател на политическата партия Живко Табаков, председателят на младежката структура на ДБГ Антон Иванов и Манол Тодоров, кандидат за общински..

публикувано на 13.09.19 в 16:37

Силна подкрепа за кандидата за кмет на ГЕРБ Димитър Иванов

След като досегашният областен управител на Ямбол Димитър Иванов, беше посочен за кандидат за кмет на ГЕРБ, представители на Изпълнителната комисия на партията са се срещнали снощи с членове и симпатизанти. Настоящият кмет на града Георги Славов, който три пъти печели мандат като представител на ГЕРБ обяви, че ще се кандидатира като независим кандидат...

публикувано на 13.09.19 в 08:57

ДПС издига кандидат за кмет за Айтос, в Сунгурларе прави рокада

ДПС ще издигне кандидат за кмет на Айтос. Партията ще заложи на Ивелин Йорданов, управлявал общината до 2003 – та година. Банкерът Ивелин Йорданов ще пробва да се завърне отново на кметския пост в общината, където ДПС е първа политическа сила. Движението ще направи рокада и в Сунгурларе. За кмет издига настоящият заместник на Васил Панделиев..

публикувано на 12.09.19 в 13:55

Мартин Пенчев ще се кандидатира за общински съветник

Създателят и администратор във Фейсбук – групата „Шофирай в Бургас“, Мартин Пенчев, ще се кандидатира за независим общински съветник. Вълнуват ме социалните въпроси, проблеми, които управляващите смятат за малки, но за хората те са големи, коментира Пенчев. Има властови лостове, с които може да се помага на граждани, изпаднали в нужда, даде..

публикувано на 12.09.19 в 13:02

Миразчийски: Здравеопазването и икономиката са ми приоритети

Основните дебати в предизборната кампания в Бургас трябва да са свързани със здравеопазването и икономиката. Това коментира кандидатът на НФСБ за кмет Бойко Миразчийски. Излизам за победа, в най-лошия случай – ще стигна балотаж, смята директорът на УМБАЛ-Бургас: „Бургас може да се похвали като един университетски град в областта на..

публикувано на 12.09.19 в 11:45
Николай Димитров (вляво) и Атанас Терзиев

ГЕРБ и МОРЕ ще подкрепят взаимно свои кандидати в Община Несебър

ГЕРБ и партия „МОРЕ“, на братя Диневи, ще си подкрепят свои кандидати и в други населени места в Община Несебър. Две са имената, които са ясни на този етап, за кмет на града. Атанас Терзиев, който е кандидатът за кмет на общината, издигнат от ГЕРБ, няма да е в листата за общински съветници. Водач в нея ще е Златко Димитров. В листата влизат..

обновено на 12.09.19 в 11:07