Още на 29-ти юли Бенчо Бенчев обявил, че ще ходи в Турция

Снимка: desant.net

Бенчо Бенчев още на 29 юли е обяснил ,че ще ходи  в Турция, каза за БНР Бургас общинският съветник  и зам.- председател на съвета Георги Дражев. Това е станало  на рожден ден на съпругата на Мустафа Чаушев, след концерта на певеца, чийто спонсор е бил бизнесменът. На празника е присъствал и другият задържан Несрин Узун, както и други обществени личности:

Не разбрах дали Мустафа го беше поканил за нещо. Дали са съвпаднали нещата, дали предварително е имало някакво планиране, нищо не мога да кажа. Докато не видим доказателства, докат не видим някакви присъди, много далеч съм от лепене на квалификации. Да не бързаме да лепим етикети. Това,което видях, че е намерено, това е ловният му автомат на Бенчо.Той напоследък дори и не ходи на  лов. Ние сме ходили заедно. Предполагам, че това са му пистолетите, личното му оръжие и някакви пари. Той в момента е в кампания, в която си продава зърното.Вероятно е имало някакви налични суми у него.

 Дали Бенчев ще остане в общинския съвет е въпрос,който трябва да реши БСП,това е техен проблем, подчерта Дражев . На въпрос дали има сценарий да бъде натопена партията чрез Бенчев, общинският съветник отговори, че е възможно.

Дори и да няма сценарий някой може да се възползва бързо от подобна схема.Удобна е такава схема.Проблемът на БСП е,че има прекалено много милионери в нейното управление за социална и лява партия.Като гледам нещата, то във всички партии е така.

Повече  чуйте в предаването "Булевард Демокрация" след 14 часа.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Генералният консул на Турция в Бургас посети Сливен

Генералният консул на Република Турция в Бургас Нурай Иньонтепе се срещна с областния управител на Сливен Чавдар Божурски. Това е първото посещение на дипломата в областната администрация след назначаването му на поста., който  прояви интерес към инвестициите на турски бизнесмени в местната икономика. По думите му, турски граждани проявяват интерес..

публикувано на 15.02.19 в 15:41

Диана Саватева: Хартиените бюлетини и феноменът 15/15 отиват в миналото

Завишеният праг на преференциите не застрашава преференциалния вот, но най-важното е че се елиминира феноменът 15/15. Така коментира промените в Изборния кодекс депутатът от ГЕРБ Диана Саватева. "Чух мнения, че преференциалния вот няма да действа, но може би това пък ще отключи желанието на повече хора да се включат и да подкрепят кандидат с..

публикувано на 15.02.19 в 13:48
Християн Митев

Християн Митев: Промените в Изборния кодекс не омаловажават преференциалния вот

Промените в Изборния кодекс не омаловажават преференциалния вот, смята Християн Митев, депутат от Парламентарната група на Обединени патриоти. Вчера с одобрението на ГЕРБ, ДПС и Обединени патриоти бяха гласувани промените според които прагът на преференцията се  увеличава значително. „ Не мисля, че се омаловажава преференциалния вот...

публикувано на 15.02.19 в 11:50

Десните в Бургас излязоха на протест срещу промените в Изборния кодекс

Представители на десните партии в Бургас се събраха на мирен протест пред Областна администрация тази вечер заради несъгласието им с промените в Изборния кодекс. Според тях те не са демократични. Представители на Да България, ДСБ, Зелената партия, и Движение на българските граждани протестираха срещу гласуваните промени от Правната комисия в..

публикувано на 14.02.19 в 20:24

СЕК издигат Валери Симеонов за водач на листата за евроизборите

Като част от коалицията Обединени патриоти Средна европейска класа номинира Валери Симеонов за водач на листата за евроизборите. В неделя и бургаската структура на НФСБ стори същото. Очаква се още становищата и предложенията на Атака и ВМРО. Председателят на СЕК Георги Манев бе категоричен, че коалицията е стабилна. "Номинациите, които правят..

обновено на 14.02.19 в 13:08

Бургаският депутат Диана Саватева провери ремонта на пътя Царево-Малко Търново

Народният представител от ГЕРБ Диана Саватева провери как  се извършва  ремонта на пътя Царево-Малко Търново.Дейностите в момента обхващат цялата отсечка от разклона за с. Българи до местността Папазова нива, която е в най-лошо състояние. Работата на пътя продължава, като вече са рехабилитирани близо 6 км. В Малко Търново бургаският депутат обсъди с..

публикувано на 13.02.19 в 12:05

Стартира подписката за избор на районни кметове в Бургас

Два месеца ще продължи подписката на инициативен комитет за избиране на районни кметове в Бургас . Тя стартира днес и има разположени шест пункта в града. Предложението на Инициативният комитет е шестте центъра за административни услуги „Възраждане“, „Изгрев“, „Приморие“, „Освобождение“, „Зора“ и „Долно езерово“, да бъдат..

публикувано на 12.02.19 в 13:10