Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Синът на хотелиер от Свети Влас е задържан заради насилие над камериерка от Украйна

| обновено на 23.08.18 в 17:26

Задържаха сина на хотелиер от Свети Влас заради насилие над камериерка от Украйна. Причина за конфликта са станали поискани от служителката 300 евро, част от заплатата ѝ за предишни месеци.

Случаят е от няколко дни, но стана известен, след като приятел на камериерката публикува историята в социалните мрежи.

Камериерката от Украйна, срещу която беше упражнено насилие от син на хотелиер, е била бита в офис помещение на хотел в Слънчев бряг и в последствие отвлечена в гориста местност.

На 21 август 40-годишната Юлия от Украйна поискала от работодателите си да ѝ платят сумата от 300 евро, която ѝ дължали за изминалите два месеца. Те обаче отказали да го направят, разказа жената.

“Директорът не пожела да ми даде пари. Каза - ти тук само си пила, яла и спала. Ще си ходиш. Такъв разговор имаше във вторник. В кабинета имаше много хора. Той ми държеше ръцете и ме биеше по краката - сподели още Юлия“, сподели Юлия.

По думите ѝ, след това тя е била откарана в гористата част на село Кошарица, близо до Свети Влас, откъдето се е прибрала сама, обратно в Слънчев бряг. По съвет на приятели е освидетелствала нараняванията си в бургаската болница. Какви са те, говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева уточнява:

“Синини по ръцете, задните части, краката, осъществена чрез нанасяне на удари с ръце и крака“.

На база на показанията на камериерката и предоставено медицинско свидетелство Районното управление на полицията в Несебър се самосезира и образува досъдебно производство, а мъжът е задържан за 24 часа.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44