По бургаски: Коцето Калки и Мартина си казаха "да" на остров "Св. Анастасия"

4
Снимка: личен архив

Коцето Калки и бургазлийката Мартина вдигнаха сватба на остров света Анастасия в края на август. Мястото и времето не са избрани случайно. Двамата искали това да им се случи на място където има море и фар и да има пълнолуние. Късчето земя край Бургас и датата 26 август отговаряли на тези изисквания разказа щастливият младоженец.

"Островът ме очарова, а и Мартина е от Бургас, синът ни Теди се чувства наполовина бургазлия, за това избрахме "Св. Анастасия", обясни щастливият младоженец.

Освен това те били поканени да направят концерт на острова и решили да съчетаят събитията. Така част от прекрасното си преживяване влюбените решили да споделят и със своите почитатели. Темата на концерта е изпълнението на световноизвестни любовни дуети, а по време на един от тях Коцето паднал на колене и поискал ръката на Мартина.

След като приключил концертът и публиката отплавал с корабчето „ Анастасия“ за Бургас се състояли церемониите за граждански и църковен брак. С младоженците били и най – добрите им приятели, а кумове на семейството станали Ани, която е известен пи ар и Момчил Колеви (Момчил от "Медикус" и дуета "Дони и Момчил").

още за щастливото събитие може да чуете в звуковия файл:

На сватбения концерт младоженците представят и съвсем нова песен, която записали преди време в студио в Бургас. Парчето се казва "Къде отива любовта", а двамата нарочно избират премиерата му да бъде в сватбения ден. Тогава снимат и клип с дрон на остров Света Анастасия.

„В най – скоро време ще представим видеото за първи път пред телевизионната публика, а за първи път в радио ефир песента ще прозвучи в ефира на БНР - Бургас", каза Коцето - Калки. Още за новата им песен и за любовта в семейството им може да чуете в звуковия файл:

Певецът, който възпя "Векът на любовта" е категоричен, че е открил любовта на живота си и е щастлив с Мартина. Те са осъществили освен брачно партньорство и дълготрайно музикално сътрудничество, развиват се като дует и са готови да реализират свои бъдещи музикални проекти.  

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

По случай 24 май кметът на Сунгурларе с прием за пенсионираните учители

Пенсионирани учители и читалищни дейци в Сунгурларе се събраха  на предпразнична среща по повод  24 май - Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. Събитието е по инициатива на кмета инж. Васил Панделиев  в  знак на уважение и благодарност към хората, отдали душата и сърцето си на образованието и културата в училищата,..

публикувано на 23.05.19 в 16:35

Ясна е празничната програма за 24 май

Според предварителните записвания и подадената от учебните заведения информация, цели 8000 души ще участват в бургаското шествие за предстоящия 24 май. За сравнение, през последните години броят им е достигал максимум 5000 - 6000. В шествието ще се включат училища, детски градини, университети, културни дейци. Шествието ще потегли в 10:30 часа с..

обновено на 22.05.19 в 12:20

Детски празник на здравословното хранене в Бургас (галерия)

Десетки деца участваха в кампанията на фондация „За храната“ и Община Бургас „Не яж боклуци – яж зеленчуци“. Със забавни игри и състезания, младите бургазлии и техните родители демонстрираха кулинарни умения със здравословна храна. Кампанията бе открита от кмета Димитър Николов: „Вече трета поредна година Община Бургас..

публикувано на 18.05.19 в 14:42

„Не яжте боклуци – яжте зеленчуци“ – на Флора-та

Нутриционистът Елена Терзиева ще консултира деца и възрастни в бургаския еквивалент на Деня на революцията в храненето. Кампанията на фондация „За храната“, озаглавена през тази година „Не яжте боклуци – яжте зеленчуци“, ще се проведе днес, от 10:30 до 12 ч., в Експозиционния център „Флора“ в Бургас. Координаторът Елина Чекаларова поясни:..

публикувано на 18.05.19 в 09:50
Съкровището на хан Кубрат от Малая Перешчепина

Златни изложби, шевици и реставрирани икони в Нощта на музеите в РИМ - Бургас

За петнадесета поредна година на 18 май в България ще бъде отбелязана Европейската нощ на музеите. По традиция музеи и галерии из цяла Европа отварят врати за всички, които искат да разгледат експозициите в една нощ. Входът за събитието е безплатен, а музеите и галериите отварят от 18:00 ч. и продължават да работят до 24:00 ч. Бургаският..

публикувано на 17.05.19 в 15:29

Светлинно шоу и демонстрации на бойни техники и средновековни оръжия в Нощта на музеите в Поморие

За пета година Исторически музей и Музеят на солта  в Поморие се включват в инициативата „Нощ на музеите“ на 18 май. Официалното откриване ще бъде в 18.00 ч. с представяне на гостуващата изложба от Хасково: „Девет товара коприна и още девет – везани”. Програмата включва и много забавления за малки и големи, като прожекции на стари документални..

обновено на 17.05.19 в 14:59

Спортен турнир обнови библиотеката на детско отделение в УМБАЛ Бургас

Спортен празник в бургаския офис на компанията Bulgarian Online Research обнови библиотеката на Второ детско отделение на УМБАЛ Бургас. Екипът на фирмата, който се състои предимно от млади хора, организира събитието с условието всеки участник да "плати вход", като купи нова детска книжка или комплект за рисуване. В резултат са събрани няколко..

публикувано на 16.05.19 в 14:43