По бургаски: Коцето Калки и Мартина си казаха "да" на остров "Св. Анастасия"

4
Снимка: личен архив

Коцето Калки и бургазлийката Мартина вдигнаха сватба на остров света Анастасия в края на август. Мястото и времето не са избрани случайно. Двамата искали това да им се случи на място където има море и фар и да има пълнолуние. Късчето земя край Бургас и датата 26 август отговаряли на тези изисквания разказа щастливият младоженец.

"Островът ме очарова, а и Мартина е от Бургас, синът ни Теди се чувства наполовина бургазлия, за това избрахме "Св. Анастасия", обясни щастливият младоженец.

Освен това те били поканени да направят концерт на острова и решили да съчетаят събитията. Така част от прекрасното си преживяване влюбените решили да споделят и със своите почитатели. Темата на концерта е изпълнението на световноизвестни любовни дуети, а по време на един от тях Коцето паднал на колене и поискал ръката на Мартина.

След като приключил концертът и публиката отплавал с корабчето „ Анастасия“ за Бургас се състояли церемониите за граждански и църковен брак. С младоженците били и най – добрите им приятели, а кумове на семейството станали Ани, която е известен пи ар и Момчил Колеви (Момчил от "Медикус" и дуета "Дони и Момчил").

още за щастливото събитие може да чуете в звуковия файл:

На сватбения концерт младоженците представят и съвсем нова песен, която записали преди време в студио в Бургас. Парчето се казва "Къде отива любовта", а двамата нарочно избират премиерата му да бъде в сватбения ден. Тогава снимат и клип с дрон на остров Света Анастасия.

„В най – скоро време ще представим видеото за първи път пред телевизионната публика, а за първи път в радио ефир песента ще прозвучи в ефира на БНР - Бургас", каза Коцето - Калки. Още за новата им песен и за любовта в семейството им може да чуете в звуковия файл:

Певецът, който възпя "Векът на любовта" е категоричен, че е открил любовта на живота си и е щастлив с Мартина. Те са осъществили освен брачно партньорство и дълготрайно музикално сътрудничество, развиват се като дует и са готови да реализират свои бъдещи музикални проекти.  

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

32 дами кандидатстват до момента за "Мисис Бургас 2019"

32 са дамите, които до момента са се записали за участие в конкурса „Мисис Бургас 2019“. Сред тях има омъжени жени с много интересни биографии, съобщи Ваня Кирова, лицензиант на конкурса, която  гостува в предаването „Ева в неделя“ на БНР – Бургас: „Имаме начална учителка, фитнес инструкторка, служителка в държавна институция, дами със..

публикувано на 18.02.19 в 15:49

Бургазлия предаде в Историческия музей стара улична табела

Стара табела, демонтирана при обновяването на улица "Лермонтов" в Бургас донесе в Историческия музей на морския град бдителен гражданин. Андрей Кудев забелязал, че старата табела е захвърлена и ще бъде отнесена за старо желязо. За да спаси старината, той я прибрал и почистил, след което я предал на музейните специалисти. За да бъдат съхранени още..

публикувано на 18.02.19 в 11:33

"Мери бойс бенд" с нов сингъл, три семейства участват в създаването на "До края на света"

В началото на февруари с концерт музикантите от Мери бойс бенд отбелязаха 24 - я рожден ден на групата. Ден след това и вокалът на групата Мария Мутафчиева също празнува личния си празник. „Двете събития по случайност съвпаднаха във времето, но пък се получи невероятно“, сподели Мери. Много беше вълнуващо! Когато видиш тези хора, които..

обновено на 17.02.19 в 16:28

Цветан Русев, кукер: Традицията е жива, а българското ще оцелее

Цветан Русев е на 22 години и от 10 години участва в кукерската група „Каваклии“ от кв. Долно Езерово. От неговото семейство 7 души са кукери. Най – малкият е Даниел на 1 год и 3 месеца, който също има своя носия и хлопки и тази година за първи път участва в дружината. Каваклиите имат над 100 годишна история, групата е над 50 души. Ръководител..

публикувано на 17.02.19 в 12:41

Конкурсът „Мисис Бургас“ подпомага финансово танцова формация „Петлите“

Тазгодишното издание на конкурса "Мисис Бургас" ще подкрепи талантливите деца от Танцова формация "Петлите" и спектакъла им "Легендата". Целта е да се съберат необходимите средства за предстоящ международен танцов фестивал, който ще се проведе през месец юни в Италия. Спектакълът "Легендата" на Танцова формация "Петлите" ще се..

публикувано на 17.02.19 в 11:28

Малките романтични жестове

Ще кажете ли и днес „Обичам те“ на важните за Вас хора. Или ще заложите на целувка преди излизане... на съобщение с романтично или закачливо послание... подарък без повод... романтична вечеря изненада...   Катя Которова, която следва  архитектура във Виена, за това колко е хубаво да  изразяваме и да споделяме любов не само в един от..

обновено на 12.02.19 в 09:11

Пищна сватба с над 350 гости вдига Софи Маринова

С рокля в цвят праскова, попфолк изпълнителката Софи Маринова се омъжи. Вече е г-жа Давидова и стана айтоска снаха. Певицата и възлюбеният ѝ Тодор Давидов – Гринго сключиха граждански брак   в обредна зала "Триадица" в София. Най-интересното обаче предстои, защото през март двойката планира пищно сватбено тържество с над 350 гости, повечето от..

публикувано на 11.02.19 в 11:22