Георги Тошев - сладкодумният пътешественик със свободен дух

| обновено на 24.10.18 в 18:07

Георги Тошев е пътешественик, който е бил на всички континенти. Той споделя, че е имал шанса да посети много места по света, а тепърва трупа емоции и преживявания в интересни места от България.  Журналистът казва, че е благодарен на шанса да му се случат толкова много интересни пътешествия. Преди години  преживял автомобилна катастрофа и се отказал от шофирането, приятелите му твърдели, че това ще е края на безкрайните му пътувания, но той опровергал скептиците и доказал, че може да се пътува и с други превозни средства, дори и с кола на стоп.

"Пътуването е много важен пример как можеш да се откъснеш и да имаш възможност да погледнеш на проблемите и ежедневието си в дадена държава, в дадена ситуация по различен начин. За това казвам на студентите си и на моите близки, че трябва да пътуват. Пътуването ти дава възможност за себепознание, в моя случай то е част от професията ми, но това са важни шансове в живота на всеки. Последно бях в Швеция и имах възможност да летя на последен модел бойни самолети и беше невероятно!"    

още може да чуете в звуковия файл:


Журналистът Георги Тошев е с купища идеи, свободен дух и жажда за нови непокорени хоризонти. Той не се притеснява да бъде където и да е, защото при пътуванията си е осъзнал, че трябва да се приема културата, манталитета и традициите на хората в съответната държава.  Пътуването за него не е просто с цел преместване, а с цел да общува. Може би сте го виждали на снимки редом с Фрида от АББА, Моника Белучи или Браян Мей от група Куин, Ал Пачино, Шарл Азнавур. Той много цени тези свои познанства и създадени приятелства:

"Пътищата, които съм минал ме срещнаха с ХОРА и това е най - ценното, защото път без срещи е загубено време, а пътищата със срещи е безценно! За това казвам, че съм богат човек - не на пари, на имане, а на познанства и спомени! Смея да твърдя, че няма място на света, където да нямам познати, много от които мога да нарека и близки."

още може да чуете в звуковия файл:


На Георги Тошев му предстоят пътувания до края на годината до Великобритания, Йордания  и др. страни. Той споделя, че вече не мечтае за места, които да посети не защото е бил навсякъде, а защото се е научил да бъде отворена система, където го повикат той отива и цитира будистите, които казват "Щастието е липса на очаквания!". Опитва се да живее така, без големи очаквания, за да може да им се посвети!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Футболна съдийка, талант от "Фортисимо" и "Кралица на Бургас 2018" красят моден календар

Станаха ясни още три от имената, които ще бъдат включени в луксозния календар на модна агенция "Интер Моделс - Бургас". Сред тях са: най-красивата футболна съдийка в България, носителка на титлите вицемис България 2016, Кралица на Бургас 2016 и Miss International Bulgaria 2017 - Рени Радева; един от гласовете на "Фортисимо" - обаятелната Ина..

публикувано на 15.11.18 в 14:21

Уникален моден календар събира в общ проект 7 от топ моделите на Бургас

Едно различно модно събитие се очаква да изненада бургаската публика в средата на декември месец тази година. Този път бургазлии няма да избират своята Мис, а ще имат възможност да празнуват рожден ден с всичките модели на единствената модна агенция в града „Интер Моделс Бургас“ . Голямото парти ще се проведе в актуалния клуб „Dеjа vu”,..

публикувано на 14.11.18 в 13:56

Бургазлийката Жанета Камбурова представя България на конкурса Мисис Планет

29 годишната бургазлийка Жанета Камбурова, която тази година се окичи с лента и корона като подгласничка в Мисис Бургас, бе избрана да представя България на международния конкурс Мисис Планет. Стройната блондинка е омъжена от три години и е горда майка на две момчета близнаци. От няколко години развива частен бизнес в сферата на красотата...

публикувано на 05.11.18 в 14:29

Хелоуин с шоу за магиите в науката

За Хелоуин специални събития ще помогнат на децата да разберат повече за магиите в науката. Елена Арнаудова отбелязва, че празникът дава възможност да покажат различни интересни експерименти. Забъркваме научни магии. Експериментите, които правим, много приличат на фокуси. И след всеки експеримент нашите аниматори обясняват по лесно..

публикувано на 31.10.18 в 13:39

Теодора Калчева: "Гримът предпазва лицето през студените месеци"

Обратно на това, което беше модерно до сега - матирани лица и нют,  сега е хит мокрият ефект върху лицето, разказва гримьорът Теодора Калчева. Бургазлийката, която стана популярна в морския град с боди арт моделите си даде някой полезни съвети за студените дни и разкри последните модни тенденции. " Мокрият ефект е все едно току що си излязъл от..

публикувано на 28.10.18 в 15:06

Михаела Стойкова за третата си доброволческа мисия в Уганда

Бургазлийката Михаела Стойкова е млада, красива, дейна, упорита! Умее да сбъдва мечтите си, а те са свързани с желанието да прави добро и да помага. Децата са нейната любов. За бедните, нещастните, болните и нуждаещите се тя организира кампании и работи неуморно в България и Африка. Тя е инициатора на кампанията „Операция Плюшено мече“,..

обновено на 22.10.18 в 18:05

Виолета Начева - творецът, който прави бижута от копринени пашкули, глина и стъкло

Виолета Начева е майстор на красиви бижута, които прави от копринени пашкули, глина и стъкло. Тя се занимава с това от няколко години и вече изцяло се е отдала на тази дейност. Усмихната, експериментираща, твори с ентусиазъм и с настроение. Обича да комбинира цветовете, а желанието и е да постигне хармония. "Копринените пашкули са много интересен..

публикувано на 21.10.18 в 13:58