Георги Тошев - сладкодумният пътешественик със свободен дух

| обновено на 24.10.18 в 18:07

Георги Тошев е пътешественик, който е бил на всички континенти. Той споделя, че е имал шанса да посети много места по света, а тепърва трупа емоции и преживявания в интересни места от България.  Журналистът казва, че е благодарен на шанса да му се случат толкова много интересни пътешествия. Преди години  преживял автомобилна катастрофа и се отказал от шофирането, приятелите му твърдели, че това ще е края на безкрайните му пътувания, но той опровергал скептиците и доказал, че може да се пътува и с други превозни средства, дори и с кола на стоп.

"Пътуването е много важен пример как можеш да се откъснеш и да имаш възможност да погледнеш на проблемите и ежедневието си в дадена държава, в дадена ситуация по различен начин. За това казвам на студентите си и на моите близки, че трябва да пътуват. Пътуването ти дава възможност за себепознание, в моя случай то е част от професията ми, но това са важни шансове в живота на всеки. Последно бях в Швеция и имах възможност да летя на последен модел бойни самолети и беше невероятно!"    

още може да чуете в звуковия файл:


Журналистът Георги Тошев е с купища идеи, свободен дух и жажда за нови непокорени хоризонти. Той не се притеснява да бъде където и да е, защото при пътуванията си е осъзнал, че трябва да се приема културата, манталитета и традициите на хората в съответната държава.  Пътуването за него не е просто с цел преместване, а с цел да общува. Може би сте го виждали на снимки редом с Фрида от АББА, Моника Белучи или Браян Мей от група Куин, Ал Пачино, Шарл Азнавур. Той много цени тези свои познанства и създадени приятелства:

"Пътищата, които съм минал ме срещнаха с ХОРА и това е най - ценното, защото път без срещи е загубено време, а пътищата със срещи е безценно! За това казвам, че съм богат човек - не на пари, на имане, а на познанства и спомени! Смея да твърдя, че няма място на света, където да нямам познати, много от които мога да нарека и близки."

още може да чуете в звуковия файл:


На Георги Тошев му предстоят пътувания до края на годината до Великобритания, Йордания  и др. страни. Той споделя, че вече не мечтае за места, които да посети не защото е бил навсякъде, а защото се е научил да бъде отворена система, където го повикат той отива и цитира будистите, които казват "Щастието е липса на очаквания!". Опитва се да живее така, без големи очаквания, за да може да им се посвети!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Чаровната Мария Диомова отбеляза 20 години от създаването на бранда си с уникално ревю спектакъл

В новата си колекция Мария Диомова не изневерява на стила си и залага на ръчно изработени дантели инкрустирани с мъниста и камъни. Роклите са истинско произведение на изкуството. Изцяло затворени, без нито един виден шев задоволяващи всички изисквания за рокли от котюр. Царствени и впечатляващи, роклите са сякаш изваяни в една съвършена хармония от..

публикувано на 21.01.19 в 13:02

Мери Бойс Бенд празнуват рожден ден с концерт, феновете ще изберат песните

На 9 февруари групата Мери Бойс Бенд ще отбележи с концерт в софийски клуб 24 години от основаването си. Подаръкът, който музикантите ще направят на почитателите си е, че ще изпълнят любимите им песни от репертоара на групата, които те посочат. В момента на фейсбук страницата на Мери Бойс Бенд има допитване по темата. Мери Бойс Бенд..

публикувано на 20.01.19 в 15:44

Николай Табаков - майсторът на лампи

Николай Табаков живее в Дупница, има галерия - ателие в София. Майстор е на лампи и прави уникални творби, като обича да дарява светлина и иска да научи и други хора да го правят. Вече 10 години той се занимава с това и е направил близо 1000 лампи. Те са уникални, всяка е със собствени черти. Прави ги по поръчка и за това не могат да се..

обновено на 20.01.19 в 12:58

Бургас търси новата най-красива омъжена жена за 2019г.

Емблематичния конкурс, превърнал се в традиция Мисис Бургас търси своята нова финалистка. Коя ще е тя ще стане ясно броени дни преди  Благовещение. Припомняме, че носителки на престижната титла през последните три години са Мая Великова, Надя Недялкова и Верджиния Иванова, като последната е и лице на настоящата кампания на конкурса, съобщават..

публикувано на 18.01.19 в 16:54

Мис България и Мисис Бургас дефилират в уникатите на Мария Диомова

Изящната Теодора Мудева, която завоюва приза Мис България 2018г. и най-красивата омъжена жена в Бургас – Вержиния Иванова, ще вземат участие в ревюто-спектакъл по случай 20 години от създаването на Модна къща „ДИОМА“. Двете красиви дами блеснаха с приказните бални рокли на бургаския дизайнер Мария Диомова по време на националните конкурси в..

публикувано на 15.01.19 в 19:30

Петкилограмова рокля с ръчно бродирани камъни е гордостта на Мария Диомова

Забележителната Мария Диомова отбелязва 20 години от създаването на бранда си „ДИОМА“, с уникално ревю в ДТ „Адриана Будевска“. Зрителите ще видят най-новите тенденции при вечерните и абитуриентски рокли. Веднъж докоснали се до произведенията на бургаския дизайнер Мария Диомова, дамите остават без дъх. Всяка рокля с марка „ДИОМА“ е направена..

публикувано на 14.01.19 в 11:53

Йорданка Христова: Морските хора носят по-различен характер

Няколко европейски столици за 2019-та и един Goodbye Tour в САЩ и Канада предстоят за Йорданка Христова. 120 пъти съм обиколила земното кълбо със самолет , отбелязва певицата. Морските хора носят по-различен характер, по- отворени са към света, а по вода може да се стигне до други светове, нямат граници, споделя тя. Бургас-много..

публикувано на 06.01.19 в 14:10