Бургаска модна агенция се подготвя за грандиозен рожден ден през декември

"Интер Моделс Бургас" ще подари на гостите на партито си луксозен моден календар

Единствената модна агенция в града ни "Интер Моделс Бургас" ще отпразнува 8 - я си рожден ден. Ще го направи с голямо парти и прекрасен моден календар. Той ще е подарък  за гостите и в него участват 7 от топ моделите на агенцията. Вече бяха обявени четири от момичетата, които са снимани в него и това са миналогодишната Кралица на Бургас и настояща вице Мис България – Йовита Георгиева, най-красивата футболна съдийка в България, носителка на титлите вицемис България 2016, Кралица на Бургас 2016 и Miss International Bulgaria 2017 - Рени Радева; един от гласовете на "Фортисимо" - обаятелната Ина Мархолева; носителката на титлата "Кралица на Бургас 2018" - Теодора Мудева.

повече може да чуете в звуковия файл:


Ина Мархолева е в модната агенция от 2016 година. Тя е ученичка в 12 клас в Музикалното училище "Проф. Панчо Владигеров", занимава се професионално с пеене от малка и участва в хор "Фортисимо". Признава, че трудно успява да съчетае всички тези неща, но е категорична, че ще продължи да се занимава с пеене и моделство.   

" Снимките за календара продължиха близо 12 часа, но беше много приятно. На снимките аз съм с много различна визия, но няма да издам подробности за да е изненада!" 

повече може да чуете в звуковия файл:


Агенция "Интер Моделс Бургас" е не само първата модна агенция в Бургас, която презентира свой календар, но и първата която издава толкова различен моден календар. Визията на моделите е много нестандартна, екстравагантна и същевременно стилна и леко провокативна, сподели Ваня Кирова:

"Календарът е в тъмни тонове и в началото се притеснявах да не би да се получи потискаш, но като видях крайния резултат мисля, че няма да се натрапи, а напротив ще въздейства още по - силно."

повече може да чуете в звуковия файл:

Рожденият ден на модна агенция "Интер Моделс Бургас" предстои на 19 декември. БНР - Бургас е медиен патньор на събитието!
ВИЖТЕ ОЩЕ

В Оризаре преместиха щъркелово гнездо

Заради планирано строителство  на мултифункционална сграда с обществено предназначение и пенсионерски клуб в с.Оризаре,  се наложи  Община Несебър да премести 30-годишно щъркелово гнездо, което е било разположено върху комина на   старата селска фурна. Видът бял щъркел е защитен от закона за защита на природата и в тази връзка Община Несебър предприе..

публикувано на 22.02.19 в 12:02

32 дами кандидатстват до момента за "Мисис Бургас 2019"

32 са дамите, които до момента са се записали за участие в конкурса „Мисис Бургас 2019“. Сред тях има омъжени жени с много интересни биографии, съобщи Ваня Кирова, лицензиант на конкурса, която  гостува в предаването „Ева в неделя“ на БНР – Бургас: „Имаме начална учителка, фитнес инструкторка, служителка в държавна институция, дами със..

публикувано на 18.02.19 в 15:49

Бургазлия предаде в Историческия музей стара улична табела

Стара табела, демонтирана при обновяването на улица "Лермонтов" в Бургас донесе в Историческия музей на морския град бдителен гражданин. Андрей Кудев забелязал, че старата табела е захвърлена и ще бъде отнесена за старо желязо. За да спаси старината, той я прибрал и почистил, след което я предал на музейните специалисти. За да бъдат съхранени още..

публикувано на 18.02.19 в 11:33

"Мери бойс бенд" с нов сингъл, три семейства участват в създаването на "До края на света"

В началото на февруари с концерт музикантите от Мери бойс бенд отбелязаха 24 - я рожден ден на групата. Ден след това и вокалът на групата Мария Мутафчиева също празнува личния си празник. „Двете събития по случайност съвпаднаха във времето, но пък се получи невероятно“, сподели Мери. Много беше вълнуващо! Когато видиш тези хора, които..

обновено на 17.02.19 в 16:28

Цветан Русев, кукер: Традицията е жива, а българското ще оцелее

Цветан Русев е на 22 години и от 10 години участва в кукерската група „Каваклии“ от кв. Долно Езерово. От неговото семейство 7 души са кукери. Най – малкият е Даниел на 1 год и 3 месеца, който също има своя носия и хлопки и тази година за първи път участва в дружината. Каваклиите имат над 100 годишна история, групата е над 50 души. Ръководител..

публикувано на 17.02.19 в 12:41

Конкурсът „Мисис Бургас“ подпомага финансово танцова формация „Петлите“

Тазгодишното издание на конкурса "Мисис Бургас" ще подкрепи талантливите деца от Танцова формация "Петлите" и спектакъла им "Легендата". Целта е да се съберат необходимите средства за предстоящ международен танцов фестивал, който ще се проведе през месец юни в Италия. Спектакълът "Легендата" на Танцова формация "Петлите" ще се..

публикувано на 17.02.19 в 11:28

Малките романтични жестове

Ще кажете ли и днес „Обичам те“ на важните за Вас хора. Или ще заложите на целувка преди излизане... на съобщение с романтично или закачливо послание... подарък без повод... романтична вечеря изненада...   Катя Которова, която следва  архитектура във Виена, за това колко е хубаво да  изразяваме и да споделяме любов не само в един от..

обновено на 12.02.19 в 09:11