Безплатен курс по предприемачество в Бизнес инкубатор Бургас

Автор:

В бургаския Бизнес инкубатор ще се проведе безплатен курс по предприемачество. Това е прекрасна възможност за предварителна подготовка на всеки, който иска да започне собствен бизнес, но иска да навлезе в това начинание с добър набор от базисни знания. Допустими са всички работещи и безработни, които не са студенти, пенсионери или собственици на фирми. 

Курсът е с продължителност 60 часа. Предвидени са групи за работещи и за безработни, съобразени с графика на хората. Курсът започва на 22 януари, като крайният срок за записване е 18 януари. 

Повече подробности ще откриете тук:

https://www.facebook.com/events/377819776349097/

или на телефон 0879 017 665.

Бизнес инкубатор - Бургас

Гр. Бургас, ул. "Княз Александър Батенберг" № 28

incubatorbs@abv.bg

incubator@business-burgas.com

www.business-burgas.com 


ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 26 МАРТ:

Да се събуждаш сутрин щастлив е най-голямото постижение в живота! За да усетите магията на утрото, какво ще кажете за чаша хубаво кафе, палачинка с ягодово сладко и целувка от любимия човек! Добро утро с БНР – Бургас, ето и акцентите в сутрешната ни програма: -   В рубриката ни „Чуй Европа“ - Новият Европейски парламент ще вземе важни..

публикувано на 26.03.19 в 06:54

Изложба за Аполония в Националната библиотека

Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий” съобщи на официалната си страница http://www.nationallibrary.bg/wp/?p=63584&lang=bg, че е включила в културния си календар за 2019 г. изложбата „Аполония/Созопол – град в спиралата на вечността“ и разпространи покана за нейното откриване. Проявата е добре замислен и професионално разработен културен..

публикувано на 25.03.19 в 17:18

Нова социална инициатива в община Несебър

Сдружението на творците и занаятчиите в Несебър, с подкрепата на кмета на общината Николай Димитров, даде старт на нова социална инициатива. Тя е насочена към детските градини и цели набиране на подходящи играчки и занимателни пособия. С тях ще бъде попълнен и разнообразен фондът на образователните заведения за най- малките.  В рамките на три дни –от 21..

публикувано на 25.03.19 в 16:38

Кулинарно изложение с ястия по тракийски рецепти се проведе в Бургас

Кулинарно изложение на традиционни тракийски гозби и съвременни вкусотии се проведе днес в Културен център „Морско казино“. Той се организира от тракийското дружество „Екзарх Антим Първи“ по повод Денят на Тракия – 26 март. В него се включиха 54 участнички от клубовете към организацията. Млечник, катина баница, кешкек и много други..

публикувано на 25.03.19 в 15:57

Доброволци стартираха обучението си за Бургас Рециклира 2019

Започна подготовката на доброволците за Бургас Рециклира 2019. Близо 60 са желаещите да влязат в 10 училища, за да научат над 1 000 първокласника какво представляват отпадъците, защо за опасни и как да ги рециклират. Инициативата се провежда за шеста поредна година. По-голямата част от желаещите да се включат в кампанията са ученици в..

публикувано на 25.03.19 в 15:18

"Булевард Демокрация" на 25-ти март

Темата ни днес - връщането на майката на работа - какви пречки срещат родителите, как ги преодоляват и какво е необходимо, за да е по-лесен този процес. Мненията след минути в предаването. Бургаската регионална библиотека получи международна награда за иновации. За какво точно е признанието ще ви разкажем в последния час на предаването. Вече..

публикувано на 25.03.19 в 14:23

„Мини Академия за родители“ отново гостува в Бургас

И тази година бургазлии могат да се срещнат с някои от най-добрите специалисти в областите детско здраве, образование и възпитание. Това ще се случи на 6 април в експо център "Флора", от 10:00 до 15:00 часа. Пълна информация за събитието ще намерите в сайта:  www.parentacademy.bg .  " С появата на двете чертички, всички бързо разбираме, че..

публикувано на 25.03.19 в 12:54