Тихомир Янакиев: Очакваме повече информация за обвиненията срещу Рейзи

Очакваме повече информация от прокуратурата относно повдигнатите обвинения на Панайот Рейзи. Това коментира за БНР – Бургас общинският съветник от БСП в Созопол Тихомир Янакиев. Той не се ангажира с оценка дали се е очаквало Рейзи да бъде разследван за присвояване на общински средства:

„Някой трябва да излезе официално и да каже какви са доказателствата, за какво става въпрос. Дали на базата на събраните доказателства трябва да се иска отстраняването на кмета, защото, ако той е в позицията си на изпълняващ длъжността си кмет, няма да влияе на разследването по някакъв начин… Тези, всичките неща, са неизвестни, ние не знаем. Честно да ви кажа, аз не съм чел и не съм видял съобщение от прокуратурата, което да казва това нещо. Прокуратурата е органът, който трябва да взима тези решения“

Вярвам в съдебната система и е време да се докаже, че си вършат работата, коментира Тихомир Янакиев.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Антон Коджабашев: Инициираме подписка за референдум

Политическа партия АБВ  инициира  подписка за референдум.  В него българските граждани ще бъдат попитани "Съгласни ли са  страната да бъде територия без ядрено оръжие и военните съоръжения на територията й да са само отбранителни", съобщи Антон Коджабашев: "Това, което виждаме тук е една агресия от страна на САЩ, за разположение на военна техника,..

публикувано на 19.03.19 в 12:58

Стойко Танков: Елена Йончева е безспорната номинация на БСП в Бургаска област

В Бургаска област няма разногласия относно номинацията на Елена Йончева за водач на листатат на БСП за предстоящите евроизбори. Това каза лидерът на партията Стойко Танков. Четири  от 13-те общински организации са се обявили против кандидатурата на Сергей Станишев дори за евродепутат.  Елена Йончева е безспорната номинация на БСП в Бургаска..

обновено на 18.03.19 в 17:33

Двадесет и двама делегати от Бургаска област ще участват на редовния Конгрес на ВМРО

Двадесет и двама делегати от Бургаска област ще участват в работата на редовния Конгрес на ПП ВМРО – Българско национално движение, който ще се проведе на 23 март 2019 г. в София. На проведената в Бургас общинска конференция, освен избора на делегати, бяха направени предложения и за избирането на представители от Бургас в ръководните и..

публикувано на 17.03.19 в 16:17

БСП определи номинациите за Евроизборите

Делегатите на 21-вата общинска конференция на БСП – Бургас гласуваха за номинациите  на общо 50 кандидати за евродепутати, които да влязат в листата на БСП. Шестима от тях са от бургаската партийна организация – народният представител Николай Тишев, Христо Панайотов, общинският съветник Радослав Петков, Атанас Зафиров – член на ИБ на НС на БСП,..

публикувано на 10.03.19 в 15:43

В Сливен учредиха нова политическа партия „Европейска народна партия – България“

„Европейска народна партия – България“ бе учредена в Сливен днес. За председател на партията учредителното събрание избра Пламен Александров, а за негов заместник бе издигнат Димитър Петров. Предстои съдебна регистрация на новоучредената политическа структура.  Председателят на партията Пламен Александров коментира, че въпреки дясната..

публикувано на 10.03.19 в 10:38

В Сливен учредяват Европейска народна партия - България

В Сливен предстои да бъде учредена Европейска народна партия - България. Началото на учредителното събрание е предвидено за 13.00 часа в залата на читалище „Зора”. Очаква се да бъде приет устав и да бъде избрано ръководство на организацията. Партията прави заявка да работи в защита на онеправданите и бедните без оглед на тяхната етническа и..

публикувано на 09.03.19 в 08:27

"Визия за Бургас" с решение за транспортния хаос в града

Третият модул от „Визия за Бургас“, свързан с устойчивата транспортна схема, представи общинското ръководство на БСП. Според лидера Живко Господинов община Бургас създава организирани задръствания.  За всяка една община транспортната схема е приоритет, но в Бургас не е така, каза Живко Господинов – общински председател на БСП в Бургас...

публикувано на 07.03.19 в 16:55