"Мисис Бургас 2019" Мариана Атертон, подгласничката й Юлиана Стоянова и „Мисис Бургас Милениум“ Ирена Бадалова гостуваха на БНР - Бургас

39-годишната дама, родена в Бургас, но живееща и работеща в Германия Мариана Атертон е „Мисис Бургас 2019“. Тя е дипломиран бакалавър по приложна математика в Софийския университет „Климент Охридски“, завършила е и магистратура в елитния Технически немски университет в Мюнхен с отличие. Стипендиант е на „Баварската елитна академия“, в която след завършването си е избрана за председател на дружеството за Алумни. Благодарение на бизнеса си успява да съчетава своята страст към екзотичните дестинации, водните спортове и приключенията. Майка е на дъщеря.

В предаването на БНР – Бургас „Ева в неделя“ гостуваха Мариана Атертон е „Мисис Бургас 2019“, подгласничката Юлиана Стоянова и Ирена Бадалова, носител на титлата „Мисис Бургас Милениум“.

В откровения за конкурса може да ги чуете тук:

Подгласнички на победителката станаха 34-годишата Милослава Костенска,която е била мениджър в голяма компания от модния бранш,и 40-годишната Юлиана Стоянова, която е майка на 5-годишни тризнаци.

Тази година беше връчена още една титла – „Мисис Бургас Милениум“. С нея бе отличена Ирена Бадалова от Приморско. 55-годишната бизнесдама по професия е строителен инженер – конструктор, с втора специалност макроикономика. Развива собствен бизнес в сферата на хотелиерството. Хобито ѝ е водолазното дело. Практикува подводен риболов, капитан на лодка е и обича да скача с парашут.

За себе си трите дами разказват тук:

Лице на публиката стана 38-годишната Вероника Петкова, която взе най-много гласове в онлайн вота. Чаровната блондинка е икономист по образование, майка на 3-годишна дъщеря.

12 бяха участничките в конкурса тази година, в него се включиха и 50-годишната застрахователка Боряна Тодорова, 27-годишната Десислава Георгиева – инженер-химик, 48-годишната украинка Елена Дросева – шесткратна шампионка по художествена гимнастика, 29-годишната студентка Ирен Пъздеркова, 45-годишната Марина Димова – служител в държавна институция, 40-годишната военнослужеща Мария Стоева, както и 35-годишната Яница Куманова – учителка в бургаското ОУ „Братя Миладинови“.

За мотивацията си да се включат в конкурса трите отличени дами може да чуете тук:

Тазгодишното издание на конкурса „Мисис Бургас“ се обедини и около благородната кауза – да помогне на танцова формация „Петлите“. В инициативата имаха възможност да се включат всички гости, сред които бяха бизнесмени, политици, общественици.


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Нови придобивки за кучетата в община Несебър

Община Несебър извършва поетапно поставяне на специални кошчета за кучешки екскременти.  Към момента са закупени 50 броя, които се монтират на ключови места в новата и старата част на Несебър, жк „Черно море”, Свети Влас и Обзор. До края на месец юли ще бъдат разположени още 50 броя . В Несебър и Обзор са поставени и 2 броя вендинг машини..

публикувано на 24.06.19 в 12:22

С бране на билки и мълчана вода посрещаме Еньовден

С ритуал по бране на билки в община Малко Търново ще отбележат Еньовден. Той ще започне днес и ще продължи утре сутринта. За поредна година общината и читалище "Просвета", организират брането на билки. То ще премине в местността "Чадъра" край с. Стоилово. В 17 часа ще започне наливането на вода в пълно мълчание. По-късно ще започне събирането на..

публикувано на 23.06.19 в 13:53

Келтски игри и масажи на „Акве Калиде“ през уикенда

Келтски празници ще има събота и неделя на “Акве Калиде“ край Бургас. Програмата започва с представяне на келтската култура. Публиката ще има възможност да се включи в традиционни шотландска, ирландски и британски игри с имена като "Мързелива пръчка", "Обръщане на дърво", "Царевична дупка" и др. Келтската работилница ще провокира..

публикувано на 21.06.19 в 13:14

Гладиаторски битки от днес на „Кабиле“

В Националния  археологически резерват "Кабиле" днес започва  Осмият годишен "Панаир на туристическите забавления и анимации". В три поредни дни  тук са предвидени  уникални атракции. Под надслов „Влез в историята“  те са част от програмата за празника на града. Най-раннобудните посетители имаха възможност да наблюдават танца на жриците,..

публикувано на 21.06.19 в 09:14

Зрелищни исторически възстановки в античния град "Кабиле" в петък

Античният град „Кабиле“ край Ямбол отново ще бъде арена на зрелищни исторически възстановки, привличащи хиляди посетители. От утре 21 юни, в три поредни дни археологическият резерват предлага уникални атракции, с които посетителите се пренасят в отминали времена, опознават бита, вярванията, бойните практики, модата, музиката, изобщо разнообразни..

публикувано на 20.06.19 в 15:45

Десет са претендентките за "Кралица на Бургас"

Общо 10 красиви млади дами влизат в надпревара за короната в конкурса „Кралица на Бургас“. Те са на възраст между 16 и 20 години, имат перфектни мерки и всяка от тях е убедена, че е достойна за титлата. Сред кандидатките тази година са чаровна блондинка от Математическата гимназия и студентка по журналистика. Всяка година конкурсът събира млади,..

публикувано на 20.06.19 в 11:49

Ден на отворените врати в детска ясла в Сливен

Детска ясла № 3 в Сливен организира макар и само за един час  Ден на отворени врати за бъдещи родители на 25 и 28 юни от 10:00 до 11:00 часа. В рамките на инициативата те ще се запознаят с режима, условията и атмосферата в детското заведение. Достъп ще имат само предварително записали се родители на тел. 0879599242 / 044 622 318. В посочените дни,..

публикувано на 19.06.19 в 14:30