"Булевард Демокрация" - на 15 април

Снимка: БГНЕС

Това, което БСП сами могат да си направят, ГЕРБ десетилетия да се опитват – няма да успеят. Тъкмо малко поутихнат страстите в столетницата и стане драма отново. В последните години тя е свързана основно със Станишев. Умилително би било, баш – началникът ти да не попадне в листата. Това е все едно листа за парламентарни избори на ГЕРБ, ама без Борисов. В интерес на истината, ако ГЕРБ приберяха Станишев в своята, щяха да изиграят нечувано добър политически ход. Бедни ми, Станишев, защо не си остана на мотора…

Без да имаме подобни терзания, започва следобедната ни среща на ефирен адрес „Булевард Демокрация“. До 18 ч. – с мен, Мариян Иванов.

Ето и акцентите днес:

-  В темата ни днес – кой ще отнесе санкцията за затрупаните с инертни материали скали в Черноморец

-  Агенцията по храните от днес започна масирани проверки за агнешко и яйца. Какво ще следи?

-  В коментара ни днес – вълненията в БСП през погледа на граждани и политици

-  Във времето за спорт - от днес започва подготовката на европейския шампион по вдигане на тежести Божидар Андреев за Световното първенство през септември

-  Защо бяха изсечени вековни дървета в Малко Търново и кой ще понесе отговорност?

-  Как в морски Китен започна сериозна регистрация на външни за градчето хора?

-  В рубриката „Точка ком“ – анонс за състезанието по робитика в Бургас и кой подготвя учениците?

-  Също днес – кой спечели подарък от БНР – Бургас от традиционната ни анкета?

-  Телефонът за връзка с нас е 82 59 95, с код 056, можете да се свържете с нас и чрез Фейсбук, Инстаграм и Туитър


ВИЖТЕ ОЩЕ

Созополските рибари отхвърлиха проекта за реконструкция на пристанището

След бурни дебати созополските рибари отхвърлиха проекта за реконструкция на порта. Това стана с гласуване на събрание в залата на читалището тази вечер. Над 100 души декларираха желанието си в подписка, която ще продължи в града. Рибарите искат ремонт, но без поставянето на понтони.   "Ще се борим да направим проект, който да е удобен и приемлив за..

публикувано на 18.11.19 в 18:20
Снимката е илюстративна

Паркинг със 17 места може да се реализира по ул. "Цар Симеон 1"

Паркинг с около 17 места може да се реализира в края на ул. "Цар Симеон 1", преди пресечеката със "Сан Стефано". Общината има изготвен предварителен проект, поясни главният архитект Веселина Илиева. Паркингът не би попречил на пешеходната зона, поясни тя: "С проекта за реконструкция на изпълнения вече участък до ул. "Иван Богоров", е..

публикувано на 18.11.19 в 16:21
Снимка: Архив

Акция по залесяване ще се проведе около село Изворище в събота

Доброволческа акция по залесяване организират от Сдружението „Зелена Странджа“ и "Гората.бг". Тя ще се проведе на 23 ноември в района на бургаското село Изворище. Преди две години там изгоряха над 4000 дка гора , обясни Владимир Димитров от „Зелена Странджа“.  „В събота ще се съберем около 10.00 ч. на центъра на село Изворище. От там ще тръгнем..

публикувано на 18.11.19 в 16:20

Да се изгради ли многоетажен паркинг в к-с "Братя Миладинови"?

Община Бургас предлага изграждането на многоетажен паркинг на терен в к-с "Братя Миладинови", на бул. "Демокрация". Той не  се намира в непосредствена близост до жилищни сгради. Става въпрос за неизползваема от години площадка пред сграда на Медицинския колеж. Според предварителните проучвания, там може да бъде построен многоетажен паркинг за..

публикувано на 18.11.19 в 14:50

Булевард Демокрация на 18 ноември

Доставят безплатните противогрипни ваксини за пенсионерите в кабинетите на личните лекари. 7 хиляди дози са предвидени за трите области Бургас, Ямбол и Сливен. Любима Бургазлиева от Регионалния фармацевтичен съюз с  подробности за кампанията, която се провежда за първа година. Синдикатите подготвят обща национална протестна демонстрация за..

публикувано на 18.11.19 в 14:49

Три дни без вода в Бургас, Несебър, Поморие, Айтос, Карнобат и Руен

Населените места, които са водоснабдени от система „Камчия” ще останат без вода за почти три дни. Това се налага поради есенно - зимната профилактика на съоръженията на „Камчия”, информират от  ВиК Бургас. В Бургас и общините, които се намират в северната част на областта (Айтос, Карнобат, Несебър, Камено, Сунгурларе и Руен), водата ще бъде спряна от..

публикувано на 18.11.19 в 13:53

Общината обособи нова зона за игра в к-с "Зорница"

Общината изгради нови детска площадка  между блоковете с номера 11 и 13 в к-с "Зорница". Тази нова зона в "Зорница" е изградена върху бетонова основа. Тя е по-трайна от асфалта и върху нея лесно могат да се добавят нови модули. На площадката вече има люлки и пързалка, от вчера там са новите игри върху настилката. Но има и достатъчно място децата да..

публикувано на 18.11.19 в 11:19