Коджабашев влиза в битката на евроизборите

Антон Коджабашев (вляво)
Снимка: БНР - Бургас

Бургаският общински съветник Антон Коджабашев влезе в листата на „Коалиция за България“ за предстоящите евроизбори. Водач в нея е икономистът проф. Боян Дуранкев. Предстои от АБВ и техните партньори да представят подробно своята бъдеща политика, а пред журналисти, Коджабашев акцентира:

„Основното, което искаме да направим – срещи с младите хора  . Основно – със спортисти от моя страна. Виждаме всички, че се изграждат страшно много съоръжения за спорт, а спортни успехи няма никакви на територията на Бургас, когато редим десетката на спортистите за годината“

Антон Коджабашев е неколкократен световен и европейски шампион по вдигане на тежести. Общинският председател на АБВ Георги Сталев посочи, че коалицията им ще е изненадата на тези евроизбори и очакват да спечелят едно място в бъдещия парламент.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Адвокат Теодор Шейков е кандидатът на " Ние, гражданите" за кмет на Бургас

4  партии и една коалиционна структура се обединяват в коалиция за местния вот "Ние, гражданите." В нея влизат ДРП Българската пролет, БЗНС, РДП, Земеделски съюз „Ал. Стамболийски.Част от основните личности са  общинските съветници, които в настоящия общински съвет са под името "Заедно за Бургас". Водач на листата е Бенчо Бенчев, кандидат за кмет е..

обновено на 20.09.19 в 15:40

Коалицията „Демократична България“ издигна адвокат Иво Баев като кандидат за кмет

Коалицията „Демократична България“ издигна като кандидат за кмет на Бургас известния адвокат Иво Баев, който е син и именития бургаски художник Георги Баев.  Пред нерешения дълги години проблем с „жабарника“в центъра на града, на площад „Тройката“, днес той представи листата за общински съветници на коалицията и направи обръщение към бургазлии...

публикувано на 20.09.19 в 11:54

Административни директори да отговарят за Стария Несебър и за Слънчев бряг, предлага Атанас Терзиев

Към община Несебър да се обособят нови позиции за административни директори, които пряко да отговарят за Стария град и за Слънчев бряг. Това предлага за оптимизиране на работата в администрацията и за облекчение на гражданите, кандидатът за кмет на Несебър и настоящ общински съветник - Атанас Терзиев. Идеята е административните директори да бъдат с..

публикувано на 19.09.19 в 17:32

Поне трима души атакуват кметския пост в Царево

Поне трима ще са кандидатите за кметския пост в Царево. ГЕРБ издигат за трети мандат настоящият градоначалник Георги Лапчев, БСП – досегашният общинският съветник Живко Жеков, а от „Гергьовден“ ще се бори Емил Пейчев. Още преди месеци Георги Лапчев беше заявил новия си мандат. Един управленски цикъл не завършва с края му, затова ще..

публикувано на 19.09.19 в 17:28

ГЕРБ, БСП и ВМРО регистрираха кандидатите си за изборите в Малко Търново

Илиян Янчев официално е регистриран в ОИК – Малко Търново като кандидат за кмет, издигнат от партия „ГЕРБ“. Регистрирана е и листа за общински съветници, в която Янчев не е включен, водач е Иван Янгьозов. Пламен Градев е номинацията за кмет на с. Звездец БСП регистрираха техният кандидат за общината – Георги Бъклев. Той е на второ място в..

публикувано на 19.09.19 в 12:37

Ивайло Дражев се кандидатира за кмет официално

Ивайло Дражев официално се кандидатира за кмет на Бургас. Известният от близкото минало политик влиза в местния вот с регистрацията на партия „Свобода“. Дражев обяви номинацията си още в началото на август и обяви, че ще води и листата с кандидати за съветници.

публикувано на 19.09.19 в 12:32

Живко Жеков е кандидатът на БСП за кмет на Царево

Между Кирил Елефтеров и Яни Янев трябваше да избират социалистите кандидат за кмет на Царево снощи. И двамата са си направили самоотвод, съобщи Яни Янев за БНР Бургас. Той е и лидер на общинската структура в морския град. Обединихме се около Живко Жеков: Разпознаваема личност е Живко Жеков, с три мандата общински съветник зад гърба си. Политически..

публикувано на 19.09.19 в 09:19