Кирил Добрев в Бургас: В тези избори с нас са всички, които искат промяна на статуквото

Автор:

„В тези избори с нас са всички, които искат промяна на статуквото. Единствената партия, която може да промени ситуацията, е БСП. Факт е, че ГЕРБ си отиват. Те стават токсични в своите действия“.  Това заяви зам.-председателят на БСП  Кирил Добрев  на разширено заседание на  Областния съвет на БСП - Бургас. По думите му, скандалите, които ескалираха в последно време, доведоха до спад на доверието в ГЕРБ.

„Промяната ще започне от изборите за Европейски парламент. Искаме честен вот“, подчерта Добрев.

По време на заседанието бе обсъдена политическата обстановка в региона. Председателите на всички 13 общински организации на БСП от областта изнесоха доклад за извършената работа до момента, коментираха и подготовката за предстоящите евроизбори. Те изразиха и готовност за насрочването и провеждането на срещи с кандидатите за евродепутати от листата на левицата.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Германов: ГЕРБ ще решат дали ме издигнат за нов мандат, аз имам още работа за вършене

Има още работа, която бих свършил като кмет на Приморско. Така отговори на въпрос на БНР – Бургас дали ще се кандидатира за нов мандат настоящият градоначалник Димитър Германов. Дали ще бъда издигнат, ще реши партия ГЕРБ, поясни той: „Аз съм член на партия ГЕРБ и в този смисъл номинацията я издига партията. По отношение на моето..

публикувано на 18.06.19 в 13:16

Бургаските социалисти с призив Корнелия Нинова да оттегли оставката си

30 социалисти от бургаска област участват в конгреса на БСП днес. Един от основните му акценти ще бъде кой ще оглави партията. Бургаският депутат Николай Тишев гостува в предаването "Ден до пладне" ден преди бургаската група да отпътува за София.850 се очакват да бъдат делагите на форума. Аз се надявам, да не бъде чак толкова драматичен този конгрес,..

обновено на 16.06.19 в 12:14

Румен Петков в Шарково: Ще настояваме за промени в ЕП да не се допуска избиването на здрави животни

Председателят на ПП АБВ Румен Петков, д-р Камелия Стаматова, ветеринарен лекар от Тракийския университет, проф. Михни Люцканов, също ветеринарен медик, се срещнаха със селскостопански производители от ямболското село Шарково. Там  преди година бяха евтаназирани домашни животни заради заплаха от шап. Животновъдите, които организираха серия от протести,..

публикувано на 05.06.19 в 16:40

Бойко Борисов направи „стрес тест“ на кметове в Сливенска област

Стрес тест за кметовете, така премиерът Бойко Борисов нарече обиколката си в Сливенска област днес. Той се срещна с кметовете на Нова Загора, Сливен и Котел, и посети обекти финансирани с държавни и европейски средства. Министър-председателя бе придружаван от министрите на образованието Красимир  Вълчев, финансите – Владислав Горанов и..

публикувано на 03.06.19 в 07:42
Стефка Стоева

Стефка Стоева: Необходима е постоянна изборна администрация

Необходима е постоянна изборна администрация, каза в интервю за БНР председателят на ЦИК Стефка Стоева.  Тя обаче направи уговорката, че първо е необходим сериозен и задълбочен анализ на изборите и в момента е рано да се правят заключения за необходими промени в изборното законодателство. Според нея квадратчето „Не подкрепям никого“ вече няма..

публикувано на 02.06.19 в 14:29

Христо Симеонов:Имам много предложения, които касаят бъдещи избори

Христо Симеонов, който бе независим кандидат за Европейския парламент, е доволен от постигнатия резултат. Близо 4 хиляди души от страната и чужбина му гласуваха доверие. За мен това бе изключителен опит, да навляза в средата на политиката и със своите идеи да предизвикам интерес към себе си и към моята позитивна кампания, каза той в предаването " Ден до..

обновено на 01.06.19 в 14:49
Християн Митев

Парламентът отхвърли президентското вето върху Закона за държавната собственост

В първия си работен ден след изборната ваканция парламентът отхвърли президентското вето върху Закона за държавната собственост. Депутатът от " Обединени патриоти" Христиан Митев коментира ветото на държавния глава. Според него то съдържа правен нонсенс: „За съжаление, ние сме свидетели, че от страна на президентската институция като..

публикувано на 29.05.19 в 12:49