Един от слушателите на БНР Бургас си спечели стрес топка

Автор:

В ефира на БНР Бургас изтеглихме поредния наш слушател, който си спечели подарък от нас. Това е Георги Ингилизов. Той  отговори на анкетата ни във Фейсбук. Преди седмица ви попитахме: Ще ви липсва ли „Шоуто на Слави“? 74% смятат, че предаването е било легенда. Останалите 26% заявяват, че няма да им липсва и се учудват, че още се излъчва.

От днес до следващия понеделник (20 май) можете да отговаряте и в новата ни анкета. Тя е провокирана от кампанията на Българското национално радио срещу разпространението и употребата на дрога #ИзбериЖивота. Затова и в седмичната ни анкета ви питаме:

❓Заплашени ли са децата ни от новата синтетична дрога❓

Гласувайте, харесайте страницата ни и споделете анкетата на стената си, за да спечелите и вие нашите подаръци.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Спечели и днес билети за Burgas Jam 2019

И днес (22.07) БНР Бургас дава възможност на двама свои слушатели да спечелят покани за китарния фестивал Burgas Jam 2019.  Отговорете на  въпроса във фейсбук страницата ни : Кой световно известен испански китарист ще вземе участие в китарения фест Burgas Jam? Всеки, който е тагнал  свой приятел в коментарите , харесал е страницата на..

публикувано на 22.07.19 в 08:00

Ето кой спечели покана за Burgas Jam на 19 юли

БНР Бургас дава всеки ден възможност на двама свои слушатели да спечелят покани за китарния фестивал Burgas Jam 2019 . В петък (19 юли) те трябваше да отговарят на  въпроса във фейсбук страницата ни : Къде в Бургас ще се проведе единственият у нас китарен фест Burgas Jam? Той ще бъде и тази година в пространството на Морска..

публикувано на 19.07.19 в 17:09

Ето кой спечели покана за Burgas Jam на 18 юли

БНР Бургас дава всеки ден възможност на двама свои слушатели да спечелят покани за китарния фестивал Burgas Jam 2019 . В четвъртък (18 юли) те трябваше да отговарят на  въпроса във фейсбук страницата ни : Кой световно известен испански китарист ще вземе участие в Burgas Jam? Това е Луис Гало, който ще проведе и майсторски клас на..

публикувано на 19.07.19 в 10:20

Ето кой спечели покана за Burgas Jam на 17 юли

БНР Бургас дава всеки ден възможност на двама свои слушатели да спечелят покани за китарния фестивал Burgas Jam 2019 . В сряда (17 юли) те трябваше да отговарят на  въпроса във фейсбук страницата ни : Коя е единствената българска рок група, носител на "Грами", която ще участва в Burgas Jam? Това са легендарните ФСБ. Всеки, който е..

обновено на 19.07.19 в 10:10

Спечели и днес билети за Burgas Jam 2019

И днес (18.07) БНР Бургас дава възможност на двама свои слушатели да спечелят покани за китарния фестивал Burgas Jam 2019.  Отговорете на  въпроса във фейсбук страницата ни : Кой световно известен испански китарист ще вземе участие в китарения фест Burgas Jam? Всеки, който е тагнал  свой приятел в коментарите , харесал е страницата на..

публикувано на 18.07.19 в 11:44

Спечели билет за Burgas Jam 2019 още днес

И днес БНР Бургас дава възможност на двама свои слушатели да спечелят покани за китарния фестивал  Burgas Jam 2019.  Отговорете на въпроса във фейсбук страницата ни : Коя е единствената българска рок група, носител на "Грами", която ще участва в Burgas Jam? Всеки, който е тагнал  свой приятел в коментарите , харесал е страницата на..

публикувано на 17.07.19 в 08:27

Ето кой спечели днешната покана за Burgas Jam 2019

БНР Бургас дава всеки ден възможност на двама свои слушатели да спечелят покани за китарния фестивал Burgas Jam 2019 .  Днес те трябваше да отговарят на въпроса: Кое поред издание на китарния фестивал предстои на 27 юли? Отговорът, разбира се е, че се провежда за трети път.  Всеки, който е тагнал   свой приятел в коментарите , харесал..

публикувано на 16.07.19 в 17:00