Приключи издирването на 16-годишната Патрисия, прибра се у дома

16-годишното момиче от "Меден рудник", което бе обявено за издирване от бургаската полиция, се е върнало у дома. Това потвърди нейната майка и директорът на помощното училище, където е ученичка.

Припомняме, че Патрисия бе напуснала дома си около 20.00 часа снощи и не се бе прибрала. Разтревожените родители подадоха сигнал до полицията. 

ВИЖТЕ ОЩЕ

Съдебни процедури бавят пътния обход на Поморие

Заради съдебни процедури пътният обход на Поморие няма да е готов до началото на лятото, съобщи  кметът на града Иван Алексиев. Отсечката е с дължина шест километра, а стойността на проекта е 21 милиона лева, допълни Алексиев. Той описа значението на пътната отсечка за цялата област Бургас, в която има много големи парични постъпления от..

публикувано на 19.05.19 в 16:31

Николай Пенев остава в ареста заради запалените валяци

 Бургаският апелативен съд потвърди  решение на Окръжния съд  и остави в ареста Николай Пенев. Той  е обвинен  за палежа на  два валяка. Нанесените щети заради инцидента на бул. „Захари Стоянов“ са  409  500 лева.  Съдиите прецениха от събраните до момента доказателства , че има  вероятност Пенев да е извършил престъплението, за което е обвинен. В тази..

публикувано на 17.05.19 в 14:10

Бургаският съд ще реши дали да остане в ареста издирвана от Интерпол рускиня

 Окръжният съд в Бургас ще гледа искане от административния ръководител на Окръжна прокуратура в Бургас за вземане на мярка „Временно задържане“ спрямо руска гражданка. Тя е  била задържана във връзка с обявяването й за международно издирване от Интерпол, с цел арест и екстрадиция в Руската Федерация, за осъществени три престъпления измама в особено..

публикувано на 17.05.19 в 12:23

Обвиненият в подпалването на строителна техника обжалва "постоянния арест"

Обвиненият в палежа на строителна техника в "Меден рудник" обжалва наложената му мярка "постоянен арест". Той бе задържан за опожаряването на два валяка, които са собственост на частна фирма, извършваща ремонта по бул. "Захари Стоянов".  Машините са напълно изгорели и е имало опасност пожарът да се разпростре и върху останалата строителна техника...

публикувано на 17.05.19 в 09:54

Представиха експертизи във връзка с взривовете край Петолъчката

В Ямболския районен съд за пореден път се гледа делото за взривовете в базата за утилизация край пътен възел Петолъчката. При експлозията на 5 юни 2012 година загинаха трима работници и бяха нанесени щети за над 60 млн. лева. Експертиза за условията на работа в базата  за  унищожаване на боеприпасите беше представена днес  пред съда. Според..

публикувано на 16.05.19 в 16:39
Изабела Степанян и Свилен Киров

Изабела Степанян, която от 23 години е заключена на „терминала“ на летище България

23 годишна жена, родена в Бургас и завършила образованието си тук, не съществува за държавата. Изабела Степанян е дете на арменци, дошли в морския град през 1994 г. и до ден днешен не може да си извади документи за самоличност. Изабела е завършила образованието си в Бургас, но не може да го докаже, защото не може да получи..

публикувано на 16.05.19 в 14:01

Издирват 16-годишно момиче от "Меден рудник"

ОД на МВР Бургас обявява за издирване 16-годишната Патрисия Благоева Матеева от бургаския комплекс "Меден рудник". Малко след 20.00 ч. момичето е излязла от дома си и не се е прибрала.  От полицията призовават гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на Патрисия Матеева да съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото..

публикувано на 16.05.19 в 12:46