Затворен за движение е пътят Айтос -Ябълчево

Пътната отсечка между Айтос и с. Ябълчево / в района на Айтоския проход/  е  изцяло затворена за движение на пътни превозни средства, поради извършване на дейности по изтеглянето на аварирал в канавката товарен автомобил. Той е  превозвал 25 тона арматурно желязо. Проходът ще остане затворен до приключване на дейностите. Призовават се  водачите по възможност да отложат пътуванията си или да ги съобразят с въведената временна организация на движението, съобщиха от бургаската полиция.

ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 20 ЮНИ:

Правете това, в което вярвате и вярвайте в това, което правите. Всичко останало е загуба на време и енергия. Добро утро с БНР – Бургас! Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч: - 20 организации, обединени в гражданска група "Бетономорие" настояват президентът да наложи вето върху промените в закона за Черноморското крайбрежие. Според..

публикувано на 20.06.19 в 06:47

Ще има ли многоетажни паркинги в Бургас?

Ще има ли многоетажни паркинги в Бургас, които да решат проблема с увеличаващия се брой автомобили? Общината набеляза пет възможни локации за изграждането на съоръженията, които да осигурят над 1000 паркоместа. И стартира допитване до бургазлии след като последва бурна реакция на недоволство от страна на живеещи в някои от районите...

публикувано на 19.06.19 в 18:19

Станислав Добрев: Нямам нищо общо с промяната на уличната регулация във „Василико“

По повод статия на БНР – Бургас „Общинските съветници в Царево - в дебат за улица, вкарана в частен имот “, с нас се свърза цитираният в нея общиски съветник Станислав Добрев, който пожела да внесе яснота по документа, който е издал и по този, който е гласуван на сесия в Царево. Публикуваме неговата позиция без редакторска намеса:..

публикувано на 19.06.19 в 16:07

Подготвят се нови стандарти за административно обслужване

Нови, задължителни стандарти за качествено административно обслужване на гражданите и бизнеса се разработват в рамките на проект с европейско финансиране. Те включват местоположение на звеното за административно обслужване, осигуряване на паркинг за достъп, система за управление на чакащи клиенти, задължителен брой на гишетата, дистанционно обслужване..

публикувано на 19.06.19 в 15:37

Булевард Демокрация на 19 юни

16 къщи за гости са на вниманието на проверяващите. Започна се от селата Факия и Кошарица. Стопаните са местни хора и зимата посрещат гости, но и сега прохладата им води семейства, млади хора и деца. Регионалният офис на Фонда разглежда бизнесплановете,  касовите бележки, фактури, регистри за посетителите. Ще ви предложим репортаж от първата..

публикувано на 19.06.19 в 14:33
Народно събрание

Забраниха шума следобед и нощно време

Народното събрание окончателно забрани във времето между 14.00 и 16.00 часа през деня и между 23.00 часа вечерта и 8.00 часа сутринта в близост до жилищни сгради да се прави озвучаване на открито и да се извършат шумни дейности, включително строителни. Глобите достигат до 12 000 лева. Текстовете, инициирани от вицепремиера – тогава Валери Симеонов,..

публикувано на 19.06.19 в 13:41

Нови четири паркинга по ул. „Дебелт“ в к-с „Възраждане“

Община Бургас ще обособи четири безплатни зони за паркиране по ул. "Дебелт" в к-с "Възраждане". Те ще са разположени върху нейни собствени неблагоустроени и денивелирани терени, които и днес се използват нерегламентирано за същото. На четирите локации ще бъдат изградени асфалтови подходи, които да водят към зони, където да се паркира върху бетонови..

публикувано на 19.06.19 в 11:57