22 златни медала за Полицейски Карате и Джу Джицу Клуб Бургас

Автор:

22 златни, девет сребърни и осем бронзови медала завоюва Централния Полицейски Карате и Джу Джицу Клуб Бургас на приключилото преди дни в Ловеч Отворено Държавно първенство по Джи Джицу. В състезанието участваха над 300 състезатели от 21 клуба от цялата страна, като в комплексното класиране Бургаския клуб зае призовото първо място, следван от „Динамо” – Русе и „Багаин” – Силистра.


Ето и списъка на бургаските медалисти:

-  Чавдар Русинов – златен и сребърен медали

-  Николай Киров – два златни медала

-  Ванеса Стоянова – три златни медала

-  Владимир Гайдаров – три златни медала

-  Здравко Дочев – бронзов медал

-  Димо Стоичков – четири златни медала

-  Антонио Казаков – бронзов медал

-  Радостин Костадинов златен, сребърен и бронзов медали

-  Павел Петков – златен и сребърен медал

-  Ивайло Стоев – два бронзови медала

-  Таня Стоичкова – два златни медала

-  Кристиян Тодоров – сребърен медал

-  Анастасия Едрева – бронзов медал

-  Жанет Ишкиева – златен и сребърен медал

-  Йоан Дянков – златен медал

-  Божидара Христова – златен и два сребърни медали

-  Виктор Пеев – два златни медали

-  Георги Динков – бронзов медал

-  Димитър Цанев – златен медал

-  Яни Русинов – златен медал

-  Мелиса Дачева – сребърен медал

-  Петър Стоянов – сребърен медал

-  Михаела Гюрова – бронзов медал

-  Александър Чолаков – бронзов медал

-  Ралица Чолакова – златен медал

-  Мартин Нейков – златен медал

-  Венцислав Димов – бронзов медал

-  Александър Динев – бронзов медал

-  Алтай Йеменджиев – сребърен медал

-  Пламен Радев – сребърен медал

-  Венилин Русинов – сребърен медал и

-  Георги Кискинов – сребърен медал.

  Като повече от добро определиха представянето на Бургаския тим, неговите ръководители – сенсей Венилин Русинов и семпай Павел Димитров. Огромният труд, полаган през време на тренировки в съчетание с хъса за победа, за пореден път отреждат на Централния Полицейски Карате и Джу Джицу Клуб Бургас полагаемото призово място.

Към момента исканията на родители от крайморския град да записват децата си в тренировките на клуба продължават, като особена популярност бе постигната преди седмица с участието на най-малките във фестивала „Бургас твори”, провел се в Морската градина.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Цанко Цанков успя! Преплува Бургаския залив

Историческото преплуване на Бургаския залив приключи успешно. След 14 часа във водата бургазлията Цанко Цанков реализира мечтата си да покори 45-километровото трасе. Вятърът и вълнението са затруднили плувеца, но силната му воля и добра подготовка доведоха предизвикателството до успешен край. Стартът беше даден тази сутрин точно в 6.20..

публикувано на 17.07.19 в 22:42

Фенове и общински съветници искат Бургас да има нов стадион

В събота феновете на „Нефтохимик“ излизат на протест, за да заявят желанието си техният отбор да има стадион, на който да се провеждат домакински мачове. Те присъстваха на редовната Постоянна комисия по младежта и спорта в Община Бургас, за да заявят своите искания. Иво Събев, един от представителите на привържениците на клуба смята, че Бургас..

публикувано на 17.07.19 в 18:11

Цанко Цанков преодоля по- голямата част от разстоянието от Емине до Маслен нос

Плувецът Цанко Цанков е устремен към поставянето на нов рекорд, като преплува Бургаския залив, съобщават от Община Бургас, която е основен спонсор и съорганизатор. Многократният шампион на България е прекосил по-голямата част от разстоянието от нос Емине до Маслен нос и е в добро състояние. Плувецът е уверен във възможностите си и нито за миг..

публикувано на 17.07.19 в 17:19

Виктор Янев започна подготовка с отбора на Черноморец (Бургас)

Нападателят Виктор Янев започна подготовка с отбора на Черноморец (Бургас).  20-годишният футболист ще получи шанс за изява още днес в контролната среща с Карнобат. Проверката е от 18.00 часа на градския стадион в Карнобат. Виктор Янев има приличен опит в мъжкия футбол. През пролетта той игра в Пирин (Благоевград) и имаше своя принос за..

публикувано на 17.07.19 в 15:03

Преплуването на Бургаския залив протича нормално

Първото историческо преплуване на акваторията на най-големия български залив- от нос Емине до Маслен нос стартира успешно. 31-годишният национален шампион и рекордьор Цанко Цанков преодолява дистанцията от 44 км и 700 метра в открити води.  Информацията, постъпила от треньора Даниел Михалев е, че плувецът се чувства добре, метеорологичните..

публикувано на 17.07.19 в 11:19

Плаж „Перла“ ще домакинства състезанието по джетски… все пак

Състезанието по Джетски на плаж „Перла“ все пак ще се проведе. Това увери председателят на Спортен клуб „Приморско екстрийм“ Дамян Дринков. Въпреки създадения шум, покрай закъсалия в пясъка джип , концесионерът на ивицата се съгласи да проведем надпреварата там, добави той: „С доста настояване от наша страна, от страна на кмета на..

публикувано на 16.07.19 в 14:36

Burgas Skate Open събира най-добрите скейтъри от страната

Петото издание на Burgas Skate Open ще се проведе в три дни от август. И тази година десетки професионалисти от цял свят ще се борят за внушителен награден фонд, а  публиката ще се наслади на невероятните им трикове. Състезанието ще се проведе на Пантеона и в скейт парк "Изгрев". За комфорта на публиката, в дните на състезанието около скейт парка ще има..

публикувано на 16.07.19 в 08:58