Част от "Славейков" и "Изгрев" остават без вода днес

Автор:

Заради текущи аварии водоподаването ще бъде спряно в бургаския комплекс "Изгрев" в района на бл. 23. Вода няма да има и в "Славейков"  около бл. 80. 

Авария има и в селата Димчево и Брястовец, където също са възможни спирания, съобщават от ВиК.

До 16 часа ще бъде спрян тока в местността "Бутамята" край Синеморец, както и в части от Китен, Братово и Карнобат. Електроподаването ще бъде спряно и в "Изгрев" в района на бл. 56-ти през целия ден. 

ВИЖТЕ ОЩЕ

Вълчо Чолаков: Скоро започва почистването и на втората част от канала Вая

Всеки момент се очаква да бъде подписан договорът за почистването на втората част от канала Вая. Финансирането, около 400 000 лв, ще е по Програмата за трансгранично сътрудничество България - Турция. Областният управител Вълчо Чолаков изрази надежда до края на следващата година, целият канал да е почистен: "Сега ни предстои по-трудният етап от..

публикувано на 18.06.19 в 08:21

Днес откриват официално обновено междублоково пространство в к-с " Меден рудник"

Община Бургас  ремонтира пространството при блокове 92, 93, 94 и 95 в зона "В" на к-с "Меден рудник". Там беше изградена нова улица за улесняване транспортния достъп на хората до техните жилища. Обособени са нови паркоместа, две детски площадки, кътове за отдих. Желаещите да спортуват вече имат на свое разположение тенис маса и игрище за бадминтон. Не..

обновено на 18.06.19 в 07:41

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 18 ЮНИ:

Добро утро в началото на 18 юни! Една източна мъдрост е напълно подходяща за началото на днешния делник - "Гледайте напред с вяра, назад – с благодарност, около вас – с любов..!" Прибавете на ранната сутрин чаша от любимото си кафе и приятна компания и ще видите, че вторникът ще ви хареса. Ето и акцентите в сутрешната ни програма от 7 до 10..

публикувано на 18.06.19 в 06:50

Асансьорът до "Мираж" отново стана обект на вандалска проява

Асансьорът на пасарелката при хотел "Мираж" стана обект на поредица от вандалски прояви. Камерите за видеонаблюдение са заснели тийнейджър няколко поредни пъти да драска с флумастер по стените на асансьора и да извършва неприлични жестове. Община Бургас предприе кампания за публично оповестяване на всякакви подобни случаи в специална рубрика, наречена..

публикувано на 17.06.19 в 16:32

Мъж от Ямбол се удави на плаж край устието на Велека

53 -годишен мъж от Ямбол се е удавил вчера следобед, съобщиха от бургаската полиция. Инцидентът е станал в района на неохраняемата зона на плажа край устието на р. Велека до с. Синеморец. Тялото на мъжа е откарано за аутопсия в отделение «Съдебна медицина» на бургаската болница. Работата по случая продължава .

публикувано на 17.06.19 в 15:15

Булевард Демокрация на 17 юни

Обновената наредба на Община Царево, която прие местният парламент и която забранява къмпингуването извън регламентираните за това места. Ще чуем природозащитниците адвокат Дончо Бораджиев от Да запазим Корал и Любов Спиридонова, която съзира въвеждането на стара наредба по нов начин, както  и  анкета. За хората, електромобилите и..

публикувано на 17.06.19 в 15:02

Бургас ще отбележи Деня на Македония

Днес се отбелязва  Свети Дух - Ден на Македония.По този повод  от 17.30 часа при Паметника на 24-ти Черноморски пехотен полк пред Военен клуб - Бургас ще се  проведе тържествен ритуал. Освен него, ще бъде отслужена  и заупокойна молитва в памет на всички герои, загубили живота си за освобождението на македонските българи от вековното чуждо иго,..

публикувано на 17.06.19 в 14:56