4 години „лишаване от свобода“ за убийство на пътя

Автор:

Дойчин Миневски ще лежи 4 години в затвора за катастрофата на АМ "Тракия", при която причини смъртта на женаСлучаят е от октомври 2016 г, когато обвиняемият е управлявал своя джип и пропускайки отбивката за Карнобат, тръгнал на заден ход. 

Зад него с все по-ниска скорост се движел друг автомобил, в който пътували двама съпрузи. Шофьорът бил изненадан и рязко отклонил автомобила си наляво, като успял да заобиколи джипа без съприкосновение между тях. Едва тогава се открила видимостта към автомобила, в който пътувала пострадалата.  

Последвал удар, в резултат от който настъпила смъртта на 49-годишната жена.

Дойчин Миневски е лишен и от право да управлява МПС за срок от 7 години.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града.


Свързани новини

Дело за катастрофа на магистрала Тракия от 2016 година тръгва в бургаския окръжен съд

На 26 -ти октомври 2016 година Гергана Жекова пътува със съпруга си по магистрала "Тракия" в автомобила им  „Фолксваген“. Двамата  се връщали от почивка. Жената била на предната дясна седалка. В близост до разклона за Карнобат, мъжът й  намалил..

публикувано на 22.01.19 в 15:55
ВИЖТЕ ОЩЕ
Снимката е илюстративна

Катастрофа затруднява придвижването по пътя Бургас - Айтос

 Колони от автомобили са се образували по пътя Бургас - Айтос заради катастрофа, станала тази сутрин към 9.30ч. Три автомобила са участвали в инцидента, мъж и жена са настанени в болница с наранявания в гръдния кош, съобщиха от полицията.Те са били..

публикувано на 15.06.19 в 11:17
Кристиян Апостолов и кметът Георги Лапчев

Царево прие обновената си наредба за обществения ред, ще глобява нелегално къмпингуващи (обновена)

От 200 до 5 000 лв. ще са глобите за нерегламентирано къмпингуване в Царево, реши общинският съвет днес. Приемането на нова наредба бе продиктувано от отмяна на досегашната, по която се налагаха глоби и на плажуващите около „Корал“. По време на..

обновено на 14.06.19 в 19:25

Експертизи бавят разследването срещу граничарите от Малко Търново

Все още няма привлечени обвиняеми по случая с намерените наркотици в Малко Търново. Преди седмица от пресцентъра на Главна дирекция „Гранична полиция” съобщиха, че са образувани дисциплинарни производства срещу двама служители , във връзка с..

публикувано на 14.06.19 в 15:28

От 200 до 5000 лв. за нелегално къмпингуване в Царево

От 200 до 5000 лв. ще се глобите за нелегално къмпингуващи в Община Царево. Това гласи новата наредба за опазване на обществения ред, която   ще се гласува днес в общинския съвет. Това се налага, след като досегашната беше отменена от Бургаския..

публикувано на 14.06.19 в 07:00

След сигнал на две национални телевизии, запечатаха „RN медия груп“

Заради драстично нарушаване на авторските и сродни права на 2 национални телевизии, с разрешение на Районния съд в Бургас, полиция претърсва и изземва компютри, техника и документи от офисите на кабелния оператор „RN медия груп“. Действията се..

обновено на 13.06.19 в 17:34

Акция на ГДБОП в бургаската RN

ГДБОП провеждат специализирана акция в момента в бургаския оператор RN.  Криминалистите са влезли в офиса на медията тази сутрин, а жандармеристи охраняват входа и не допускат външни в сградата. По непотвърдена информация акцията е..

обновено на 13.06.19 в 17:33

Мъжът изпращал марихуана чрез куриери е осъден на 4 години затвор

Мъж ще лежи в затвора за разпространявал наркотици, докато е изтърпявал наказание в затворническо общежитие в София..  Бургаският апелативен съд потвърди наказание му от четири години „лишаване  от свобода", като му е н аложено и  „глоба“ в размер на..

публикувано на 13.06.19 в 12:30