Христо Симеонов:Имам много предложения, които касаят бъдещи избори

| обновено на 01.06.19 в 14:49
Снимка: hristosimeonov.eu

Христо Симеонов, който бе независим кандидат за Европейския парламент, е доволен от постигнатия резултат. Близо 4 хиляди души от страната и чужбина му гласуваха доверие. За мен това бе изключителен опит, да навляза в средата на политиката и със своите идеи да предизвикам интерес към себе си и към моята позитивна кампания, каза той в предаването " Ден до пладне" и  допълни:

Не очаквах "Демократична България" да успее да вкара евродепутат. Но видяхте как с мощната подкрепа на хората от чужбина, те успяха да преминат тази граница.Радвам се, защото това е един пробив. Надявам се, в работата в Европейския парламент да покажат  своята различност и да прокарат идеи, които наистина да бъдат полезни за бъдещето на България и за бъдещето на Европейския съюз.

Стартът на независимите кандидати и големите партии в предизборната кампания  е неравен, каза още Христо Симеонов.Независимият кандидат получава 5 хиляди лева медиен пакет, една партия получава 40 хиляди лева.Независимият кандидат има право на две телевизионни прояви, безплатни и на няколко по БНР. 

Подкрепата и любовта, с която ме дариха всички тези, които гласуваха за мен и ме подкрепиха, остава и аз се чувствам един щастлив човек след тези избори.Бившите ми ученици ме предизвикаха да вляза в тази борба. Исках да им покажа, че в  политиката могат да влязат почтени хора, отговорни хора, искрени, каза още Симеонов.

Мисля, че им дадох много добър пример, как, ако човек е активен, има много голям шанс да успее.Сега се върнах при любимите си ученици и съм много щастлив. Имам много предложения,които касаят бъдещи избори.На първо място, това са местните избори. Аз мисля в каква посока да продължа, за мен е ясно, че ако продължа в политиката, трябва да създам един кръг от хора,които ме подкрепят и които биха ме подпомогнали в една бъдеща кампания. Само с един инициативен комитет, с моя оптимизъм и воля, няма как нещата да се случат.

ПОВЕЧЕ В ЗВУКОВИЯ ФАЙЛВИЖТЕ ОЩЕ

Управляващата партия на Ердоган загуби изборите в Истанбул

Управляващата партия в Турция загуби контрол над Истанбул след повторното насрочване на избори за кмет на града, предаде агенция "Ройтерс"". Кандидатът на основната опозиционна партия, Екрем Имамоглу, е спечелил 54% от гласовете, Той спечели изненадваща победа през март, която бе отменена след решението на управляващата "Партия на справедливостта"..

публикувано на 24.06.19 в 00:47

Министерството на културата с готовност да подкрепи разширение на бургаското музикално училище

Министерството на културата ще подкрепи разширението на базата на Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“ в Бургас. Това стана ясно от отговор на министър Банов на въпрос от народния представител от ГЕРБ Диана Саватева. Тя коментира, че подобряването на условията и материалната база в училищата по изкуства..

публикувано на 21.06.19 в 15:51

След месец БСП Бургас ще обяви своя кандидат за кмет (ОБНОВЕНА)

20 юли е датата, на която от БСП Бургас ще обявят своя кандидат за кметския пост наесен. Това каза общинският председател Живко Господинов по време на регулярната пресконференция преди заседанието на Общинския съвет в града. "От 8 до 12 юли сме дали срок на всички онези, които са съгласни да участват в посочените номинации, да дойдат да си..

публикувано на 21.06.19 в 14:27

Живко Табаков влиза в битката за кмет на Бургас

Общинският съветник от „Движение България на гражданите“ Живко Табаков обяви, че се кандидатира за кмет на Бургас. Това е първата заявка за местния вот наесен. С отворено писмо към бургазлии Табаков даде старт на кампанията си за кметския стол. В продължение на 10 седмици той ще постави за обсъждане пред гражданите 10 важни за бъдещото..

публикувано на 19.06.19 в 13:24

Германов: ГЕРБ ще решат дали ме издигнат за нов мандат, аз имам още работа за вършене

Има още работа, която бих свършил като кмет на Приморско. Така отговори на въпрос на БНР – Бургас дали ще се кандидатира за нов мандат настоящият градоначалник Димитър Германов. Дали ще бъда издигнат, ще реши партия ГЕРБ, поясни той: „Аз съм член на партия ГЕРБ и в този смисъл номинацията я издига партията. По отношение на моето..

публикувано на 18.06.19 в 13:16

Бургаските социалисти с призив Корнелия Нинова да оттегли оставката си

30 социалисти от бургаска област участват в конгреса на БСП днес. Един от основните му акценти ще бъде кой ще оглави партията. Бургаският депутат Николай Тишев гостува в предаването "Ден до пладне" ден преди бургаската група да отпътува за София.850 се очакват да бъдат делагите на форума. Аз се надявам, да не бъде чак толкова драматичен този конгрес,..

обновено на 16.06.19 в 12:14

Румен Петков в Шарково: Ще настояваме за промени в ЕП да не се допуска избиването на здрави животни

Председателят на ПП АБВ Румен Петков, д-р Камелия Стаматова, ветеринарен лекар от Тракийския университет, проф. Михни Люцканов, също ветеринарен медик, се срещнаха със селскостопански производители от ямболското село Шарково. Там  преди година бяха евтаназирани домашни животни заради заплаха от шап. Животновъдите, които организираха серия от протести,..

публикувано на 05.06.19 в 16:40