Христо Симеонов:Имам много предложения, които касаят бъдещи избори

| обновено на 01.06.19 в 14:49
Снимка: hristosimeonov.eu

Христо Симеонов, който бе независим кандидат за Европейския парламент, е доволен от постигнатия резултат. Близо 4 хиляди души от страната и чужбина му гласуваха доверие. За мен това бе изключителен опит, да навляза в средата на политиката и със своите идеи да предизвикам интерес към себе си и към моята позитивна кампания, каза той в предаването " Ден до пладне" и  допълни:

Не очаквах "Демократична България" да успее да вкара евродепутат. Но видяхте как с мощната подкрепа на хората от чужбина, те успяха да преминат тази граница.Радвам се, защото това е един пробив. Надявам се, в работата в Европейския парламент да покажат  своята различност и да прокарат идеи, които наистина да бъдат полезни за бъдещето на България и за бъдещето на Европейския съюз.

Стартът на независимите кандидати и големите партии в предизборната кампания  е неравен, каза още Христо Симеонов.Независимият кандидат получава 5 хиляди лева медиен пакет, една партия получава 40 хиляди лева.Независимият кандидат има право на две телевизионни прояви, безплатни и на няколко по БНР. 

Подкрепата и любовта, с която ме дариха всички тези, които гласуваха за мен и ме подкрепиха, остава и аз се чувствам един щастлив човек след тези избори.Бившите ми ученици ме предизвикаха да вляза в тази борба. Исках да им покажа, че в  политиката могат да влязат почтени хора, отговорни хора, искрени, каза още Симеонов.

Мисля, че им дадох много добър пример, как, ако човек е активен, има много голям шанс да успее.Сега се върнах при любимите си ученици и съм много щастлив. Имам много предложения,които касаят бъдещи избори.На първо място, това са местните избори. Аз мисля в каква посока да продължа, за мен е ясно, че ако продължа в политиката, трябва да създам един кръг от хора,които ме подкрепят и които биха ме подпомогнали в една бъдеща кампания. Само с един инициативен комитет, с моя оптимизъм и воля, няма как нещата да се случат.

ПОВЕЧЕ В ЗВУКОВИЯ ФАЙЛВИЖТЕ ОЩЕ

Бойко Борисов: С реализацията на газопреносните проекти българската икономика ще може да си купува най-евтиния газ

Разширението на газопреносната мрежа по трасето на „Балкански поток“ в участъка от българо-турската граница до компресорна станция „Странджа“ беше официално открит днес. Трасето включва газоизмервателна станция и 11 км новоизграден преносен газопровод.  Разширението и газоизмервателната система са на стойност 76 млн. лева. Обектът връща страната..

публикувано на 21.10.19 в 11:58

Сенем Гюзел: Турската операция в Сирия е насочена към терористите, а не към цивилното население

Турската операция в Сирия не е насочена срещу мирното население, а да обезвредим терористите там и да осигурим сигурността по нашата граница. Това коментира новият турски консул в Бургас Сенем Гюзел.  Ще създадем и условия за връщане на сирийските бежанци в родината им, добави тя: "Тази операция цели също и намаляване на бежанския поток към..

публикувано на 19.10.19 в 09:29

Б.Борисов: "България ще разчита на дипломацията и няма да строи бежански лагери"

България няма да изгражда нови бежански лагери, в очакване на нова мигрантска вълна от Турция. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на 15-тото изложение на животновъдите, което се провежда край Сливенски минерални бани. Според Борисов, към този момент Турция стриктно спазва двустранното споразумение и натискът към днешна дата по..

публикувано на 12.10.19 в 13:25

Жалба за нарушения на изборните правила в социалната мрежа

Жалба за извършени нарушения спрямо изборните правила е внесена в ОИК-Средец. В сигнала, подаден от  една от големите партии се посочва, че в социалните мрежи се разпространяват агитационни материали на кандидат общински съветници и кметове, които нямат необходимите обозначения и знаци за такива. Според жалбата, въпреки че става дума за социалната..

публикувано на 09.10.19 в 13:54

Бургазлии: Кметът трябва да интелигентен, честен и добър човек

11 са кандидатите в Бургас, които през следващия месец, ще се отитат да ни убедят, че на един от тях трябва да гласуваме доверие и да изберем за градоначалник. Близо 500 души с различна професионална и личностна експертиза ще се борят за местата в местния общински съвет. Кампанията започна, затова попитахме бургазлии каква очакват да бъде тя и какви..

публикувано на 28.09.19 в 11:31

КНСБ: "Увеличение на заплатите е заложено в новия колективен договор подписан в Бургас"

Президентът на Конфедерацията на независимите синдикати Пламен Димитров и регионалният координатор Здравко Тошков, подписаха споразумение за подкрепа и сътрудничество с кмета на Бургас - Димитър Николов. То е за следващия четиригодишен мандат. „Повече от 1 милиард може да достигнат парите, които ще бъдат отпуснати..

публикувано на 26.09.19 в 15:53

Административни директори да отговарят за Стария Несебър и за Слънчев бряг, предлага Атанас Терзиев

Към община Несебър да се обособят нови позиции за административни директори, които пряко да отговарят за Стария град и за Слънчев бряг. Това предлага за оптимизиране на работата в администрацията и за облекчение на гражданите, кандидатът за кмет на Несебър и настоящ общински съветник - Атанас Терзиев. Идеята е административните директори да бъдат с..

публикувано на 19.09.19 в 17:32