Ето кой е късметлията в седмичната ни анкета

Автор:

В ефира на БНР Бургас изтеглихме поредния наш слушател, който си спечели подарък от нас. Това е Теодор Славов. Той  отговори на анкетата ни във Фейсбук. Преди седмица ви попитахме: Как ще се отразят на управлението трусовете във водещите партии? 75% смятат, че няма да се отразят и "керванът си върви". Останалите 25% заявяват, че ще има катаклизми на есен. 

От днес до следващия понеделник (18 юни) можете да отговаряте и в новата ни анкета. Тя е провокирана от 60-та годишнина от създаването на Слънчев бряг. 

Бихте ли почивали в курортния комплекс❓


Гласувайте, харесайте страницата ни и споделете анкетата на стената си, за да спечелите и вие нашите подаръци.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Ето кой спечели днешната покана за Burgas Jam 2019

БНР Бургас дава всеки ден възможност на двама свои слушатели да спечелят покани за китарния фестивал Burgas Jam 2019 .  Днес те трябваше да отговарят на въпроса: Кое поред издание на китарния фестивал предстои на 27 юли? Отговорът, разбира се е, че се провежда за трети път.  Всеки, който е тагнал   свой приятел в коментарите , харесал..

публикувано на 16.07.19 в 17:00

Ето кой спечели подарък от БНР Бургас

Продължаваме да раздаваме подаръци с логото на БНР Бургас. Тези, които отговориха на  старата ни анкета  участваха за спечелването на тениска.  Провокирани от случая, при който джип затъна на плаж край Приморско, ви попитахме: Черните джипове с предимство ли са на плажа? 24% от отговорилите смятат, че от мухата е станало слон. Останалите 76% са..

обновено на 15.07.19 в 16:30

БНР Бургас участва в празника на полицията с кампанията си за пътна безопасност (СНИМКИ И ВИДЕО)

БНР – Бургас раздаде стотици стикери от кампанията си за пътна безопасност „Спри! Давам път на пешеходец!“ по време на демонстрациите по повод професионалния празник на полицията, които се проведоха вчера в Морската градина. В тази кампания ни помогнаха деца от лятната занималня към училище „Антон Страшимиров“ . Десетки шофьори на..

обновено на 06.07.19 в 08:50

"Избери живота": Чуйте историята на момчета, преборили се с наркотиците

Българското национално радио стартира кампания под надслов „Избери живота“. Нейната цел е с помощта на институции, неправителствени организации и всички засегнати страни да се проведе обществена дискусия за вредата от употребата на наркотични вещества. Да се проследи пътят на дрогата и да бъдат показани опасностите, които крие употребата ѝ. БНР ще..

публикувано на 26.06.19 в 08:14

„Приказни истории с БНР Бургас“ излиза на 15 септември в книжен и аудио формат

Впечатляващ е интересът към инициативата „Създай книга с БНР Бургас“, като са участвали над 150 деца . Те са от цяла България – Пловдив, Варна, Добрич, Каварна, Айтос, Карнобат, Бургас. Мариана Рачева, мениджър реклама в радиото допълни, че участниците са от 6 до 14-годишна възраст. „Беше много впечатляващо участието на децата от ОУ..

публикувано на 25.06.19 в 15:39

Тениската на БНР Бургас спечели...

В ефира на БНР Бургас изтеглихме поредния наш слушател, който си спечели подарък от нас. Това е Катя Кръстева. Честито! Тя е отговорила на  анкетата ни във Фейсбук Преди седмица ви попитахме:"Кой руши дюните – плажуващите или бетонът?" 55% смятат, че законът пази богатите. Останалите  45% са на мнение, че правилата трябва да са за всички...

публикувано на 24.06.19 в 16:56

Общинският съвет по наркотични вещества в Бургас с обучения сред учителите

Една от задачите на Общинския съвет по наркотични вещества в Бургас е да работи с учителите, защото имат близък контакт с децата. Това обясни председателят ѝ Росица Димова. Според нея, за да може проблемите със зависимостите да бъдат забелязани навреме, трябва учителите да са добре подготвени. "Учителят е най-близко до детето, заедно с..

публикувано на 24.06.19 в 12:08