През август отново Milan Academy Junior Camp в Несебър

Автор:

Несебър тържествено изпрати малките участници в деветото издание на Milan Academy Junior Camp Bulgaria.

Лагерът бе организиран под патронажа и с изключителното съдействие на кмета на Община Несебър Николай Димитров

Най-големият детски футболен форум събра в Несебър деца от България, Русия, Полша, Италия, Шотландия и САЩ, които тренираха на базата на ОФК Несебър и в продължение на пет дни станаха част от червено-черната магия. Петима от най-добрите треньори от академията на Milan, водени от изявения специалист и технически директор на Milan Academy, Максимилиано Ферари, ръководеха тренировките на децата и развиваха техните умения. Освен тренировъчния процес, в свободното си време децата имаха възможност да посетят Стария Несебър и да се запознаят с богатата му история. На церемонията по закриването Максимилиано Ферери даде отлична оценка на условията, организацията и цялостното протичане на кампа в Несебър, както по време на тренировките, така и по време на извънтренировъчните активности.

Лагерът приключи с официална церемония, на която децата представиха забележителна хореография и получиха своите сертификати за участие в кампа.

От 6 до 11 Август Milan Academy Junior Camp Bulgaria ще бъде отново в Несебър за 10-тото юбилейно издание на проекта в България. Регистрацията за последния лагер през 2019 година е все още отворена, като право на участие имат всички деца на възраст от 5 до 17 години, без значение дали тренират професионално.

Прочетете всички условия и се запишете на официалния сайт – www.milanacademyjuniorcamp.bg


ВИЖТЕ ОЩЕ

"Нефтохимик" с победа в последната контрола

С резултатна победа приключиха контролните срещи от лятната подготовка  на Нефтохимик. В последната проверка „шейховете“ се наложиха над Несебър със 7:1. Пълна доминация на бургаския тим, но и поредица от нереализирани атаки  белязаха първата част на двубоя. Това даде възможност на Несебър да  поведе в резултата в 28-ма минута. Единственото попадение за..

публикувано на 15.07.19 в 07:43

Най-дългото преплуване в акваторията на черноморския басейн

Плувецът Цанко Цанков приема предизвикателството първи в историята да преплува бургаския залив, едно разстояние от над 44 км. Това е с 11 км повече от Ламанша. Община Бургас приема голямата отговорност по организацията, за която движи последните детайли. При добро време на 17 юли Цанко ще тръгне в 6 часа от нос Емине. Тъй като постиженията му..

публикувано на 12.07.19 в 11:20

Спортни имоти: Графиците за тренировки са с леки размествания само за 5 дни

В края на юли има Европейско първенство по водна топка и поради тази причина се налагат корекции в графиците на плувните клубове. Четири бургаски клуба по плуване изразиха в отворено писмо недоволството си от това, че не могат да ползват оптимално базите в града. Според тях големи международни форуми с многобройни участници ограничават..

публикувано на 10.07.19 в 11:27
Снимката е илюстративна.

Пречат ли международните състезания по плуване на тренировките на бургаските клубове

Четири бургаски клуба по плуване изразяват в отворено писмо недоволството си от това, че не могат да ползват оптимално базите в града. Според тях големи международни форуми с многобройни участници ограничават подготовката на местните състезатели. От СНЦ „СК Акулите“, ПК „Метропол“, КВТ „Арена“ и ПК „Започни да плуваш“ са недоволни от това,..

публикувано на 10.07.19 в 09:18

Открита е процедура по несъстоятелност спрямо ПСФК „Черноморец“

Започва производство по несъстоятелност спрямо Професионален спортен футболен клуб „Черноморец Бургас“ АД . Това става ясно от решение на Бургаския окръжен съд. По време на производството ще се установяват активите на дружеството и вземанията на кредиторите му към него.  Имуществото ще бъде запорирано, а временен синдик ще е адвокат Илка Петкова от..

публикувано на 09.07.19 в 15:47

Пропада републиканското първенство по джет ски в Приморско, заради закъсалия в пясъка джип

Пропада вторият кръг от Републиканското първенство по джет ски, който трябваше да се проведе този уикенд в Приморско. Концесионерът на плажа, където джип пропадна в пясъка е отказал достъп, съобщи председателят на Спортен клуб „Приморско екстрийм“ Дамян Дринков . " В момента се извършват проверки на плаж "Перла" и медийното отразяване,..

публикувано на 09.07.19 в 15:19

"Черноморец" е новият шампион на България по водна топка при U15

Със златен медал ознаменува края на сезон 2018/2019 бургаският клуб по водна топка "Черноморец". Отборът на U15, състезатели родени 2004 г. и по-малки, триумфира с шампионската титла от държавното първенство, съобщиха от Община Бургас.  Купата момчетата на старши треньора Петър Йонов вдигнаха на басейн "Флора", където бяха мощно подкрепяни от своите..

публикувано на 09.07.19 в 10:19