Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ексклузивно за БНР - Бургас, първо интервю на "Кралица на Бургас 2019"

Михаела Едрева: Обичам предизвикателствата, поставям си цели и се боря упорито да ги постигна

Догодина ще кандидатствам с рисуване, сподели най - красивата бургазлийка

| обновено на 14.07.19 в 13:55

17 – годишната Михаела Едрева е „Кралица на Бургас 2019“ , тя спечели престижната титла преди седмица по време на конкурса за красота, който отново се превърна в основното светско събитие в града за годината.

12 красиви момичета се включиха в надпреварата за короната на най – красивата бургазлийка. Шоуто на сцената на Летния театър също беше на ниво, сподели  Ваня Кирова, организатор и лицензиант на конкурса:

„Различното тази година е, че имахме двама водещи – Ива Екимова и Валентин Асенов, които се справиха перфектно. Коафьорът Тодор Тодоров заедно със своя екип представи истински спектакъл на тема как са се променяли жените през годините. Дара Екимова пък направи промоция на песента си „Сагапо“ А относно конкурса ще бъда честна, че предни години сме имали при гласуването на журито по изразени разлики между първото място и останалите, а сега разликите между първите три бяха много малки, наистина имаше много голяма конкуренция между момичетата!“

Михаела Едрева спечели титлата „Кралица на Бургас“. 17 – годишното момиче учи в паралелка с испански и английски в гимназията за романски езици „Г.С. Раковски“. Тя обича да спортува, занимавала се е художествена гимнастика, спортни танци, балет, а от две години тренира във фитнес зала. Обича да рисува и плановете й са догодина да кандидатства в университет, в специалност „Рисуване“.

Повече може да чуете в звуковия файл:

„Реших да се включа в конкурса, защото съм човек, който обича да преживява най – различни емоции и за мен това беше много вълнуващо преживяване. Нито за миг не есе почувствах неуверена, но имаше притеснение, толкова много хора гледат в теб и ти трябва да се представиш на ниво и в същото време точно себе си!“, сподели Михаела Едрева. 

Според Ваня Кирова, Михаела е имала много добро сценично поведение и за това е повлиял и факта, че се е занимавал със спорт, с балет, имала е изяви на сцени и в състезания. 

Конкурсът „Кралица на Бургас“ се проведе за осма, поредна година. Той е част от веригата Мис България. Конкурсът премина в три етапа. В първи тур, участничките дефилираха с елегантни вечерни рокли и представиха новата колекция на италианската бижутерия “Амен”. Във втори тур претендентките за титлата дефилираха с бански костюми и новите хитови часовници “Дудъл”. Финалния, трети тур, премина с представянето на тоалетите на бургаската дизайнерка Мария Диомова.

Повече може да чуете в звуковия файл:

Конкурсът се радва на огромен интерес от жители и гости на морския град и Летния театър винаги е пълен с публика. Проявата винаги има и благотворителна кауза , тази година тя е била в помощ на 5-годишната Цвети, която е с детска церебрална парализа и има нужда от лечение и операция в САЩ, както и множество рехабилитации, за да може да ходи. Момиченцето е присъствало, заедно със своите родители на конкурса и е получила специална корона от организаторите.

Михаела Едрева сподели, че по време на конкурса е била подкрепяна от своите родители, много близки и приятели, които са били сред публиката. Тя е категорична, че в живота си поставя цели и когато ги постигне продължава със следващата, сега за нея най – важно е образованието.

„Искам да кажа на всички красиви момичета в Бургас, че не трябва да притесняват и, че трябва да участват в този конкурс. Няма нищо страшно ще преживеете емоция, която ще ви остане за цял живот. Дори и да не спечелите първо място или някаква корона, това не означава , че не са ви оценили, че не са ви харесали! Важна е не само красотата, но и това какво поведение имате и как се отнасяте към останалите хора!", каза най – красивата бургазлийка.

Повече може да чуете в звуковия файл:

Още конкурси за красота предстоят през това лято по южното Черноморие. В момента се провеждат записвания и предстоят кастингите в св. Влас и Черноморец, ще се проведе  конкурс и в Сливен. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Община Бургас подготвя Летен Никулден

Първото издание на Летен Никулден ще бъде на 9 май. На този ден православната църква отбелязва пренасянето на мощите на св. Николай Мирликийски Чудотворец в италианския град Бари. Народът нарича този празник Летен Никулден или Летни св. Николай. Събитието ще е и своеобразен старт на туристическия сезон. Зимният Никулден на 06 декември -..

публикувано на 27.03.24 в 13:49

Албена Стефанова пише стихове и прави изделия от рециклирани материали

ДОБРОТО е около нас и може да предизвика добро! Това го доказа фейсбук групата "Купи подарък от майка на дете с увреждане". В нея майки на деца с увреждания показват снимки на ръчно направени от тях сувенири, подаръци, ръкоделия, плетива, а който желае може да си закупи. Участват и социални предприятия и хора с увреждания. В подкрепа на групата..

публикувано на 24.03.24 в 17:30

Мира Добрева: Аз съм щастлив човек, радвам се на малките неща в живота

Популярната тв водеща Мира Добрева е на турне в страната за да представя новата си книга „Светулки зад решетките“. Това е  психологически роман за борбата на човека с алкохола и дрогата, всъщност за борбата на човека със себе си. Той разглежда съдбите на две жени, белязани от алкохолна зависимост. Светът на тази книга е пределно..

публикувано на 24.03.24 в 14:00

Пясъчен поздрав за Тодоровден на плажа в Бургас

"Посвещаваме това парче на дядовците и всички силни мъже и техните коне" - написа Реми Хогард във фейсбук. Тя и половинката ѝ Пол създадоха поредното си пясъчно произведение на плажната ивица край Бургас. Този път красивата им творба е вдъхновена от празника, в който главни герои са конете. Англичанин и нидерландка, Пол и Реми са тандем в изкуството и в..

публикувано на 23.03.24 в 10:05

Безплатни демо работилници за видео игри ще се проведат в Бургас

Две безплатни демо работилници – „Майнкрафт програмиране“ и „Направи сам видео игра“ ще се проведат на 23 и 24 март, съобщават от община Бургас. Организатор е образователен център "РобоКидс".  Желаещите могат да се запишат предварително.  Децата ще имат шанс да научат програмирането на една от най-популярните игри, а във втория час ще могат да..

публикувано на 21.03.24 в 10:54

платена публикация
ПРОЛЕТНИ ПРОМОЦИИ ЗА СПА И МАСАЖ В ABILITY SPA В БУРГАС

Месеците Mарт и Aприл ни предлагат много възможности за почивка и време за кратко бягство от забързаното ежедневие. В сърцето на град Бургас, в Ability SPA ще намерите любимото си място за релакс. Подарете си невероятно SPA преживяване, наслаждавайки се на многообразието ни от услуги, които ще ви помогнат да се почувствате свежи, красиви и заредени с..

публикувано на 21.03.24 в 07:30

Празнични кушии в Бургас за Тодоровден

За поредна година на Тодоровден ще се съберат елитни коне и състезатели от Клуба по конен спорт „Кан Крум“- Бургас, които ще се включат в традиционните кушии. Празничните надскачания ще започнат в събота - 23 март, от 11:00 ч. на конна база парк Езеро в Бургас.  Всички любители на конния спорт, жители и гости на морския град могат да се насладят на..

публикувано на 19.03.24 в 09:35